Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΚΟΥΣ????


Και ο αγράμματος θέλει το κομπιούτερ του



Μα είναι δυνατόν; Και όμως είναι...  Ενώ η Κυβέρνηση κόβει από  τις συντάξεις για να βρει κάποια... ισοδύναμα (σιγά να μην βρεθούν! Το έργο το έχουμε... ξαναδεί!) ώστε να... ισοφαρίσει και να μήν χρειαστεί να βάλει 23% στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, εκείνη την ώρα βγάζει απόφαση για αγορά PC αξίας 60.000 ευρώ!!!
 Ιδού και η απόφαση!!!
Φαίνεται λοιπόν πως ο Πρωθυπουργός δεν... "μένει πια εδω"; Δεν... "ζει πια στην ίδια γειτονιά. Διαφορετικά, δεν εξηγείται αυτή η απόφαση, μια τέτοια εποχή, αγοράς ηλεκτρονικών υπολογιστών, αξίας 60.000 ευρώ! Εδώ ο λαός, ο κόσμος πεινάει και αυτοί σπαταλάνε το κρατικό, το δημόσιο χρήμα, αγοράζοντας  πράγματα που ίσως να είναι σε λίγο άχρηστα...  Κι'αυτό επειδή ημέρα με την ημέρα βγαίνουν και νέα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα!
Αλήθεια κύριοι Ένοικοι του Μαξίμου όλα αυτά τα χρειαζόσαστε;
 Έπρεπε να πληρώσουμε 60.000 ευρώ, για αγορά κάποιων PC, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες ψάχνουν στα σκουπίδια, ακόμα και για... κάτι φαγώσιμο! 
Την στιγμή που η ανεργία έχει... τρυπήσει το ταβάνι!
Την ώρα που τα λουκέτα σε επιχειρήσεις, ημέρα με την ημέρα πολλαπλασιάζονται! Και τώρα που τα συσσίτια της Εκκλησίας (ευτυχώς που υπάρχει κι'αυτη!) ολοένα... αβγαταίνουν! Χιλιάδες είναι οι οικογένειες που καθημερινά τρέφονται, σιτίζονται από την Εκκλησία... Ψέματα είναι;  Και εσείς κύριοι της Κυβέρνησης που σας έχει... τυφλώσει η Εξουσία, δίνεται χωρίς φειδώ 60.000 ευρώ για αγορά PC, ηλεκτρονικών υπολογιστών, που μπορεί και να σας είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!!
 Και όλα αυτά, ενώ μιλάτε για... "περιστολή δαπανών"!!!
 Αλήθεια ρεε εσείς εκεί στο Μαξίμου, από... χρυσάφι είναι αυτά τα PC; Ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου