Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΡΕ ΛΑΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ , ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ??


«Δεν εξαγνίζεται το ΠΑΣΟΚ με τον Βενιζέλο»

«Ο Ε. Βενιζέλος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα λάθη της διετίας» λέει στον realfm 97.8 o Α. Σπηλιωτόπουλος και σημειώνει: «Η αλλαγή ηγεσίας δεν θα εξαγνίσει το ΠΑΣΟΚ». Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως η μοναδική υποψηφιότητα Βενιζέλου για την....





ηγεσία του ΠΑΣΟΚ βοηθάει στη συσπείρωση του κόμματός του, σημείωσε ωστόσο πως «συμμετείχε σε μία πολιτική που μάς οδήγησε στην αποτυχία του πρώτου μνημονίου».

«Δεν μπορεί η αλλαγή ηγεσίας να εξαγνίσει το ΠΑΣΟΚ από τα λάθη της διετίας που ήταν πολλά και σημαντικά και που δυστυχώς ο κ. Βενιζέλος συμμετείχε με πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα αυτά» επεσήμανε ο κ. Σπηλιωτόπουλος και υπεραμύνθηκε τη θέση Σαμαρά ότι μόνο μία αυτοδύναμη κυβέρνηση μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση. 

«Με την αυτοδυναμία αποφεύγεις την... τρομοκρατία μεταξύ των κομμάτων, είναι πολιτική σταθερότητα και αποφυγή των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων» επεσήμανε ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ και σημείωσε πως «εάν δεν υπάρξει μόνοιασμα του λαού σε εθνική συνεννόηση τότε η χώρα είναι καταδικασμένη να αποτύχει».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ξεκαθάρισε πάντως πως η ΝΔ ακόμη και με αυτοδυναμία δεν πρόκειται να συμπεριφερθεί αλαζονικά αλλά θα επιδιώξει τη συνεννόηση με τις πολιτικές δυνάμεις εκείνες που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, στη δημοκρατική ομαλότητα και στην ελεύθερη οικονομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου