Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΑΝΤΩΝΗΣ....................


FRINGE DIVISION: Ο Αντώνης - Άλλος

Ησυνέντευξη του Πρωθυπουργού δεν ήταν κακή. Αν τη δει κανείς υπό το πρίσμα της έρευνας για το άγνωστο στο τομέα των παράλληλων κόσμων. Όσοι είμαστε μυημένοι στα παράδοξα τέτοιων κόσμων, γιατί έχουμε παρακολουθήσει πολύ J.J.Abrams μπορούμε να δούμε καλοπροαίρετα τα όσα μας είπε ο Πρωθυπουργός.
Είναι ο Αντώνης και «άλλος» Αντώνης, είναι ο ελληνικός λαός κι ο «άλλος» ελληνικός λαός. Εδώ ο Αντώνης βλέπει φως στη άκρη στο τούνελ κι ο λαός από κάτω είναι μέσα στη...
μαύρη απελπισία. Σε κάποιο άλλο σύμπαν μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο. Να υπάρχει ένας άλλος Αντώνης απελπισμένος κι ένας άλλος λαός που να είναι μέσα στο τσακίρ κέφι!
Εγώ είμαι καταγοητευμένη από όλη αυτή την σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που επικρατεί γύρω. Το πόσο έντεχνα μεταβάλλονται λέξεις, νοήματα, ιδέες. Πως το μαύρο βαφτίζεται άσπρο και το αντίθετο. Ναι η συνέντευξη δεν ήταν κακή σε περίπτωση που κάποιος είναι λάτρης της επιστημονικής φαντασίας.
Όσο γι΄αυτό το περίφημο φως στο τούνελ ,είναι φετίχ πλέον, να κοιτάμε με ελπίδα την Ελλάδα του 22ου αιώνα. Γιατί η Ελλάδα του 21ου αιώνα, τουλάχιστον με τη μορφή που τη βλέπουμε τώρα τέλειωσε. Αν υπάρξει μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου μερικοί τυχεροί θα μπορέσουν να ταξιδέψουν, τότε ναι υπάρχουν ελπίδες.
Αλλά στη πραγματικότητα του Πρωθυπουργού, της συγκυβέρνησης των φίλων και υποστηρικτών και της ελεγκτικής ομάδας του Καθηγητή Ξαβιέ (αφεντικά για σκότωμα..) δεν...
 Από vasiliskos2, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου