Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΠΕΙΝΑΛΕΟΙ.........

Σαν βγεις στο πηγαιμό για την Πάρο, φρόντισε να είναι όλα πληρωμένα από τα κορόιδα, τους ψηφορόρους



«Κάποτε θα πηγαίνω στην Πάρο με τους κολλητούς όλα πληρωμένα» 
Δεν είμαστε λαός ρε παιδάκι μου, μην δούμε τον συνάνθρωπο μας να χαρεί λιγάκι, εκεί να του βγάλουμε το μάτι. 

Μετά την θύελα αντιδράσεων και χοντρής καζούρας στα social media (κάτι ξέρει ο Ερντογάν που τα φιμώνει όποτε γουστάρει), η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η αποστολή που θα πάει για να εγκαινιάσει την επέκταση του αεροδρομίου του όμορφου νησιού των Κυκλάδων, θα είναι ολιγομελής και θα επιστρέψει αυθημερόν. 

Μόνο ότι δε θα πάρει κεφταδάκια στο ταπεράκι δε μας είπαν.   
Και τα είχαν οργανώσει τόσο τέλεια: Με επείγουσα τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο, ψηφίστηκε ότι η συνοδεία του Πρωθυπουργού θα ..διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο μαζί του και δεν θα έχει κανένα περιορισμό στα έξοδα που κάνει. 

Πρίν στεγνώσει το μελάνι της τροπολογίας, ετοίμασαν ταξιδάκι για 54 άτομα για ένα ωραίο τριήμερο στην Πάρο για να εγκαινιάσουν την επέκταση του αερδοδρομίου της Πάρου που στην ουσία έχει χρηματοδοτηθεί από την Aegean.   

Αυτό που είναι το πιο εξοργιστικό είναι ότι κατάφεραν να βρουν 54 δωμάτια τελευταία στιγμή αυγουστιάτικα στην Πάρο.   Δεν θα μείνουμε στο ότι για τέτοια έργα το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα έστελνε στα εγκαίνια τη γραμματέα  του κλητήρα του υπουργείου ενώ τούτοι στέλνουν κουστωδία 54 ατόμων λες και εγκαινιάζουν τον Παρθενώνα. Ούτε ότι αυτά γίνονται την ώρα που θα δώσουν συντάξεις τον άλλο μήνα με έκτακτο δανεισμό και κόβουν το ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων.  

Αυτό που είναι το πιο εξοργιστικό είναι ότι κατάφεραν να βρουν 54 δωμάτια τελευταία στιγμή αυγουστιάτικα στην Πάρο.   

Το σχέδιο ήταν έτοιμο: 
με το που φτάνανε στο ξενοδοχείο, οι σύντροφοι θα στήναν από ένα αντίσκηνο σε κάθε δωμάτιο γιατί δεν είναι συνηθισμένοι στις πολυτέλειες και θα κοιμόντουσαν σε sleeping bag. Αμέσως μετά θα μαζεύονταν γύρω από την πισίνα να τραγουδήσουν το Bella Ciao ενώ θα απέφευγαν το ακριβό εστιατόριο του ξενοδοχείου και θα έτρωγαν μόνο μπομπότα και χαρούπια.   

Κι ενώ το ταξιδάκι όπως είπαμε αναβλήθηκε όταν τους κράξανε μέχρι και οι ξαπλώστρες στο Punda Beach, η τροπολογία της ντροπής παρέμεινε. 
Κάποιοι λένε ότι αυτού του είδους οι γυφτιές δείχνουν ανθρώπους που ξέρουν ότι φεύγουν και προσπαθούν χωρίς ντροπή να γλείψουν τις πιατέλες του πάρτι αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι ο στόχος είναι του χρόνου μια κυβερνητική αντιπροσωπεία 200 ατόμων να καταφέρει να πεταχτεί μέχρι τη Μύκονο στα εγκαίνια κάποιου παγωτατζίδικου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου