Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΛΙΑΤΖΗ.................


Του ΠΑΣΟΚ τα ντέρτια λέω κι όταν τραγουδάω κλαίω...

Ένεκα του εορταστικού κλίματος, που επικρατεί στο ολίγον από ΠΑΣΟΚ, (πως λέμε ολίγον από γιουβέτσι) μετά την εθνική συνδιάσκεψη και προς τιμή του νέου αρχιστράτηγου Βενιζέλου, ακολουθεί ένα έξτρα μουσικό αφιέρωμα, έτσι για το τσακίρ-κέφι των συντρόφων.
Πάμε!!! Αβάντι μαέστρο!!!
Προς τον Μέγα Βενιζέλο (αφιερωμένο εξαιρετικά από το Γιώργο):
- Πάρε ότι θέλεις παλιατζή, από ένα κόμμα που ψυχορραγεί...ρεφρέν ...φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια... Ο δε Βαγγέλης, σύμφωνα με...
 ασφαλές ρεπορτάζ, ξενύχτησε έξω από την πόρτα της Ιπποκράτους σιγοτραγουδώντας το "κόμμα μου, κόμμα μου, φτιαγμένο από χυλό" (κι όχι από γιαούρτι) , οι δε γείτονες έκαναν αμάν- ζαμάν να τον ξεκολλήσουν το πρωί, από το κτίριο. Ήταν δε, τέτοιος ο εναγκαλισμός του με τα ντουβάρια, που στέναξαν τα δοκάρια από Μαυρομιχάλη, μέχρι και γωνία Στουρνάρη. Ο ίδιος φώναζε" μη με ξυπνάτε...όνειρο ζω" οι δε οπαδοί του "Το Πασόκ είναι εδώ συμπυκνωμένο, στο εννιά τοις εκατό".
Προς το Γιώργο που φεύγει: Έχε γεια και μαζί σου η Παναγιά. Θα τη χρειαστείς Γιώργο, μια και όπως δήλωσες, θα πάρεις σβάρνα τις ρούγες και τις γειτονιές, να συναντήσεις τον κόσμο. Αν και μεταξύ μας, το καλό που σου θέλω, να κρυπωθείς στο κατώι του σπιτιού σου, γιατί αγρίεψαν τα πράγματα κι ο λαός με το θολωμένο του μυαλό και την πατάτα για πυρομαχικό, ένας θεός ξέρει που θα βγάλει όλο αυτό. Εγώ θα σε συμβούλευα να ανέβεις και να τραγουδήσεις στο πιο ψηλότερο βουνό κι ας σε λένε τρελό κι ας τον τρελό στην τρέλα του και πέστε με τρελόπαιδο, πέστε με αγύρτη, μα μη με λέτε αμερικανόφιλο και τραπεζογλύφτη (συ είπες). Πάντως Γιώργο, αν πάρεις τη στράτα, να ξέρεις ότι δεν θα βρείς ούτε πέτρα για να ξαποστάσεις, ούτε βρύση για να ξεδιψάσεις. - Φύγε κι άσε μας να απομείνουμε μόνοι μας, φύγε κι άσε μας να μετράμε τον πόνο μας ( και τα φραγκοδίφραγκα που δεν μας άρπαξες από τα κόπια μας.
Στον Σκανδαλίδη, που είπε ότι θα δουλέψει για την αναγέννηση του κόμματος:- Μη σκαλίζεις τις στάχτες, να ξανάβρεις φωτιά, η δική μας αγάπη τώρα έσβησε πια. Και που είσαι Κώστα "μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, η δουλειά κάνει τους άντρες, το γιαπί το πηλοφόρι το μυστρί κι όχι η αιώνια ξάπλα στην καρέκλα την υπουργική"
Για την Κομάντος Άννα του χιονιά και του βοριά, που έχει πάντα πρώτο τραπέζι πίστα, κλεισμένο από τα μεγαλοσυμφέροντα, αφιερωμένο το " ανέβα στο τραπέζι μου κούκλα μου γλυκιά, χόρεψε και σπάστα όλα τούτη τη βραδιά" και γκαρσόν πιάσε και μια μπριζόλα σε φωτοτυπία και μια σαλάτα σε CD, για το λαουτζίκο στη γαλαρία. Είμαι εγώ γυναίκα φίνα ντερμπεντέρισσα, που τους αρχηγούς όλους, σαν τα ζάρια τους μπεγλέρησα..
Στον Καπετάν -Ανδρέα το Λοβέρδο (κι όχι το Ζέπο). Ομορφάντρα μου!!!Τον καθρέφτη σου θα σπάσω και θα ρθω να σ΄ αγκαλιάσω....- Για μια καρέκλα αρχηγέ και την αγάπη σου, ούλα χαλάλι σου.
Προς τον Παπουτσή: Του Μνημονίου, τη μετανοούσα Μαγδαληνή και τον πρώτο Ματατζή. - Μάγκα Χρήστο, πιάσε τα γιοφύρια, μπάτσοι κάντε στο λαό τα ίδια " Εμ Χρηστάκη, με τόση βία και τρομοκρατία, όχι φοβικό το κάνατε το κόμμα, αλλά μη σου πω και ψιλοχουντικό και σε σοκάρω!!
Μη ξεχάσω τον αδιάβαστο Χρυσοχοίδη: Μάθε παιδί μου γράμματα!!! γιατί ο μεγαλύτερος κουμπούρας μαθητής, ήσουν εσύ στην τάξη. Κι οι άλλοι αδιάβαστοι ήταν , αλλά δεν το μαρτύραγαν κιόλας. Οπότε μετεξεταστέο πάλι, σε βλέπω Μιχάλη να παίρνεις σύνταξη από την Κατεχάκη. Εξάλλου εκεί με τόσους μπουμπούνες Μιχάλη μου, δεν πολυφαίνεται το χάλι σου.
Προς τον Τζουμάκα και τους 3 και το λουρί της μάνας υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του: Αχ, βρε Στέφανε, πάρτο απόφαση πια, το μαγαζί το πήρανε προίκα οι σώγαμπροι, εδώ και χρόνια. Χτες κατέθεσαν και το προικοσύμφωνο, στο κτηματολόγιο και τώρα κλαιν όλα τα αλάνια που θα μείνουνε από σοσιαλισμό, χαρμάνια. Οπότε λεβεντόπαιδο Τζουμάκα, μπες στο μαγαζί και σπάστα. Αν πάντως, θες την ταπεινή μου γνώμη "Πάμε γι άλλες πολιτείες αναρχικές, να βρεθούμε σε πορείες λυτρωτικέεεες.. Αν το Θες.." -"Πάμε, πάμε να φύγουμε από δω και μη ρωτάς που πάμε" 
Υστ. Στη ούγια πλέον το Πασοκ, γράφει Πανελλήνιο σαδομαζοχιστικό κίνημα, στην ετικέτα Πανελλήνιο σουρεαλιστικό κόμμα και οσονούπω επισήμως στην ταμπέλα Πανελλήνιο νεοδεξιό απόκομμα.
 Υστ. Προς τους κλακαδόρους χειροκροτητές: Παλαμάκια, παλαμάκια, να χτυπούν τα τακουνάκια στο τσιμέντο στα πλακάκια και τα μυαλά στα κάγκελα. Ήσασταν χίλιοι δεκατρείς, μείνατε δυό , μείνατε τρείς, χειροκροτιέστε κιόλας!! Στα τρία παλαμάκια και στις δύο υποκύψεις, η μια σφαλιάρα από τον αρχηγό δώρο (άντε και καμιά θεσούλα σε Δ.Σ. απ΄ αυτές που θα περισσέψουν απ΄την συγκυβέρνηση με το Σαμαρά).
Γράφει ο Μήτσος Μητσάρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου