Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΒΡΟΥΤΣΗ, ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΝΟΜΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?????


Βρούτσης σε Παφίλη: Την επιταγή από τις καταστροφές να τη στείλω στο ΠΑΜΕ ή στο ΚΚΕ;


Συνεχίζεται η άγρια κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΚΚΕ καθώς ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης κατηγόρησε απο το βήμα της Βουλής τους συνδικαλιστές πως αφού βιαιοπράγησαν εναντίον της φρουράς του και της γραμματέως του στη συνέχεια εισέβαλαν στο γραφείο του.
«Είναι η πιο δυσάρεστη περίοδος από τους 7 μήνες που είμαι εδώ για να καταγγείλω τους προπηλακισμούς και την βία. Η αλήθεια βιάστηκε από εκπροσώπους του ΚΚΕ που...


προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα. Το υπουργείο Εργασίας είναι αφύλακτο. Δεν υπάρχουν εμπόδια για να μπει κανείς στο υπουργείο. Μπορεί κάποιος να φτάσει στο γραφείο μου σε ένα λεπτό», δήλωσε ο Βρούτσης. Πρόσθεσε μάλιστα «χτες μπήκαν 35 άτομα, πέρασαν σκάλες, οργανώθηκαν, μπήκαν στο γραφείο μου, παραβίασαν τα πάντα, δεν ζήτησαν να με δουν και μπήκαν μέσα ανατρέποντας τα πάντα, χτυπώντας την αστυνομική φρουρά και σπρώχνωντας τις κοπέλες του γραφείου μου».

Παράλληλα αναφερόμενος στα επίμαχα βίντεο και φωτογραφίες από την εισβολή προκάλεσε το ΚΚΕ και την Αλέκα Παπαρήγα να δώσει στην δημοσιότητα βίντεο με την «ομάδα κρούσης» του ΠΑΜΕ, αφού αυτοί έχουν το υλικό.

«Ας αναρωτηθούμε αν αυτα ειναι εις όφελος των εργαζομενων. Την επιταγή από τις καταστροφές που να τη στείλω κύριε Πρόεδρε; Στο ΠΑΜΕ ή στο ΚΚΕ;»

Απάντηση στον υπουργό Εργασίας έδωσε ο Θανάσης Παφίλης από το ΚΚΕ λέγοντας: «Ο κύριος υπουργός έχει περάσει κάθε όριο.Καταφεύγει σε ωμά ψέμματα και προβοκάτσιες με κακή σκηνοθεσία. Τι συνέβη χθες; 40 συνδικαλιστές πήγαν να διαμαρτυρηθούν στο γραφείο του κυρίου Βρούτση με τα ονόματά τους και τα πρόσωπά τους καθαρά. Ο κύριος Βρούτσης αρνήθηκε να τους δει τους επιτέθηκε η φρουρά ενώ θα μπορούσε να υπάρξει συνάντηση και φώναξε τα ΜΑΤ».
Και πρόσθεσε «θέλετε να τρομοκρατήσετε τον κόσμο. Επιλέγετε το ρόπαλο και την τρομοκρατία. Απέναντι σε αυτά είναι εκατομμύρια άνθρωποι που συνθλίβονται σήμερα. Ο λαός θα συσπειρωθεί και θα συντρίψει αυτη την τακτικη. Εμεις δεν κυνηγάμε τις κάμερες και τα κανάλια....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου