Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΑΠΟ 3VITA.GR

Την άλλη Πέμπτη οριστικοποιείται ποιος είναι δήμαρχος 3Β

Την άλλη Πέμπτη οριστικοποιείται ποιος είναι δήμαρχος 3Β


Αρκετοί δημοτικοί και όχι μόνο παράγοντες έχουν απωθήσει ή ξεχάσει εντελώς την κορυφαία εκκρεμότητα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Το γεγονός δηλαδή ότι εκκρεμεί απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών που ανέδειξαν στη θέση του δημάρχου τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.
Η εκδίκαση στις 22 Ιανουαρίου αναβλήθηκε (και ενόψει των επικείμενων εκλογών) όμως η εκδίκαση της υπόθεσης από το κορυφαίο δικαστήριο θα γίνει την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2015.
Συγκεκριμένα, θα εξεταστεί η αίτηση αναίρεσης που έχει καταθέσει η Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο Σπύρος Πανάς κατά της απόφασης του Εκλογοδικείου. Θυμίζουμε ότι το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά που συνεδρίασε την 1η Σεπτεμβρίου, απέρριψε την ένσταση της Ανεξάρτητης Κίνησης.
Νομικοί κύκλοι επισημαίνουν στο 3vita.gr ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν εξετάζει την ουσία της υπόθεσης αλλά τη διαδικασία της απόφασης που εξέδωσε το Εκλογοδικείο.
Αρκετοί μπαίνουν στον πειρασμό να μιλήσουν για τις λίγες ή πολλές πιθανότητες ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος, η ουσία πάντως είναι ότι η υπόθεση μέχρι να τελεσιδικήσει δεν θεωρείται λήξασα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου