Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ

Έπεφτε για τον Σταυρό και συνεχώς ανέσερνε το άστρο του Δαβίδ…

Από "ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης"

ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ  
— Όλοι αναρωτιόνταν, που στα κομμάτια ήταν από προχθές το πρωί, ο και χριστοκάπηλος Αδωνάϊ και δεν φαινόταν μέχρι της βραδυνής συσκοτίσεως των φώτων.
  — Το μυστήριο έλυσε ο Tsoutsounero νάμπερ 7.440.317, ο οποίος και τον τηλεφάκισε…. Γιου νόου τηλεφάκισε???… Δεν πειράζει…
  — Ο Αδωνάϊ λοιπόν, γνωστός και μη εξαιρετέος νεοναζί σιωνιστής, ήθελε να συμμετάσχει ως κολυμπιστής στη τελετή των φώτων του Πειραιά και για να έχει μια αξιοπρεπή εμφάνιση, έκανε προπόνηση και βουτούσε μεταξύ Πατσά Λιμάνι και Σκαταμαγκιά, κοντά στα υποβρύχια που ακόμα γέρνουν, για να ανασύρει τον...
σταυρό.
  — Ματαίως όμως (και η επιστήμη το ψάχνει), διότι κάθε φορά που έβγαινε τους ρυπαρού ύδατος, ο θεομπαίχτης αντί σταυρού, κρατούσε το άστρο του Δαβίδ και του σιωνισμού!!! Η εγγυτέρα εκδοχή είναι, ότι εκτός των πολλαπλών αιμορροΐδων που κατέχει η υφαλοκρηπίδα του, σε κάθε βουτιά κλείνει τα ομμάτια του, διότι τον παρενοχλεί σεξουαλικώς το άλας το αρμυρό και τον τσούζει και τον πονεί.
  — Έτσι, τυφλός ων εντός του σκότους του ρυπαρού ύδατος, άλλοτε συνελάμβανε κουράδες που είχαν δραπετεύσει από την Ψυτάλλεια, και άλλοτε τον αστέρα της Σιώνος. Αυτό του έβγαινε και του έβφαινε αυθορμήτως..!!!
  — Αφού ταλαιπωρήθηκε υπέρμετρα, παρήλθε η ώρα ανεπιστρεπτί και οι τελετές των φώτων τελείωσαν, φτάσαμε στην εσπερίδα και πάμε για του χρόνου. Ο εξυπνότερος αυτού αδελφός, τον συμπόνεσε και του έφερα μια πανέξυπνη σόμπα από χαλαζία, για να στεγνωθούν τα μαλλιά του και οι αιμορροΐδες της υφαλοκρηπίδας του!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου