Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΔΗΜΟΣ Β.Β.Β

Βάρη βούλα βουλιαγμένη

Τα μαγαζιά μέσα στην θάλασσα

Τα μαγαζιά που είναι «ακροβολισμένα» δίπλα στην ακτή μουσική θα παίζουν μέχρι τις 12 μ.μ ιδίως αυτά απέναντι απ το Νοσοκομείο τέρμα τα γλέντια για τους ξενύχτηδες.

Στον Δήμο ΒΒΒ, είπε ο Δήμαρχος, δεν θα ακούσετε πλέον μπουζουξίδικα θα γίνουν τα ΒΒΒ κηπουπόλεις.

Το VIVA mare όμως « ατακτεί» παίζει μουσική μέχρι αργά λόγω των συνεστιάσεων και γάμων και με τρεις μηνύσεις αν δεν συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις θα κλείσει. Όσο για το ΒΟ σίγουρα θα κλείσει γιατί γεμίσει ένα «σακκούλι» με μηνύσεις

Τα λουλούδια και η μπάρα

Τα πληρώνει ο Δήμος και σε 2 μήνες ξεραίνονται και βάζεις άλλα, δηλώνει την αντίρρηση της η αντιπολίτευση, όσο για την «μπάρα» που κόβει εισιτήρια για παρκάρισμα 5 ευρώ ενώ ο Δήμαρχος διακηρύσσει ελεύθερες τις παραλίες, μάλλον θα πρέπει να τις αφήσει ελεύθερες και για παρκάρισμα.

Γιατί την πάτησε ο κ. Βαμβασάκης όπως του δήλωσε στο Δ.Σ, όταν πήγε τα παιδιά του να κολυμπήσουν και η «μπάρα» του έφραξε τον δρόμο.

Η λίμνη και τα Σωματεία

Στην συνέχεα και μετά από διαπληκτισμούς ως συνήθως το φασαριόζικο Συμβούλιο των ΒΒΒ και αφού η λίμνη έγινε και πάλι το «η λίμνη τη έριδος» είναι ή δεν είναι καθαρή και αν «μέσα στο νερό της λίμνης μέσα στο νερό», κολυμπούν μαζί με τους ανθρώπους και τα κολοβακτηρίδια ο Δήμαρχος απείλησε με τον εισαγγελέα τον Κωνσταέλλο για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ξεκίνησε η τοποθέτηση του Δημάρχου για τον Αθλητικό Οργανισμό του δήμου και τα Αθλητικά Σωματεία. Ο Δήμαρχος κ. Κασιδόκωστας τόνισε ότι οι θέσεις του δεν αλλάζουν. Ο Δήμος θα έχει την διαχείριση των γηπέδων, την παραχώρηση ωρών εκγύμνασης των Σωματείων και την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού.

Μετά από καταθέσεις άλλων δύο προτάσεων Καπεταναία και Κωνστανέλλου οι οποίες δεν πλειοψήφησαν, ψηφίστηκε η πρόταση της Διοίκησης, με καμία ψήφο από την Αντιπολίτευση οι οποίοι συντάχθηκαν όλοι με την πρόταση Κωνστανέλλου με 8 ψήφους. Η πρόταση του Δημάρχου πήρε 18 ψήφους

Στα βίντεο όλες οι κόντρες και οι θέσεις

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙΡΌς ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤ΄ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή