Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗΣ.............


Κρύος ιδρώτας για τον παγκόσμιο ηγέτη του σοσιαλισμού, μετά την κλήση Κατσέλη – Αρσένη από τον Πεπόνη.


Έντονη ανησυχία στο περιβάλλον του παγκόσμιου σοσιαληστή, βλέποντας την τροπή της έρευνας του ηρωϊκού εισαγγελέα Πεπόνη για την τέλεση κακουργημάτων κατά την προσφυγή της χώρας στο μνημόνιο.

Στο άκουσμα των ονομάτων της Λούκας Κατσέλη και του Γεράσιμου Αρσένη, ανθρώπων που γνωρίζουν πολλά για το παρασκήνιο πριν το μνημόνιο, ο ευρισκόμενος στην “σοσιαληστική” Ν. Αφρική όπου οι απεργοί εκτελούνται σαν τις μύγες κατάλαβε ακριβώς τι είπε ο Ρουμελιώτης στην κατάθεση του.

Ήλθαν στην μνήμη του κάποιες διαρροές για μυστικά γεύματα στο Πεντελικόν και επίσημες προτάσεις που ακύρωναν την προσφυγή της χώρας στο μνημόνιο.

Όσο για κάποιους δημοσιογράφους που προσπαθούν ασθμαίνοντας να πείσουν ότι ο ΓΑΠ δεν κλήθηκε σε αυτή την φάση, άρα δεν θα τον εμπλέξουν, να τους ενημερώσουμε ότι τα πρόσωπα που κλήθηκαν για κατάθεση δεν έχουν βουλευτική ασυλία, ΑΡΑ δεν χρειάζεται η άδεια της βουλής για να κληθούν. Αυτό όσον αφορά το διαδικαστικό. (αναλυτικά εδώ: Μην πανικοβάλλεστε κύριε Μεϊμαράκη για την πρωτοβουλία Πεπόνη… Δεν θέλει να βλάψει τον ΓΑΠ. Μία απλή κατάθεση ανωμοτί θα του πάρει…)

Στην ουσία όμως, εάν η Κατσέλη και ο Αρσένης επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες Ρουμελιώτη (ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ), πιθανότατα ο Παπανδρέου να μην κληθεί για μία απλή ανωμοτί κατάθεση… Εξ ου και ο κρύος ιδρώτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου