Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ.....................


Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡΑ


pagalos2
Αποχωρεί. Για να βρει λεφτά να πληρώσει τα χαράτσια. Ελεήστε τον φτωχό. Που δεν θα έχει πια στον ήλιο μοίρα. Αφου έπαιξε στο έπακρο τον αισχρό πολιτικό του ρόλο υβρίζοντας, λοιδορώντας και απαξιώνοντας τον ελληνικό λαό, δηλώνει ότι φεύγει από την πολιτική.
Σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι πρέπει να ανανεωθεί το πολιτικό σύστημα.
Υποστήριξε ότι πήρε αυτή την απόφαση καθώς είναι ήδη 35 χρόνια στη Βουλή και ήρθε η ώρα να παραδώσει την σκυτάλη στους νέους.(Δηλαδή στην γυναικούλα του και στα παιδιά του, όταν μεγαλώσουν).
Για την ημερομηνία των εκλογών τόνισε ότι «είναι άχαρη η συζήτηση, η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρωθυπουργό. Πάντως, τα δύο μεγάλα κόμματα αποδεικνύουν ότι δεν μπορούν να κυβερνήσουν από κοινού ακόμη κι αν ένα μεγάλο μέρος των αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν είναι προδιαγεγραμμένο».
Όσον αφορά στην διετή διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «δεν έγιναν οι θεσμικές αλλαγές που έπρεπε να γίνουν. Πρέπει να αναθεωρηθεί η φυσιογνωμία του Κινήματος και να αποκατασταθεί η εσωτερική δημοκρατία. Πρέπει να υπάρξουν οργανωμένες τάσεις με απόψεις».
«Zούμε ένα καθεστώς τρομοκρατίας των μειοψηφιών», τόνισε ο Πάγκαλος , όταν τον ρώτησαν να σχολιάσει  τις αντιδράσεις και τα επεισόδια σε βάρος πολιτικών και όχι  προσώπων.(γιαούρτια, αυγά κλπ).
Έκανε δε λόγο για "προϊούσα κατάλυση του Συντάγματος και βασικών νόμων".
Είναι να απορεί κάποιος μαζί του. Την κάνει για να γλυτώσει την καρπαζιά ή το φούμο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου