Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Mόνο ο Αλ Καπόνε λείπει από την λίστα των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες που μοιράζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ





Οι μπαγάσηδες παλαιοί και νέοι υποψήφιοι είναι όλοι ένας κι ένας. Του κατηχητικού. Είμεθα βέβαιοι πως η τηλεόραση στα χέρια τους θα επιτελέσει το καθήκον της απέναντι στους πολίτες. Οτι δηλαδή κάνει ως σήμερα. Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ αντικαθιστά την παλαιά φαμίλια που όλα αυτά τα χρόνια ήταν εχθρική με τον ΣΥΡΙΖΑ με την νέα φαμίλια που δίνει όρκους πίστης στην Κουμουνδούρου. Ο Κοσκωτάς μπροστά τους, Αρσακειάς.
Καθώς σκάνε επιταγές εκατομμυρίων ευρώ των μηντιαρχών της Κολομβίας των Βαλκανίων-στο απόηχο του κραχ του Μαρινόπουλου-η αφρόκρεμα του επιχειρηματικού κόσμου υποβάλλει φακέλους (ολόκληρους τόμους με βιβλία) για να διεκδικήσει τις 4 τηλεοπτικές άδειες που κατά πάσα πιθανότητα στην πορεία θα γίνουν 6 ακόμη και 7.
Εκτός από τους ΛΕΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ Αλαφούζο-Μαρινάκη στο παιγνίδι των τηλεοπτικών αδειών μπαίνουν και οι Καλογρίτσας, Γιώργος Κουρής, Ιβάν Σαββίδης, ενώ θεωρούν ότι θα πάρουν άδειες και οι Κοντομηνάς-Βαρδινογιάννης για Alpha και STAR αντίστοιχα.
Τελικά η Κολομβία των Βαλκανίων τις μόνες επενδύσεις που προσελκύει, ακόμη και χρεοκοπημένη, είναι τα χαζοκάναλα.
Επειδή όμως οι ενδιαφερόμενοι έχουν αυξηθεί επικίνδυνα είναι μονόδρομος για την αλανιάρα κυβέρνηση να αυξήσει τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών χάνοντας ένα ακόμη άλλοθι για τα περί νομιμότητας στη ζούγκλα των ΜΜΕ και το πόσα
Όπου νάναι θα ξεκινήσει ένα απίστευτο μακελειό άνευ προηγουμένου με απώτερο στόχο την τηλεγκλαμουριά που θα επιτρέπει στους καναλάρχες να διεκδικούν τις πιο καλές θέσεις στις ξαπλώστρες του Nammos…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου