Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΠΡΟΣ, ΝΤΟΡΑ


Ντόρα ο εγωισμός σου κυριάρχησε της λογικής σου




Η Ντόρα Μπακογιάννη σήμερα στο Ρέθυμνο που παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματός  της, μεταξύ άλλων είπε : «Αν η επόμενη βουλή αποτελείται αποκλειστικά από τα αδιόρθωτα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., η κατάσταση θα γίνει ακόμα  χειρότερη. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε. Δεν μπορούμε να παίζουμε με το μέλλον των παιδιών μας».

Της απαντώ: 1)  Εάν θεωρείς κυρία μου τη Νέα Δημοκρατία, της οποίας κάτω  από τα φτερά της αναδείχθηκες πολιτικά, ότι είναι ένα αδιόρθωτο κόμμα, μέσα στους αδιόρθωτους λοιπόν βουλευτές της είναι και ο αδελφός σου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο άμεσα αποκαλείς αδιόρθωτο

και 2) Εσύ δεν παίζεις με το μέλλον των παιδιών σου, τα οποία είναι τακτοποιημένα, ενώ εμείς φοβόμαστε ότι όλοι εσείς οι πολιτικοί παίζετε με το μέλλον των δικών μας παιδιών και μόνον.

Στη συνέχεια της ομιλίας της είπε : « Εμείς στη ΔΗ – ΣΥ έχουμε το πρόγραμμα, έχουμε ιδέες, έχουμε συμμάχους στη Ε.Ε. και μπορούμε να δώσουμε λύσεις»

Της απαντώ: Γιατί όλων αυτών των πλεονεκτημάτων που έχεις δεν τα αξιοποίησες όταν  ήσουνα στη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα ένα από τα πρώτα στελέχη της, ως Υπουργός Εξωτερικών, και να...
βοηθήσεις το κόμμα εκείνο που σε έκανε γνωστή πολιτικά ανά το πανελλήνιο ;
Τώρα δημιούργησες ένα νέο δικό σου κόμμα, αλλά πρόσεξε το κατασκεύασες με παλαιά υλικά το οικοδόμημα σου και όπως αντιλαμβάνεσαι όπως έδειξαν όλα τα γκάλοπ είναι έτοιμο να σωριασθεί, διότι τα υλικά του δεν παρέχουν εγγύηση πολιτικής σταθερότητας και οι ψηφοφόροι φοβούνται να εισέλθουν μέσα.  
Σου το έχω γράψει κι άλλες φορές, ήταν λάθος σου που αποχώρησες από τη Ν.Δ., ναι όπως το διαβάζεις, εσύ αποχώρησες προκαλώντας τη διαγραφή σου με την άρνησή σου στη κομματική πειθαρχία που έθεσε κατά την ψήφιση του πρώτου μνημονίου ο πρώην αρχηγός σου, γιατί βλέπεις ο εγωισμός σου κυριάρχησε της λογικής σου και δεν ήθελες με τίποτα να βρίσκεσαι στη Νέα Δημοκρατία κάτω από τις διαταγές του Αντώνη Σαμαρά. 
Την πολιτική σου ταφόπλακα την τοποθέτησες μόνη σου.΄ Ηταν επιλογή σου, τι να κάνουμε

Αναγνώστης (K.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου