Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Παραπολιτικά


ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ


Περιμένουν στον Δήμο την γνωμοδότη του Νομικού γραφείου στο οποίο ανέθεσαν την υπόθεση της δικαστικής διαμάχης με την ΜΕΚ μετοχική εταιρεία εκμετάλλευσης μέρους της παραλίας, αλλά οι δίκες γίνονται ή αναβάλλονται και ο Δικηγόρος κ Δελής ούτε την γνωμάτευση δεν έχει  ακόμη δώσει. Γι’ αυτό το λόγο ο κ. Βαμβασάκης ρώτησε αν στην δίκη με το κατάστημα ΝΟΤΟΣ έχει ο Δήμος καταθέσει προτάσεις.
  
Η κ. Τσιριγώτη απαντά ότι έχουν ήδη καταργηθεί οι πολεοδομίες, οι ελεγκτές δόμησης δεν έχουν οριστεί  ακόμη και πράξεις σχετικές με τα θέματα δεν γίνονται, ενώ ο κ. Καπετανέας κατήγγειλε ότι στο ίδρυμα Φλέμινγκ δε γίνονται ιατρικές  έρευνες αλλά βιολογικές και οι κάτοικοι παραπονιούνται για πολλά ποντίκια που κάνουν βόλτα στη γειτονιά, με αποτέλεσμα ο κ. Πανάς , δημαρχεύων, να δηλώσει ότι θα συσταθεί μία επιτροπή  για να ελέγξει την καταγγελία.
 Και με τις αλλαγές σε όλα τα επίπεδα ( από φτώχεια μέχρι ξεπούλημα κρατικής περιουσίας) ο κ. Σκουμπούρης ανησυχεί για  κινητικότητα, την οποία πληροφορείται, όσον αφορά την αλλαγή χρήσης γης στη Βουλιαγμένης ζητώντας την επέμβαση του Δήμου.

 Η κ Αργυροπούλου διάβασε σε δελτίο τύπου για την δράση του δικτύου αλληλεγγύης και τους εθελοντές του, μαζί με τον δήμο, και ρώτησε γιατί δεν είναι ενήμερα τα μέλη του Δ.Σ για τέτοιες δραστηριότητες, ενώ ο κ. Πανάς την διαβεβαίωσε ότι μόνο μίλησε με το δίκτυο, χωρίς καμία άλλη δέσμευση μαζί τους.

Η οδός Ζακύνθου στο Πανόραμα είπε ο κ. Πανάς θα αναπλασθεί με κυκλικές νησίδες, ώστε να κόβεται η ταχύτητα των αυτοκινήτων που είναι επικίνδυνη για την κατοικημένη αυτή περιοχή., ενώ διαβεβαίωσε τον κ. Νιτερόπουλο ότι διαρροές εγγράφων από τους υπαλλήλους του Δήμου δεν υπάρχουν.

 Η αντιδήμαρχος της τεχνικής υπηρεσία και πολεοδομίας κ. Τσιριγώτη με έγγραφο της αναφέρει ότι εν απουσία της κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού, αναφέρθηκε ότι είναι υπεύθυνη για την καθυστέρηση. Για να αποδείξει όμως την αλήθεια  κατέθεσε έγγραφα και   μηνύματα της προς τους αρμοδίους υπαλλήλους να υποβάλλουν τα έγραφα για  τις προμήθειες και τα ποσά που πρέπει να συμπεριληφθούν στον προϋπολογισμό εγκαίρως και εγγράφως γεγονός το οποίο και δεν έγινε από τους υπαλλήλους.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου