Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Το Ευρωβαρόμετρο ξεσκεπάζει την απάτη των μαϊμού δημοσκοπήσεων

Ηχηρό ράπισμα στους χρυσοπληρωμένους εγχώριους εργολάβους της διαμόρφωσης της κοινής γνώμης αποτελούν τα ευρήματα της έρευνας που διεξήγαγε το Ευρωβαρόμετρο για λογαριασμό της Κομισιόν.
Η έρευνα αφορά τον μήνα Νοέμβριο και τα αποτελέσματά της γκρεμίζουν εξ ολοκλήρου την βρώμικη προπαγάνδα της Χούντας Σαμαρά, του συνόλου του αντισυνταγματικού τόξου και βεβαίως των αργυρώνητων δημοσιογραφίσκων που παραπληροφορούν τους Έλληνες για να συνεχίσουν να τον κατακλέβουν τα αφεντικά τους.

Κάθε άλλο παρά συμπτωματικά, τα όσα καταγράφει το ευρωβαρόμετρο έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα παρουσιάζουν οι εγχώριες εταιρείες δημοσκοπήσεων και αναπαράγουν τα κανάλια, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί και οι ρυπαροφυλλάδες της διαπλοκής. Ως εκ τούτου, καθίσταται αδύνατο για τους καθηγητές του ψεύδους να ερμηνεύσουν το δυσθεώρητο 75% των Ελλήνων το οποίο θεωρεί κακή έως πολύ κακή την κατάσταση του νοικοκυριού τους, ποσοστό ενισχυμένο κατά 8% σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα του περασμένου Ιουνίου!
Στο ίδιο μοτίβο, κινούνται και οι απαντήσεις των Ελλήνων σε ερωτήσεις επί των ζητημάτων της απασχόλησης και της κατεύθυνσης της χώρας. Το 98% των Ελλήνων χαρακτηρίζουν την κατάσταση κακή, ενώ το 77% θεωρεί λανθασμένη την κατεύθυνση της χώρας!
Καταρρίπτοντας τις αθλιότητες της Χούντας Σαμαρά και των καθεστωτικών δημοσιογράφων, η έρευνα καταδεικνύει πως 89% των Ελλήνων δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση.
Εκεί όμως όπου γκρεμίζεται με πάταγο και το τελευταίο εκ των κίβδηλων επιχειρημάτων των τσαρλατάνων του αντισυνταγματικού τόξου, είναι στο ερώτημα «αν είστε ικανοποιημένοι από τη λειτουργία της δημοκρατίας στη χώρα». Το 19% των ικανοποιημένων, φαντάζει ως μια ισχνή μειοψηφία μπρος στο θηριώδες 81% εκείνων που δηλώνουν δυσαρεστημένοι από ένα Καθεστώς διεφθαρμένων και φαύλων! Μα γιατί άραγε οι ευρωπαίοι αναλυτές αδυνατούν να εντοπίσουν το 80 και 85% εκείνων των Ελλήνων που θεωρούν δικαιολογημένη την δίωξη της Χρυσής Αυγής; Ρωτήστε τους εγχώριους νταβατζήδες της εξαπάτησης!
Μετά από την δημοσιοποίηση των στοιχείων της έρευνας του ευρωβαρόμετρου, οι διαμορφωτές της ελληνικής κοινής γνώμης μπορούν να κοιμηθούν κάθε άλλο παρά ήσυχοι! Ας σπεύσουν λοιπόν τα μίσθαρνα όρνεα του Καθεστώτος να παρουσιάσουν τις καλοπληρωμένες μεν, κάλπικες δε δημοσκοπήσεις τους που προκαλούν τη νοημοσύνη του Λαού μας. Ελάχιστοι πια τους πιστεύουν κι εκείνοι ακόμη, θα μετατραπούν σε είδος προς εξαφάνιση από το βράδυ των εκλογών!
Καμιά ανοχή στο Καθεστώς των διεφθαρμένων - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου