Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ


Δημοσκοπική ομοβροντία κατεδαφίζει τον Σαμαρά και γελοιοποιεί τα παπαγαλάκια του


Το «στήσιμο» των δημοσκοπήσεων από την διαπλοκή έχει κι ένα όριο.

Η αλήθεια είναι αλήθεια κι όσο κι αν προσπαθήσεις να την κρύψεις, δεν γίνεται.

Η απεγνωσμένη προσπάθεια να... φτιαχτεί κλίμα υπέρ του ανίκανου Σαμαρά και της Ντόρας-Siemens απέδωσε 5-6 δημοσκοπήσεις με τραβηγμένη από τα μαλλιά πρωτιά για την ΝΔ.

Έπρεπε να φανεί ότι η «πανστρατιά» λειτούργησε.

Έπρεπε να φανεί ότι ο Σαμαράς παίρνει ψήφους από την Χρυσή Αυγή και τον Καμμένο (και φυσικά από Ντόρα και ΛΑ.Ο.Σ.).

Έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να φαίνεται δεύτερος κι ας είναι πρώτος.

Έπρεπε να φαίνεται το ΠΑΣΟΚ ότι κρατάει για να μην φύγουν οι πασόκοι για τον ΣΥΡΙΖΑ. Προέχει βλέπεις η συγκρότηση «φιλοευρωπαϊκής» κυβέρνησης.

Έπρεπε γενικά να φτιαχτεί κλίμα ρε παιδί μου μπας και σωθεί τίποτα!

Κλίμα νίκης για ένα διαλυμένο πρώην κόμμα εξουσίας που κατέρρευσε στο 18% και για έναν ανίκανο πολιτικό άνδρα.

Παπαγαλάκια του ΔΝΤ, ξεπουλημένοι διαπλεκόμενοι δημοσιογραφίσκοι, εκδοτικά συγκροτήματα και απατεώνες δημοσκόποι έδωσαν (και θα δώσουν) τα ρέστα τους.

Όλα για την Αγία Τριάδα της μίζας και της αρπαχτής Σαμαρά – Βενιζέλου - Ντόρας.

Αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κι επειδή οι δημοσκόποι θα ξεφτιλιστούν τελείως την βραδιά των εκλογών και θα χάσουν κάθε ίχνος αξιοπιστίας που τους έχει απομείνει, θα αρχίσουν ένας ένας οσονούπω να «λένε το ποίημα».

Ήδη δυο μη «ελεγχόμενοι» από την διαπλοκή φορείς, η VPRC και το Πανεπιστήμιο Πατρών έδωσαν δημοσκοπήσεις που λένε το αυτονόητο: ότι η ΝΔ ηττάται πανηγυρικά και με διαφορά.


Και τους ακολούθησε και μια τρίτη, η Pulse, η οποία κινείται στα όρια της αξιοπιστίας και πασχίζει να κρατήσει την ΝΔ πρώτη. Συγκρίνετε τους πίνακες της προηγούμενης και της σημερινής δημοσκόπησης της και θαυμάστε ζόρι να μείνει ο Σαμαράς πρώτος.


Πόσο στοίχημα πάμε ότι στην επόμενη η ΝΔ θα είναι δεύτερη;

Διαβάζοντας τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων αυτών, τρία πράγματα με εντυπωσίασαν:

Το ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ από όλα τα κόμματα, η στάση αναποφάσιστου πολλών ψηφοφόρων του Καμμένου (σαν να έχουν απογοητευτεί ή να περιμένουν κάτι) και το πόσο «μπετοναρισμένοι» είναι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Ομολογώ ότι δεν το περίμενα γιατί φανταζόμουν ότι περιέχει μεγάλο τμήμα ψήφου διαμαρτυρίας από την ΝΔ. Αλλά από ότι φαίνεται, αυτοί που ψήφισαν Χ.Α. δεν ψηφίζουν Σαμαρά ούτε με σφαίρες κι ας έρθει κι ο... Στάλιν. Μάλιστα η Χρυσή Αυγή έχει κέρδη και από την ΝΔ (λόγω Ντόρας), και από τον Καμμένο και από τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας (0,6%) που δεν κατεβαίνει στις εκλογές ξανά.

Το ΠΑΣΟΚ και ο Κουβελης θα καταρρεύσουν. Η ΔΗΜΑΡ θα μπει οριακά στην βουλή (παρά το παρόμοιας εντάσεως σπρώξιμο με τον Σαμαρά που δέχεται από τους τραγικούς δημοσκόπους) και το ΠΑΣΟΚ θα είναι μονοψήφιο.

Η κατεδάφιση του Σαμαρά ξεκίνησε και το ρεύμα πλέον είναι εναντίον του. Τα φθηνά επικοινωνιακά μεταγραφικά κόλπα στέρεψαν. Το νεοφιλελεύθερο νεοταξιτικό απο-κομμα που ονομάζεται ΝΔ βρίσκεται στα πρόθυρα οριστικής διάλυσης.

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ!

ΥΓ: Έρχονται κι άλλες (πραγματικές) δημοσκοπήσεις-κόλαφος για το σάπιο καθεστώς της διαπλοκής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αναμείνατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου