Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ


Θα λογοδοτήσουν οι «κουκουλοφόροι» της Γλυφάδας
Η απόπειρα χειραγώγησης εκλογικού αποτελέσματος αποτελεί κακουργηματική πράξη. Αυτό ας το έχουν υπόψη τους κάποιοι παράγοντες στην Γλυφάδα που εισήγαγαν μαφιόζικες μεθόδους στην προεκλογική εκστρατεία. Γιατί όπως φαίνεται αυτοί που διακινούν το βρώμικο και άθλιο λιβελογράφημα σε βάρος του Δημάρχου κ. Κόκκορη συνδέονται με αντιπάλους του οι οποίοι έχουν αναλάβει όπως φαίνεται εργολαβικά τη δυσφήμισή του.
Το Σαββατοκύριακο του α’ γύρου κυκλοφόρησε ρεπορτάζ με τίτλο «Επιταγές εκατ. ευρώ για το θώκο της Γλυφάδας». Από το Σάββατο, 17 Μαΐου 2014, χρησιμοποιείται ως εργαλείο δυσφήμησης (μοιράζεται κατά χιλιάδες σε μορφή φωτοτυπίας στα σπίτια της Γλυφάδας) κατά του υποψηφίου Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προεκλογική περίοδος. Την ίδια μέρα, το Σάββατο, πολίτες εντόπισαν το συνεργείο που έκανε τη διανομή των φωτοτυπιών, το οποίο εντελώς τυχαία παραλάμβανε το υλικό από το εκλογικό κέντρο του κ. Παπανικολάου, υποψηφίου Δημάρχου στη Γλυφάδα με τη Ν.Δ.
Aναφέρει και πολύ έξυπνα στο μότο του άρθρου ότι «Αν και η χρονική στιγμή δημιουργεί εύλογες απορίες (4 χρόνια μετά τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και λίγα 24ωρα πριν από τις κάλπες, ο Εισαγγελέας Εφετών ζητά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Κ. Κόκκορη και Στ. Λανδράκη για το προεκλογικό αλισβερίσι με επιταγές και ιδιωτικά συμφωνητικά του 2010…»
Σχετικά με την αναφορά που γίνεται περί άσκησης ποινικής δίωξης θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών εξέδωσε την υπ’ αρ. 376/2013 διάταξη και ειδικότερα έχει παραγγείλει την άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελέα Αθηνών σε βάρος των Κωνσταντίνου Κόκκορη για δωροδοκία κατά την εκλογή και Στυλιανού Λανδράκη για δωροληψία κατά την εκλογή, κάνοντας δεκτή τυπικά και στην ουσία, προσφυγή που είχε υποβληθεί μετά από απόρριψη εν μέρει έγκλησης με την υπ’ αρ. 127-12/293/21Δ/13 διάταξη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών. Η δικογραφία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Εισαγγελία Αθηνών και είναι προς χρέωση σε Εισαγγελέα.
Αναλυτικότερα, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών απέρριψε εν μέρει έγκληση όσον αφορά τη δωροδοκία και δωροληψία αναφέροντας συγκεκριμένα «από τα συλλεγέντα στοιχεία δεν προέκυψε, αναφορικά με καταγγελλόμενα, κάποια βάσιμη πιθανολόγηση για τέλεση αξιόποινης πράξης. Ειδικότερα και αληθή υποτιθέμενα τα καταγγελλόμενα πραγματικά περιστατικά, δε συνιστούν την αντικειμενική υπόσταση των αδικημάτων της δωροληψίας και δωροδοκίας κατά την εκλογή ή κάποιου άλλου.
Αξίζει δε να αναφερθεί ότι και στη διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών που μνημονεύει το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται ότι «το περιεχόμενο ως άνω ιδιωτικού εγγράφου, αυτό καθ’ εαυτό δεν είναι αντίθετο με την εκλογική νομοθεσία, αφού σχετικά με την προβλεπόμενη προγραμματική συμφωνία αυτή είναι καθ’ όλα θεμιτή και συνηθίζεται να εφαρμόζεται στην πρακτική τόσο στις δημοτικές, όσο και τις εθνικές εκλογές».
Συνεχίζει δε ως εξής: «Οι περισσότεροι από τους μάρτυρες που καταθέτουν για την οικονομική συναλλαγή δεν τα γνωρίζουν από δική τους προσωπική γνώση, αλλά μεταφέρουν πληροφορίες άλλων προσώπων και επομένως θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος ότι είναι λανθασμένες».
Τετάρτη 21/05/14 - 14:49
Πέφτουν οι μάσκες
Ο πολιτικος υπόκοσμος χτύπησε για μια ακόμη φορά στην Γλυφάδα. Αυτή τη φορά κάποιοι κουκουλοφόροι του Δεξιού συστήματος, κυκλοφόρησαν ένα απίθανο σενάριο για δήθεν ποινική δίωξη του νυν δημάρχου κ. Κόκκορη, με στόχο να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Κυριακής.
Οι γνωστοί άγνωστοι κυκλοφορούν σε φωτοτυπίες ένα δημοσίευμα και το μοιράζουν κρυφά σε όλη την Γλυφάδα. Τώρα ο Κόκκορης, θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Αλλά οι παρακρατικοί που βρίσκονται πίσω από την αθλιότητα, κινδυνεύουν να βρεθούν στον Κορυδαλλό.
Γιατί δεν μπορούν να συνεχίσουν να κρύβονται πίσω από τους διανομείς του άθλιου λίβελου. Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν και σύντομα θα βγουν στην πιάτσα ονόματα και διευθύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου