Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.........

Εφυγαν με ελικόπτερο Σαμαράς-Βενιζέλος και... ξαναγύρισαν!

Δραματικές εξελίξεις με επίκεντρο το μέγαρο Μαξίμου, αφού έφυγαν από εκεί με ελικόπτερο ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μόλις νύχτωσε χθες και αφού ξέραμε μόνο τα έξιτ πολ. Ο ήχος του ελικοπτέρου βββββββρρρρρ ξεσήκωσε όλη την περιοχή.
Πολλοί κάτοικοι των γύρω περιοχών είχαν ψυλλιαστεί ότι θα συμβεί αυτό και βγήκαν στα παράθυρα και έξω στα μπαλκόνια και κουνούσαν τα μαντίλια αποχαιρετώντας τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο. Αυτοί κοιτούσαν κάτω δακρυσμένοι για τη μοίρα τους να εγκαταλείψουν ως φυγάδες τη χώρα τους.
Ο προορισμός τους διαδόθηκε αμέσως, ήταν το μέρος όπου χάθηκε το μαλαισιανό αεροπλάνο που δεν βρέθηκε, για να ανοίξει η γη και να τους καταπιεί.
Η κοπάνα αυτή διαδόθηκε αμέσως και υπήρχε μεγάλη ζήτηση ελικοπτέρων.
Από τους πρώτους που ζητούσαν ελικόπτερο ήταν οι... κύριοι Στουρνάρας, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος εκδήλωσε την πρόθεση να την κοπανήσει από το προαύλιο του «Ευαγγελισμού» ή του «Αμαλία Φλέμιγκ».
Λίγη ώρα μετά, το ελικόπτερο με τους Σαμαρά-Βενιζέλο ήταν πάνω από την Ιταλία, από όπου η αποκλειστική φωτογραφία. Εκεί έγινε κάτι το καταπληκτικό.
Εκανε στροφή επιτόπου και ξαναγύρισε στο Μαξίμου, αφού έδιναν από τη μονταζιέρα του υπουργείου Εσωτερικών αποτελέσματα με τη βοήθεια των καναλιών που είχαν μετατραπεί σε ΥΕΝΕΔ, ότι έκλασε ο πεθαμένος. Ετσι οι περίοικοι άκουσαν πάλι τον γνωστό ήχο βρρρρρρρρ του ελικοπτέρου.
Να μην τα πολυλογώ, αυτό με το ελικόπτερο που φεύγει και γυρίζει στο Μαξίμου βρρρρρρρ, γινόταν συνέχεια μέχρι το πρωί που ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος ανάλογα με τα αποτελέσματα την κοπάναγαν από το Μαξίμου ή επέστρεφαν.
Το ίδιο άλλωστε έκανε και ο Τσίπρας. Τη μία φορά ντυνόταν πρωθυπουργός στην Κουμουνδούρου και ανάλογα με τη ροή των αποτελεσμάτων ξεντυνόταν.
Την τελική απόφαση άφησαν να την πάρουν το βράδυ των ευρωεκλογών, οπότε θα αποφασίσουν αν θα ξαναφύγουν. Αλλωστε μέχρι το πρωί έκαναν αμέτρητες πρόβες και την Κυριακή θα αποφασίσουν αν βρρρρρρρρ.
Επεσαν από τα μπαλκόνια 18 δημοσκόποι!
Αυτή θα ήταν σίγουρα η πρώτη είδηση, αν δεν είχαμε πρώτο θέμα την είδηση της κοπάνας των Σαμαρά-Βενιζέλου με το ελικόπτερο.
Εκπληκτοι οι Αθηναίοι που περπατούσαν αμέριμνοι στους δρόμους τη νύχτα, άρχισαν να δέχονται στα κεφάλια τους δημοσκόπους που έπεφταν από τα μπαλκόνια.
Το φαινόμενο παρατηρήθηκε μόλις βράδιασε και έγιναν γνωστά τα πρώτα έξιτ πολ.
Καταμετρήθηκαν 18 μπαλκονάτες προσπάθειες. Σταμάτησαν όμως απότομα γιατί έπεσε γραμμή να αρχίσουν τη νέα τους προσπάθεια για τις ευρωεκλογές της Κυριακής – και ότι θα πουν αυτοί μέσω των καναλιών πως έσκισαν.
Οι δημοσκόποι πράγματι έσκισαν. Οι περισσότερες αν όχι όλες οι δημοσκοπήσεις έπεσαν 100% έξω στις προβλέψεις τους. Και δεν ήταν άσχημο και κακό γιατί στις προηγούμενες εκλογές έπεσαν 130% έξω και εμείς συνεχίζαμε σαν μαλάκες να τις βλέπουμε, να τις ακούμε και να τις διαβάζουμε.
Πολλοί λένε ότι οι δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να βρουν όχι την πρόθεση ψήφου, αλλά ούτε την πρόσθεση ψήφου. Δηλαδή πόσο κάνει 1 και 1 ίσον 2.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Εδωσαν 20ευρο στον Μιχαλολιάκο να ψηφίσει Μώραλη!
Το «Πάμε Λουκέτο» ήταν σε κάθε εκλογικό τμήμα όπου ψήφιζαν πολιτικοί αρχηγοί, υποψήφιοι κ.λπ. και σας μεταδίδει τι και πώς ακριβώς ψήφισαν, αλλά και πολλά απρόοπτα.
Υπάρχει η καταγγελία Μιχαλολιάκου ότι έδιναν 20ευρα στους οπαδούς της παράταξής του για να ψηφίσουν Μώραλη. Δεν λέει την αλήθεια. Γιατί έδωσαν και στον ίδιο 20ευρο να ψηφίσει τον αντίπαλο. Με μεγαλύτερο ποσό κάτι θα γινόταν.
Ο Σαμαράς φαγώθηκε να ψηφίσουμε όλοι τον Αρη Σπηλιωτόπουλο. Τον ψήφισε και ο ίδιος στην Πύλο και βγήκε άκυρο το ψηφοδέλτιο. Το τι ψήφισε αποκαλύφθηκε γιατί έβγαλε selfie με το ψηφοδέλτιο μέσα στο παραβάν.
Ο Τσίπρας καθυστέρησε την εκλογική διαδικασία γιατί ζήτησε να του δώσουν τα ψηφοδέλτια στα αγγλικά. Ο Γιούνκερ ψήφισε στα Πετράλωνα.
Ο Κασιδιάρης πήγε στο εκλογικό τμήμα με το ιδιόκτητο τανκς.
Είναι καλύτερα ο Κώστας Καραμανλής, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης αμέσως μετά την ψηφοφορία του στη Θεσσαλονίκη. Είχαν προηγηθεί δύο αλλεπάλληλες κουραστικές ψηφοφορίες στη Βουλή.
Εντύπωση προκάλεσε ότι το σακίδιο που κουβαλούσε ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν μεγαλύτερο και από τις δύο κάλπες μαζί.
Ο Καμμένος όταν έφτασε στο εκλογικό τμήμα ρώτησε αν το έχουν ψεκάσει, αλλά είχαν ψεκάσει τον Κουίκ που έκανε διάφορες τρελές δηλώσεις.
Ο Μπαλτάκος έβαλε στο ψηφοδέλτιό του αγκυλωτό σταυρό.
Ο Παπανδρέου διαμαρτυρήθηκε πολύ στη Νέα Ερυθραία γιατί δεν είχε ψηφοδέλτιο για το δημοψήφισμα. Κουβαλούσε και δύο κάλτσες μαζί για να θυμηθεί να πει «Στις κάλπες».
Δεν ισχύουν οι διαδικτυακές φήμες ότι ο Καμίνης ακόμα ψηφίζει γιατί έκανε αντίστροφη μέτρηση πριν ρίξει το ψηφοδέλτιο.
Ο Βενιζέλος πήγε στο εκλογικό τμήμα μαζί με έναν κροκόδειλο, έναν λευκό καρχαρία και ένα σμήνος από ακρίδες για να μας δείξει ότι έρχεται το τέλος του κόσμου στις 26 Μαΐου.
Νέα καταγγελία Μιχαλολιάκου. Ανέβασαν το ποσό που του έδιναν σε 21 ευρώ να ψηφίσει τον Μώραλη, αλλά πάλι δεν δέχτηκε.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
twitter παίδες Ελλήνων
Εξω πολ
ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ @ekloges_2014
Σκίσαμε! Κερδίσαμε στην περιφέρεια! Αλλωστε και η Ελλάδα περιφέρεια άλλων είναι.
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ @ekloges_2014
Σκίσαμε! Κερδίσαμε στην Αθήνα! Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα.
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ @ekloges_2014
Κερδίσαμε! Και στην Αθήνα και στην περιφέρεια! Πες μας τι πίνω.
ΒΑΓΓ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ @ekloges_2014
Θα μας δώσει δανεικούς ο Δρίτσας τους ψηφοφόρους του και θα του δώσω δανεικούς 6 παίκτες.
ΑΧ. ΜΠΕΟΣ @ekloges_2014
Γιόρτασα τη νίκη με τραγούδια από κασέτες.
ΜΑΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ @ekloges_2014
Ευκαιρία ήταν να βάλω κι εγώ υποψηφιότητα και να βγω.
Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ @ekloges_2014
Από την Κυριακή θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είμαι μόνιμα κυβερνητικός.
ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ @ekloges_2014
Εβγαλα και ξανάβαλα το φόρεμα με τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ αλλεπάλληλες φορές, ανάλογα με τα αποτελέσματα.
ΗΛ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ @ekloges_2014
Χάσανε τα αυγά και τα καλάθια. Εγώ κέρδισα. Δέχτηκα τα συγχαρητήρια του Χίτλερ.
ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ @ekloges_2014
Κερδίσαμε! Βγήκα πρώτος και με τρομακτική διαφορά στις εμφανίσεις στα κανάλια.
ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ @ekloges_2014
Η αλήθεια είναι ότι νενικηχάσαμεν.
ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ @ekloges_2014
Βαγγέληηηηη γλυκιά μου, μόνο εγώ νίκησα!
Του Λάκη Μπέλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου