Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!!!!!!!



Καρφιά Παπουτσή σε Χρυσοχοΐδη με σπόντες για... μνημόνιο!

Με καρφιά και σπόντες που αναμειγνύουν μέχρι και το… μνημόνιο συνεχίζει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής την κόντρα με τον διάδοχό του στο υπουργείο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Μιλώντας στη ΝΕΤ FM, ο κ. Παπουτσής ευχήθηκε να μην αντιμετωπιστεί ο απολογισμός του από τον κ. Χρυσοχοΐδη όπως το… μνημόνιο: «Ο απολογισμός του δικού μου έργου, διάρκειας 17 μηνών, είναι ενώπιων του. Σε κάθε περίπτωση, ο απολογισμός μου είναι στη διάθεση του κ. Χρυσοχοΐδη για μελέτη και αξιοποίηση του έργου μου. Κι ελπίζω να μην έχει την ίδια τύχη και την ίδια αντιμετώπιση με το Μνημόνιο. Εννοώ να το διαβάσει αυτή τη φορά»!

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ υπεραμύνθηκε του έργου του και τόνισε πως ελπίζει να υπάρχει συνέχεια και όχι αντικατάσταση των όσων ο ίδιος έπραξε. «Και κυρίως να μην αλλάξει ο προσδιορισμός της ιεράρχησης των αξιών. Ιδιαίτερα της Αστυνομίας σε πολιτικό και σε ηθικό επίπεδο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, ο κ. Παπουτσής αναφέρθηκε με αιχμές και στον αντίπαλό του για τις εσωκομματικές εκλογές Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά και στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τον έχουν στηρίξει δημόσια:
«Επί δέκα μέρες, παρακολουθούμε όλοι αυτό το οποίο εσείς περιγράψατε, ορισμένους συναδέλφους μου να υποστηρίζουν το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του κ. Βενιζέλου. Αλλά επί της πολιτικής, επί του πολιτικού πλαισίου, δεν γνωρίζουμε κάτι. Αυτή είναι και η διαφορά στην πολιτική προσέγγιση της διαδικασίας εκλογής του νέου ηγέτη του κόμματος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου