Aπό την Ιόλη Πιερίδη
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2013.
Η Έλλη και η Μαριάννα, αχώριστες φίλες, θα διακόψουν για λίγο τις επίπονες συσκέψεις για το site της πρώτης  που εκείνη την περίοδο βρισκόταν στην τελευταία φάση του σχεδιασμού του για να ξεδώσουν στο πάρτυ του Πάρι που έκλεινε τα 30 του.
Ήταν μια καλή αφορμή για να ξελαμπικάρει και η Μαριάννα από τις διαρκείς περιγραφές της  Έλλης για το νέο της project.
Είναι αλήθεια ότι η πανίσχυρη κόρη του Γιάννη Λάτση προτιμούσε να ακούει τα τιτιβίσματα του Ηλία Ψινάκη από το ποιοι θα είναι οι πολιτικοί συντάκτες του νέου εγχειρήματος της Έλλης.
Παρόλα αυτά η Μαριάννα έχει επενδύσει στη γνωστή δημοσιογράφο που έστω και αργά επιχειρεί την είσοδό στην διαδικτυακή αρένα.
dita-von-teese-in-champagne-glass-5
Αν κάτι ζηλεύει η Έλλη στην Μαριάννα, δεν είναι τόσο η οικονομική της επιφάνεια, είναι η ξεγνοιασιά της.
Άλλωστε και στην Έλλη δεν έλειψαν τα χρήματα. Οι εργοδότες υπήρξαν γενναιόδωροι μαζί της αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό της τον δυναμισμό μιας δημοσιογραφικής Φεράρι.
Αλήθεια τι πεζά που είναι όλα αυτά μπροστά στην ακαταμάχητη γοητεία του lifestyle!
Στο κάτω-κάτω η Έλλη δεν είναι καμία κακάσχημη τσουράπω σαν την Αριάνα Χάφιγκτον για να ασχολείται με το διαδίκτυο έχοντας απέναντί της τον Λάμπη Ταγματάρχη να της θυμίζει την (δημοσιογραφική) εφηβεία της. Μόνο που έπρεπε να κάνει μια δουλειά τώρα που τα μεροκάματα των καναλιών έχουν πάρει την κάτω βόλτα.
Σ΄εκείνο το πάρτυ λοιπόν ένα private jet έφερε για λίγες ώρες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην οικία Λάτση την διασημότερη στρίπερ, αρτίστα του μπουρλέσκ Ντίτα Φον Τιζ ως έκπληξη.
Όπως είχε αποκαλύψει η Σίβυλλα, μαζί με την ατρόμητη Ντίτα, εμφανίστηκαν στο εκρηκτικό της σόου μέλη των μπαλέτων Φολί Μπερζέρ που επίσης έφτασαν ειδικά για την περίσταση από το Παρίσι. Πρόκειται για μια εμφάνιση που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ κανείς από τους παρευρισκομένους και που ελάχιστοι ανά τον κόσμο μπορούν να απολαύσουν σε πριβέ πάρτι.
Sanremo Music Festival
Ανάμεσα στους τυχερούς και η Έλλη, η οποία διασκέδαζε  χορεύοντας στους ρυθμούς του διάσημου ράπερ The Gameέχοντας δίπλα της εκλεκτά μέλη του εγχώριου Μπόλιγουντ όπως ο Μύρωνας Στρατής, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Ηλίας Ψινάκης, o Mηδενιστής και η Demy.
Καθώς το πάρτυ έφτανε στο τέλος του η σκληρή πραγματικότητα του ρεπορτάζ περίμενε την Έλλη. Όσο για την Μαριάννα είναι σίγουρη ότι είχε επενδύσει σε γκανιάν-τίποτε λιγότερο...