Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ............


Στην Σούπερ Λίγκα όλα... γίνονται!

Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας απλά επιβεβαίωσε αυτό που γνωρίζουν όλοι εδώ και χρόνια. Ό,τι στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο γίνονται τα πάντα και με τρόπο που να μένουν όλοι ευχαριστημένοι. Η απόφαση που πάρθηκε για τις....




ομάδες που δεν θα λαμβάνουν αδειοδότηση από την ΕΠΟ δεν θα συνεπάγεται τον υποβιβασμό τους! Στο εξής, θα τους απαγορεύεται η δυνατότητα να κάνουν μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 

Επίσης, αποφασίστηκε ότι όποια ομάδα δεν έχει πάρει την άδεια της ΕΠΟ μέχρι τις 31 Μαρτίου, όταν και θα διεξαχθεί ο έλεγχος της UEFA (σ.σ. περιπτώσεις Παναθηναϊκού και ΑΕΚ), τότε δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στα πλέι οφ και κατ' επέκταση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν (2012-13). Η ομάδα που βρίσκεται ακριβώς μία θέση πιο πίσω στη βαθμολογία θα την αντικαθιστά, με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι εκείνη θα έχει αδειοδοτηθεί κανονικά. 

Το ίδιο, βέβαια, θα ισχύσει και για τις ομάδες που συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδος, καθώς, αν εξασφαλίσουν μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας σεζόν και δεν έχουν λάβει την άδεια της ΕΠΟ, δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. 

Οι μόνες προσθήκες που θα μπορούν να κάνουν οι συγκεκριμένες ομάδες (σ.σ. όσες δεν θα λάβουν τη σχετική αδειοδότηση) θα είναι η προώθηση γηγενών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες τους, μέχρι 22 ετών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου