Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΛΟΥΜΠΑ Ή ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ;


Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

25cf258025ce25b125cf258025ce25b125ce25b425ce25b125ce25ba25ce25b125cf258125ce25b125cf258425ce25b625ce25b125cf2586.jpg Σήμερα το πρωί καλεσμένος του κ. Παπαδάκη, ο κ. Καρατζαφέρης (οποία έκπληξη θα μου πείτε).

Και ενώ ο έμπειρος δημοσιογράφος, διακοπτόμενος από τον κ. Καρατζαφέρη, προσπαθεί να κάνει την εξής ερώτηση -επισήμανση:

«Όμως κάποιοι σας κατηγορούν ότι αλλάζετε συχνά θέσεις», ο κ. Πρόεδρος απαντά:

«Μία. Περιμένω μία». Και επειδή διακόπτατε συνεχώς τον κ. Παπαδάκη που το μόνο που πρόλαβε να ψελλίσει ήταν ότι «δεν είναι δική μου η ερώτηση.» και δεν μπόρεσε να βρει μία αλλαγή θέσης σας, ο πρόεδρος κατέληξε με ένα όπως πάντα λογοπαίγνιο, για όσους τον κατηγορούν ότι “η εύκολη λύση είναι κολοτούμπα, πως λέμε αρλούμπα. Ε, αυτά λοιπόν. Χρησιμοποιούν, αρλούμπες για τις κολοτούμπες” !

Ορίστε κύριε Πρόεδρε δύο πρόσφατες αλλαγές θέσεών σας, μιας και οι δικές μας διανοητικές διαδρομές, επιτρέπουν να ενθυμούμαστε, πράγμα που δεν του το επιτρέπουν σε κάποιους άλλους …

Τώρα αν είναι αρλούμπες ή κολοτούμπες, αυτό είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο, κατά τη γνωστή κεφαλλονίτικη ρήση …

1ον. Όντως από το 2009, επί κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή λέγατε να φωνάξουν τον Παπαδήμα να μας σώσει κλπ.

Έκτοτε όμως και κατά καιρούς έχετε πει να φωνάξουν και άλλους, όπως τον κ. Μολυβιάτη, για παράδειγμα.

Αλλά το αποκορύφωμα έγινε στις 15-6-2011, στο δελτίο του MEGA, όταν προτείνατε για πρωθυπουργό, χωρίς να τον ρωτήσετε αν δέχεται, τον κ. Στεφανόπουλο για μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, λέγοντας συγκεκριμένα «τώρα να βάλουμε τον Προβόπουλο, το Παπαδήμο κτλ. Ποιός τους εμπιστεύεται, ποιός τους γνωρίζει, ποιος ξέρει το ανάστημα που έχουν». «Θέλουμε έναν πρωθυπουργό που μπορεί κάτω από τη σκέπη του να βάλει και τον Παπανδρέου, και το Σαμαρά και το Καρατζαφέρη» – «Είναι ένας άνθρωπος που και οι τρεις έχουμε ψηφίσει»– «Έχει ένα τεράστιο κύρος – μπορεί να πει στον κόσμο γυρίστε στα σπίτια σου και δώσμου μια περίοδο χάρητος να φτιάξω κάτι.» – «Ο μόνος που μπορεί να ακουστεί» !!! Αυτά ήταν τα λόγια σας για τον Παπαδήμο, στις 15 Ιουνίου 2011, στο δελτίο των 8 του MEGA !

2ον. Στις 29 Αυγούστου του 2011, σε μία ομιλία σας στη Βουλή, κάνατε επίθεση στην οικογένεια Ρότσιλντ, την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, την Τριμερή και αναφερθήκατε στην σκοτεινή δράση τους. Στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ την χαρακτηρίζατε ιστορική !

Στην εκπομπή πρόσφατα του κ. Παπαχελά στο ΣΚΑΙ, είπατε μπράβο στο δημοσιογράφο για την συμμετοχή του στα όργανα αυτά και συγκεκριμένα είπατε: «Εγώ είμαι αντίθετος μ’ αυτές τις λέσχες. Αλλά δεν κατηγορώ όλους όσους περνάνε από κει ότι είναι πράκτορες…. Λένε και για τον Παπαδήμο. Δεν ξέρω. Αλλά αν είναι, μακάρι να τον βοηθήσουν και να μην τον αφήσουν να πτωχεύσει τη χώρα».

Αυτά που όφειλε να σας απαντήσει ο κ. πρωινός, έμπειρος και λαλίστατος Παπαδάκης !

Για να μην αναφερθούμε και στις περί Καραμανλή, Σημίτη, Πάγκαλου, Σιωνισμού κλπ κατά καιρούς δηλώσεις σας … διότι τότε θα γίνουν πολλές οι δηλώσεις, οι αρλούμπες ή οι κολοτούμπες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου