Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΡΜΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΥΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΔΙ, ΗΛΙΘΙΟΙ


Παπουτσής: Δεν επιχειρούν οι υπουργοί, επιχειρούν τα σώματα ασφαλείας

thumb
«Δεν επιχειρούν οι υπουργοί επιχειρούν τα σώματα ασφαλείας (...) τελεία και παύλα» δήλωσε ο Χρήστος Παπουτσής ερωτηθείς για τις καταστροφές στην Αθήνα το Φεβρουάριο.
«Δεν είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτά που έγιναν στην Αθήνα, αλλά δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ (σ.σ από υπουργός Προστασίας του Πολίτη). Δεν είναι ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας αν εκείνοι που κινητοποιούνται εκδηλώνουν με βίαιες πράξεις την αντίθεσή τους. Η πολιτική ηγεσία δεν επιχειρεί» τόνισε στην...
 τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Χρήστος Παπουτσής ανέφερε ότι όσοι αρθρώνουν λόγο υπεύθυνα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ του αστυνομικού κράτους ή της υλοποίησης του Συντάγματος και των νόμων. «Δεν έχουμε αστυνομικό κράτος ουδέποτε πρόκειται να υπηρετήσω εγώ το αστυνομικό κράτος» ανέφερε. Δήλωσε μάλιστα ότι υπάρχει δημοκρατικό έλλειμμα στη λειτουργία και την αντίληψη της ΕΛΑΣ. «Υπήρχαν περιπτώσεις αστυνομικών που ξέφυγαν από τους κανόνες εμπλοκής, και αυτοί τιμωρήθηκαν» πρόσθεσε.
Όσον αφορά στην υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ είπε ότι είναι υποψηφιότητα για την ενότητα του κινήματος που εκφράζει τις δυνάμεις που επιθυμούν ένα μεγάλο πολυσυλλεκτικό ΠΑΣΟΚ που πρέπει να παραμείνει ο κεντρώος πόλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου