Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ!!!!!!!

Ο Χωρισμός της Παπαρίζου: ο γυμναστής, το κέρατο, η εγκυμοσύνη!

Βόμβα για τα αίτια χωρισμού της Παπαρίζου από τον Τόνι Μαυρίδη. Τι ακούγεται στα στέκια της Γλυφάδας;
Οι ψίθυροι στη Γλυφάδα για το γιατί χώρισαν Παπαρίζου-Μαυρίδης έχουν πάρει φωτιά.
Το λαμπερό πρώην ζευγάρι Παπαρίζου-Μαυρίδη αποτελεί συχνά αντικείμενο συζητήσεων στην πόλη όπου έμεναν, καθώς ήταν και οι δύο γνωστοί στην

περιοχή.
Οι πληροφορίες για τα αίτια του χωρισμού Παπαρίζου-Μαυρίδη έλεγαν αρχικά οτι η Έλενα ήταν αυτή που πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις του Τόνι που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης «αν η Έλενα το επιθυμεί».
Τώρα όμως ακούγονται πολλά περισσότερα για τους λόγους που η Έλενα Παπαρίζου έδωσε τέλος στην 12χρονη σχέση της. Και συγκεκριμένα πολλοί μιλούν για τρίτο πρόσωπο στη σχέση.
Πηγές από το γυμναστήριο της Έλενας Παπαρίζου στη Γλυφάδα κάνουν λόγο για «ιδιαίτερη σχέση» της τραγουδίστριας με το γυμναστή της. Πολλά ακούγονται, λίγα μπορούν να γραφούν. Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι οτι αιτία του χωρισμού φέρεται να ήταν μια εγκυμοσύνη που τάραξε την ηρεμία του ζευγαριού.
Το σίγουρο είναι οτι η Έλενα Παπαρίζου έχει απομονωθεί εδώ και τρεις μήνες στη Σουηδία για να μην έχει επαφές με τα ΜΜΕ.
Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για το χωρισμό της στον κυπριακό σταθμό super fm. Η τραγουδίστρια βρήκε καταφύγιο στην οικογένειά της. Είναι τρεις μήνες στη Σουηδία και είναι καλά. Χαίρεται που περνά χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους καθώς είχε πολλά χρόνια να το κάνει και προσπαθεί να γεμίσει τις μπαταρίες της. Ήθελε όπως είπε να επιστρέψει στις παιδικές της μνήμες. Συναντιέται με παιδικές της φίλες και χαλαρώνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε μετά από έναν χωρισμό ειδικά όταν η σχέση μετράει τόσα χρόνια όλοι χρειάζονται αλλαγή παραστάσεων και την οικογένεια στο πλευρό τους.
Σε λίγες βδομάδες η Έλενα Παπαρίζου ξεκινά συναυλίες στην Κύπρο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εμφανιστεί έγκυος. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου