Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΜΠΑΜ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..........


Έκλεισαν τρείς τράπεζες,και έπεται συνέχεια. Αντίο λεφτουδάκια.



Εμείς σας το είπαμε από την περασμένη εβδομάδα με το πόστ Αφού δεν λένε ποιες είναι, για καλό και για κακό, πάρτε τα λεφτουδάκια σας από όλες. Μυαλό όμως δεν βάζετε, οπότε καλά να πάθετε.

Δυσάρεστες εξελίξεις για την Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος, κρίνεται αναγκαία η υπαγωγή των συνεταιριστικών τραπεζών Αχαϊκή Συν. Π.Ε., Λαμίας, Λέσβου , Λήμνου, στα μέτρα εξυγίανσης , οι άδειες ανακλήθηκαν και οι τράπεζες τίθενται σε ειδική εκκαθάριση. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η Τράπεζα της Ελλάδος έκρινε αναγκαία την υπαγωγή των συνεταιριστικών τραπεζών Αχαϊκή Συν.Π.Ε., Λαμίας Συν.Π.Ε., Λέσβου-Λήμνου Συν.Π.Ε. στα μέτρα εξυγίανσης που προβλέπει ο ν. 3601/2007, όπως τροποποιήθηκε από τον νόμο 4021/2011, αφού παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές της για την αντιμετώπιση των αδυναμιών των εν λόγω τραπεζών, δεν κατέστη δυνατή η λήψη μέτρων που θα αποκαθιστούσαν τη βιωσιμότητά τους.
Οι άδειες των τριών συνεταιριστικών τραπεζών ανακλήθηκαν και οι τράπεζες αυτές τίθενται σε ειδική εκκαθάριση. Κλειστά είναι τα καταστήματα της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας στην Πάτρα. Έξω από το κεντρικό κατάστημα της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας στην Πάτρα, στην οδό Ακρωτηρίου συγκεντρώθηκε... κόσμος,καταθέτες και μεριδιούχοι, ιδιάιτερα ανήσυχοι από τις εξελίξεις και το γεγονός ότι η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε ότι η Αχαϊκή Συνεταιριστική μαζί με τις Συνεταιριστικές Τράπεζες Λαμίας, Λέσβου και Λήμνου μπαίνουν σε ειδική εκκαθάριση, ενώ ανακλήθηκαν οι άδειές τους.

Οι καταθέτες είναι ανήσυχοι αν και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος οι καταθέσεις θα μεταφερθούν σε άλλη τράπεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου