Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑ ΟΡΝΙΑ..........ΠΑΙΖΟΥΝ

Τα παιχνιδακια του Βενιζέλου για να ρίξει τον Σαμαρά, εαν ο τελευταίος επιμείνει σε εκλογες ωστε να διατηρηθεί στην καρέκλα της ΝΔ.


…μέσω διαχειρισιμης ήττας!

Εκτός γραμμής ο Γρηγοράκος; Ο ακραιφνής βενιζελικός που πάντα εκφράζει τις απόψεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ πρότεινε με δηλώσεις του κυβέρνηση ειδικού σκοπού ως εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και ορισμό ημερομηνίας εκλογών, ώστε να εκλέγει Πρόεδρος Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. «Εδώ που φτάσαμε, το ΠΑΣΟΚ τα συζητάει όλα, προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα λίγο αργότερα για τα μάτια του κόσμου προφανώς ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρης Καρύδης φρόντισε να τον αδειάσει. «Οι απόψεις του Λεωνίδα Γρηγοράκου δεν είναι απόψεις του ΠΑΣΟΚ» ξεκαθάρισε ο Καρύδης.
Σε δηλώσεις του στον ίδιο σταθμό, ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας ζήτησε την ανάληψη πολιτικής πρωτοβουλίας για κοινό εθνικό μέτωπο, ώστε να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες. «Αν πάμε σε κυβέρνηση εθνική σωτηρίας, αλλάζουν όλα, αλλά δεν το δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε. «Δεν μπορούμε να παίξουμε με το όνομα του υποψηφίου, αυτό θα ήταν ευτελές» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου