Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΚΑΜΜΕΝΟΣ



Έχει βαρύνουσα σημασία η δήλωση του Καμμένου



Ο Πάνος Καμμένος, επικεφαλής του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» σε αποκλειστική του συνέντευξη στον συνεργάτη της «Ελεύθερης Ώρας» Μάκη Βραχιολίδη, μιλάει Χωρίς να κρύβει ότι ήταν μέρος του πολιτικού συστήματος, δηλώνει ότι θέλει να το ανατρέψει.
Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» δεν στοχεύουν απλά να μπουν στη νέα βουλή αλλά να κυβερνήσουν, όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος και να απαλλάξουν τον τόπο από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. Το νέο κίνημα πρεσβεύει την κατάργηση της ασυλίας βουλευτών και υπουργών, ώστε να λογοδοτήσουν για όσα εγκλήματα διέπραξαν εις βάρος του ελληνικού λαού.
Το να λέει κάποιος υποψήφιος αρχηγός ότι θα τα βάλει με το σύστημα έχει μεγάλη σημασία για τους γνωρίζοντες. Αυτό σημαίνει η ότι έχει μεγάλες πλάτες, η ότι είναι μία φωτοβολίδα .Εμείς δεν είμαστε σε θέση ακόμα να αξιολογήσουμε το τι συμβαίνει από τα δύο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι λείπει από τα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα, ένα αγγλικής επιρροής κόμμα που μέχρι στιγμής αντιπροσωπευόταν από τον ΛΑΟΣ, αλλά κόστιζε πολύ ακριβά ,και οι άγγλοι φημίζονται για την.. τσιγκουνιά τους. Εάν δούμε τον φημολογούμενο..σερ Μαρκεζίνη στους ελεύθερους έλληνες, τότε θα πούμε τι συμβαίνει. Μέχρι στιγμής πάντως όλα είναι ρευστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου