Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Tο κίνημα της πατάτας, το ξεπούλημα του Ελληνικού και άλλα

Αργυρούπολη ελληνικό


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Καθηγητής του Ωδείου Αργυρούπολης βρισκόμενος σε διένεξη με το Δήμο αρκετά χρόνια για τις εργασιακές σχέσεις αφού διάβασε στο Δ.Σ επιστολή του έριξε και ένα βρίσιμο με «κοσμητικό» επίθετο σε δημοτικό σύμβουλο.
  Να σταματήσετε τις μηνήσεις τον προέτρεψε ο κ.Πασβαντίδης και να σταματήσει η διένεξη, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.

   Πάνω σε μία ράμπα σκόνταψε ένας πολίτης και βρέθηκε στην εντατική και στο χειρουργείο. Οι πλάκες που ήταν επικίνδυνες αντικαταστάθηκαν από τον Δήμο αμέσως και ο δημότης ζητήσει αποζημίωση από το Δήμο.

   Υπάρχουν εθελοντές που φροντίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες είχαν ένα γραφείο παραχωρημένο από τον Δ΄μο, τώρα δεν το έχουν και ζητούν ένα χώρο για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
  Σύλλογος Τένις προσπαθεί να παίξει στα γήπεδα του Δήμου τα «σετ του», αλλά εμπλέκονται οι ώρες, με τους αθλητές των συλλόγων του Δήμου. Κατήγγειλαν ότι εκδιώχθηκαν από τον Δήμαρχο οι αθλητές όταν έπαιζαν και ο Δήμαρχος απάντησε ότι τα γήπεδα ανήκουν στον Δήμο και ο Αθλητικός Οργανισμός δικαιούται να καθορίζει αυτός τις ώρες που θα δέχεται τον σύλλογο. Την καταγγελία έκανε η πρόεδρος του Συλλόγου του Τένις και ο Γιάννης Κωσταντάτος λέγοντας στο Δήμαρχο ότι δεν είναι τσιφλίκι του τα γήπεδα.
  Το νέο σχολείο ο «Καλος Σαμαρείτης»  που οικοδόμησε ο ΟΣΚ για άτομα με ειδικές ανάγκες, ρώτησε ο Γιάννης Κωσταντάτος, αν το Υπουργείο «βλέπει για σχολείο» διότι ακούγονται κάποιες φήμες. Η Αντιδήμαρχος κ. Γεωργακάκη απάντησε ότι το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά και όποιος θέλει μπορεί να το επισκεφθεί,

  Το κίνημα της πατάτας
 Ο ανταγωνισμός  ποιος φέρνει τις καλύτερες πατάτες στις πόλεις όσο τα φώτα της τηλεόρασης πέφτουν επάνω στις πατάτες καλά κρατεί. Στο ελληνικό πατάτες έφερε η παράταξη του κ. Κωσταντάτου, αλλά και ο Δήμος  Αργυρούπολης  Ελληνικού. Ποιος είχε την καλύτερη ποιότητα δεν μάθαμε, αλλά τα παράπονα δεν έλειψαν, στο ότι ο Δήμαρχος όχι μόνο έφερε πατάτες από συνεταιρισμούς αλλά διέθεσε και γραφεία του Δήμου για να τις διαθέσουν. Το κίνημα της πατάτας να συνεχισθεί και μετά τα φώτα της τηλεόρασης είπε ο κ.Πασβαντίδης, ο οποίος δεν έφερε πατάτες στην πόλη.

  Η κ Φουσκίδου μέλος επιτροπής για το παγκάρι του νεκροταφείου δήλωσε ότι το παγκάρι μένει έρημο και αφύλακτο και ζήτησε από την  διοίκηση να διχειριστεί αυτή αβλεψία, διότι σέρνονται πολλά …. Γι’ αυτό, είπε ο κ. Μιμιγιάννης,  το παγκάρι πρέπει να ανοίγει τακτικά αλλά να μην το γνωρίζουν πότε θα γίνεται αυτό.

  Ο Δήμαρχος  κ.  Κορτζίδης έδωσε το μήνυμα  ότι: «θα γίνει κινητοποίηση και αγώνας για το αεροδρόμιο και καινές δεν θα μας βγάλει από εκεί με την βοήθεια του κόσμου, και τον αγώνα που θα κάνουμε», ενώ στην Βουλή θα διαδηλώσουν οι Κάτοικοι των τριών Δήμων, δε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πώληση του πρώην Ελληνικού.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου