Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΤΙ ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ...................

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ>ΚΟΡΩΠΙ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Η έγκριτος παρουσιάστρια στην Μονή της Ηδονής

 
Ποιος Χαικάλης και απίδια μάντολες.
O οδηγός TAXI  χάνεται στους χωματόδρους του Κορωπίου σηκώνοντας πίσω του σύννεφα καπνού-σαν στιγμιότυπο τουBreaking Bad. Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου η διάσημη και έμπειρη ελληνίδα τηλεπερσόνα έχει δώσει σαν τελικό προορισμό ένα μοναστήρι γεμάτο πρόθυμες καλόγριες. Πρόθυμες για όλα. Και μόνο γυναίκες.
Η περιγραφή δεν είναι από σενάριο πορνοταινίας του Σειρηνάκη-δεν υπάρχει ίχνος ψέμματος και υπερβολής. Είναι Σάββατο απόγευμα. Η τηλεπερσόνα κατεβαίνει από το ΤΑΧΙ αφήνοντας στον οδηγό ένα γενναίο φιλοδώρημα.
Σε λίγο οι καλόγριες θα την πνίξουν στις αγκαλιές τους. Την υποδέχονται με ένα πανάκριβο λικέρ και μοναστηριακά εδέσματα που θα ζήλευε ο μεγαλύτερος σεφ του πλανήτη. Μετά την γαστριμαργική απόλαυση κατεβαίνουν, η τηλεπαρουσιάστρια και ένα μπουκέτο από νεαρές καλόγριες, στην τεράστια κρεβατοκάμαρα της ηδονής η οποία είναι εξοπλισμένη με τα αξεσουάρ ηδονής τελευταίας τεχνολογίας που θα ζήλευαν τα πλέον εξοπλισμένα studio πορνοταινιών του Χόλιγουντ ή των Γερμανών που είναι μερακλήδες σε κάτι τέτοια.
Αφορμή για την συγκεκριμένη αποκάλυψη με πρωταγωνίστρια πολύ γνωστή τηλεπερσόνα-από τις "σοβαρές"-δεν πάει το μυαλό σας-είναι η είδηση για την ζάπλουτη καλόγρια σε μοναστήρι της δυτικής Κρήτης.
Τη διερευνά τον τελευταίο καιρό το ΣΔΟΕ Κρήτης εξαιτίας του υπέρογκου ποσού καταθέσεων που διαθέτει. Είναι τέτοια τα ποσά που σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει εξήγηση για το πως η μοναχή βρέθηκε να κατέχει τέτοιους λογαριασμούς.
"Τη διερευνούμε προσεκτικά την υπόθεση. Οι καταθέσεις αυτές δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση ούτε από την ίδια ούτε από το μοναστήρι".
Στην υπόθεση εμπλέκεται και η Αρχή Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος η οποία κι 'έδωσε' την υπόθεση στο ΣΔΟΕ. Η έρευνα γίνεται προσεκτικά καθώς δεν αποκλείεται να κρύβεται πίσω και κάποιο 'πλυντήριο', να είναι χρήματα άλλων καθώς είναι βέβαιο ότι η καλόγρια δεν μπορούσε να διαθέτει τέτοια ποσά...Οσο για την Μονή του Κορωπίου, την ιδιαίτερη Μονή της ηδονής με τις νεαρές καλόγριες που είναι έτοιμες να προσφέρουν επουράνιες απολαύσεις στις διάσημες Ελληνίδες φιλοξενούμενές τους, αυτή παραμένει άβατο για τους άνδρες του ΣΔΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου