Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ , ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ


Η Ελλάδα έχει τον υπουργό δικαιοσύνης που της αξίζει. Σιωπή για τις αθλιότητες στις Σκουριές, “παιχνιδάκια” με τις φυλακές.


Ο Υπουργός Δικαιοσύνης υποτιμά τη νοημοσύνη μας

Παιχνίδια του Αντώνη Ρουπακιώτη με την επέμβαση στις φυλακές Γρεβενών

Τη νοημοσύνη των πολιτών φαίνεται να υποτιμά ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, ο οποίος έπειτα από το φιάσκο στις φυλακές Τρικάλων συνεχίζει τις γκάφες.  Ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, διέταξε ΕΔΕ εις βάρος των ΕΚΑΜ για την έφοδο στις φυλακές Γρεβενών, έπειτα από καταγγελίες πως χρησιμοποίησαν συσκευές ηλεκτροσόκ κατά την επέμβαση τους.

Το παράδοξο όμως είναι πως παρόντες στους ελέγχους που έγιναν ήταν τόσο ο Διευθυντής των Φυλακών, όσο και ο Εισαγγελέας Ι.Παΐσιος, οι οποίοι δε φαίνεται πως σημείωσαν κάτι μεμπτό. Μάλιστα, ο Διευθυντής των φυλακών στην αναφορά του ξεκαθαρίζει πως δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε μεμπτό στην επέμβαση στις φυλακές γεγονός που εκθέτει τον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Οι απορίες μάλιστα γίνονται ακόμα περισσότερες αν αναλογιστεί κανείς πως ο Αντώνης Ρουπακιώτης είναι πολιτικός προϊστάμενος τόσο του Εισαγγελέα, όσο και του Διευθυντή των φυλακών και θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να τους καλέσει στο γραφείο του να τον ενημερώσουν.

Προφανώς όμως, κάτι τέτοιο δε θα εξυπηρετούσε το σκοπό του να εκθέσει τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης προς όφελος της γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλιώς έπρεπε να γίνει η υπόθεση και εν τέλει, έτσι έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου