Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΑ ΔΟΝΤΙΑ?????


Εξάρθρωση σπείρας απαγωγέων στην Αττική

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσε μια άγρια συμμορία που “χτύπαγε”κοσμηματοπώλες, απήγαγε μέλη των οικογενειών τους και ζήταγε λύτρα σε χρυσό για να τους αφήσει ελεύθερους. Η πολυμελείς σπείρα αποτελούνταν από εννιά άτομα, δύο Αλβανούς δύο ακόμη....





αλλοδαπούς από μη κατονομαζόμενη δημοκρατία της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και πέντε Έλληνες, και πεδίο δράσης της είχε τα δυτικά προάστια. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες οι ληστές – απαγωγείς άρπαξαν τρεις κοσμηματοπώλες , την κόρη ενός τέταρτου, ενώ απήγαγαν και τη γυναίκα ιδιοκτήτη μεταφορικής εταιρείας. Μάλιστα είχαν φτιάξει ειδικό χώρο κράτησης των θυμάτων τους σε ένα εγκατελελειμένο εργοστασίου. Εκεί κρατούσαν τα θύματα από λίγες ώρες μέχρι και σχεδόν ένα μήνα.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η συμμορία είχε καταφέρει να πάρει από τα θύματα τους περίπου 20 κιλά χρυσού 300.000 ευρώ και μεγάλης αξίας κοσμήματα.

Οι έρευνες της Ασφάλειας γινόταν με άκρα μυστικότητα καθώς υπήρχε ο κίνδυνος να υπάρξουν θύματα. Έτσι ειδική ομάδα ασχολούνταν από τις αρχές του χρόνου με την υπόθεση για να καταφέρουν τελικά να συλλάβουν 9 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου