Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ...........ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΑ «ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ»…. ΤΗΝ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ «Μ@ΥΝΟΠΑΝΟ»


θεοδωρακης ποταμι
Μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού την Τετάρτη, ο Σταύρος Θεοδωράκης επέκρινε το νέο κυβερνητικό σχήμα, λέγοντας πως η κυβέρνηση «έχει μέσα της ακροδεξιούς, συνωμοσιολόγους και αντιευρωπαϊστές» και έναν υπουργό Άμυνας που «ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα αποκαλύπτοντας ότι...
αρχηγός της 17 Νοέμβρη είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου».
Με αυτές τις αθλιότητες επιχειρεί να καλύψει την αποτυχία του παρά το σούπερ σπρώξιμο που είχε από τη διαπλοκή ο Σταυράκης που έμεινε εκτός κυβέρνησης και τώρα γλύφει και ΄βρίζει!
Ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε εξάλλου την πρότασή του για μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης με τη συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ- Νέας Δημοκρατίας- Ποταμιού- ΠΑΣΟΚ, ξεχνώντας τους ΑΝΕΛ που έχουν πατριωτική στάση!
«Να μην πάει μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά. «Συνοδευόμενος από τους φοβικούς αντιευρωπαϊστές των ΑNΕΛ, θα είναι μια κακή αρχή, ένα λάθος σήμα στην Ευρώπη που μπορεί να στοιχίσει πολλά στη χώρα».
«Το χρέος είναι η μητέρα όλων των μαχών και οφείλουμε να τη δώσουμε όλοι μαζί. Όχι όμως, ερασιτεχνικά. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε σε επαναστατικές χίμαιρες, που θέτουν σε δοκιμασία την παρουσία μας στην ευρωζώνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου