Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΣΤΡΑΒΟΙ ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΟ............ΔΗΜΟΣΙΟ

Εεε τώρα πρέπει να βάλουμε κουτάλια στο τραπέζι.



Σερβιρίστηκε η σούπα.
Ελλάδα και Κίνα υπέγραψαν τη Δευτέρα σειρά συμφωνιών σε διάφορους τομείς, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο.
 Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, υπεγράφησαν οι συμφωνίες:
Επιτελικό πρόγραμμα για τη συνεργασία στον τομέα του τουρισμού για την περίοδο 2016-2018, στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
Συμφωνία συνεργασίας για την επιστημονική και τεχνολογική καινοτομία μεταξύ του υπουργείου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Υπόμνημα συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Κίνας και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας.
Υπόμνημα συνεργασίας μεταξύ της Κρατικής Διοίκησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Επιστολή πρόθεσης μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Μητροπολιτικού Μουσείου της Κίνας για την έκθεση «Οι Έλληνες: Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο».
Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ της Αναπτυξιακής Τράπεζας της Κίνας και της Τράπεζας της Ελλάδας.
Συμφωνία Συνεργασίας για την προώθηση των επενδύσεων μεταξύ του Φορέα Προώθησης Επενδύσεων Κίνας (China Investment Promotion Agency) και της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).
Υπόμνημα Κατανόησης μεταξύ της Κινεζικής Κεντρικής Τηλεόρασης (CCTV) και της ΕΡΤ.
Επιστολή επιβεβαίωσης βούλησης μεταξύ της COSCO και του ΤΑΙΠΕΔ.




Δεν μας λες ρε Τσιπρα για να έχουμε καλό ερώτημα, μέσα στην συμφωνία με την cosco είναι ότι αυτοί θα αποφασίσουν ποιους και πόσους χρειάζονται στο λιμάνι. Οι υπόλοιποι τι θα γίνει; Γιατί ένα πουλάκι μας είπε ότι αποφάσισες να προληφθούν στο δημόσιο  και ας είναι και του δημοτικού. Ισχύει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου