Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ


Λοβέρδος: «Την 7η Μαΐου χρειάζεται κυβέρνηση οπωσδήποτε»

Την έντονη ανησυχία τους για το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου εξέφρασαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος και της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος. «Τη Δευτέρα το βράδυ ο πολίτη από την τηλεόραση θα βλέπει μια χώρα στον αέρα; Θα πάμε να.....





χάσουμε τους κόπους 2,5 χρόνων; Να αποκτήσουμε κυβέρνηση μετά από μήνες ή και το 2013 θα ήταν καταστροφή» προειδοποίησε ο υπουργός Υγείας. Σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η πολιτική κρίση θα διαιωνίσει τα προβλήματα της χώρας. «Χρειάζεται κυβέρνηση οπωσδήποτε με πλειοψηφία στη Βουλή και στο λαό, με 50% συν μία ψήφο. Στην αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει ασταθής κυβέρνηση» τόνισε.

Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι από το ΠΑΣΟΚ έγιναν προσπάθειες να σωθεί η χώρα και η χώρα έμεινε όρθια. Στην αντίθετη περίπτωση έκανε λόγο για εξαφάνιση των εισοδημάτων των Ελλήνων.

Δήλωσε δε, ότι κάποιοι παλικαράδες υπόσχονται «λεφτά υπάρχουν 2 και 3». Για τη ΝΔ δήλωσε επίσης, όπως αναφέρει το skai.gr, ότι αποφεύγει το ντιμπέιτ.

«Η πολιτική τάξη της χώρας βρίσκεται σε σταυροδρόμι. Αντί να ενώσουμε δυνάμεις οδηγήσαμε σε κατακερματισμό το πολιτικό σύστημα» δήλωσε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΒΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος. Τόνισε ότι πρέπει να να βγει από τις εκλογές ισχυρό πρώτο κόμμα που θα λάβει πρωτοβουλίες που θα δυναμώσουν και την εθνική συνεννόηση.

«Την επόμενη ημέρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, οτιδήποτε άλλο θα οδηγήσει τον τόπο σε περιπέτειες. Έχουμε αναλάβει σειρά δεσμεύσεων τις οποίες θα πρέπει να εκπληρώσουμε» σημείωσε.

Ο υπουργός Άμυνας ανέφερε επίσης ότι μπορούν να βρεθούν λεφτά με ισοδύναμα μέτρα. Δεν ήταν δυνατό να αποκλειστούν τα άλλα κόμματα από το ντιμπέιτ πρόσθεσε ο κ. Αβραμόπουλος. Τόνισε δε, ότι στόχος του κόμματός του είναι η αυτοδυναμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου