Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Τον έστειλαν στο νοσοκομείο για μια παρατήρηση!

Λίγο έλειψε να πληρώσει με τη ζωή του την παρατήρηση που έκανε σε έναν νεαρό Αλβανό, ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στην παραλία του Κατελειού Κεφαλονιάς! Ο θιγμένος έφερε μια ομάδα ομοεθνών του που έστησαν καρτέρι στον άτυχο επιχειρηματία και τον γρονθοκόπησαν! Το αδιάκοπο...





«πήγαινε- έλα» του νεαρού αλλοδαπού που περνούσε ξανά και ξανά με μεγάλη ταχύτητα με το μηχανάκι του έξω από το μαγαζί, ανάγκασε τον ιδιοκτήτη να του συστήσει να απομακρυνθεί και να προσέχει μήπως χτυπήσει κάποιον. Εκείνος έφυγε, αλλά επέστρεψε με την παρέα του και, όταν ο επιχειρηματίας πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του, του επιτέθηκαν χτυπώντας τον αλύπητα με γροθιές αφήνοντάς τον αναίσθητο!

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου νοσηλεύεται, ενώ από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ελείου Πρόνων συνελήφθησαν δυο από τους δράστες. Πρόκειται για Αλβανούς ηλικίας 21 και 33 χρόνων, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου