Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

AΞΙΟΤΙΜΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΑΝΑΦΟΡΑ
ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

Απευθύνομαι προσωπικά σε σας σαν Πρόεδρο της επιθεώρησης των ΄δικαστηρίων΄ με πολύ δισταγμό και λύπη μου μετά και από την προκλητικά ΑΔΙΚΗ αστήρικτη και εκτός θέματος σε βάρος μου απόφαση 6194/09 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών [Ασφ. Μέτρα] η οποία για να θεμελιώσει την εις βάρος απόφαση δεν δίστασε να χαρακτηρίσει το σκεπτικό της μειοψηφίας ότι έγινε από ¨προφανή παραδρομή¨, ενώ απόφυγε επιμελώς να αναφερθεί στο αποδεικτικό χειρόγραφο της μειοψηφίας!!!. Η κυρία Εφέτης η οποία μειοψήφησε ήταν η μόνη η οποία παρακολούθησε και έθεσε όλα τα ερωτήματα στην δίκη. Η πλειοψηφία του δικαστηρίου προφανώς γνώριζε το αποτέλεσμα της δίκης πριν αρχίσει η δίκη!!! Προσπάθησε να υποβαθμίσει το σκεπτικό μιας εκ των εντιμότερων λειτουργών της δικαιοσύνης την οποία αναγνωρίζει και σέβεται όλος ο Νομικός κόσμο!!! Η απόφαση αυτή δίνει την εντύπωση ότι έγινε από ΑΓΝΟΙΑ η από ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ!!! Και επειδή έχω αποφασίσει να μην συνεχίσω να ΕΚΛΙΠΑΡΩ την ΗΓΕΣΙΑ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ για να αποκαταστήσει την αδικία, για αυτό παρά την θέληση μου κατέληξα να σας αναφέρω ¨ΜΟΝΟΝ¨ μια απόφαση ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ και ΝΤΡΟΠΗΣ. Τέτοιες αποφάσεις διασύρουν άδικα τους έντιμους λειτουργούς επειδή η ΗΓΕΣΙΑ της Δικαιοσύνης ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ!!! Σεβόμενος και πιστεύοντας στους ΕΝΤΙΜΟΥΣ Λειτουργούς όπως στην θρησκεία μου, δεν σκεφτόμουν ΠΟΤΕ να προβώ σε μια τέτοια ΑΝΑΦΟΡΑ και τους ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. Διαπιστώνω έναν οργανωμένο και μεθοδευμένο ¨διωγμό¨ σε βάρος μου με προκαθορισμένες ¨ΣΤΗΜΕΝΕΣ ¨αποφάσεις αλλά και αρχειοθέτηση προσφυγών μου από "ομάδα" συνεργαζομένων δικαστών των οποίων η συμπεριφορά δεν απέχει από ΑΝΕΝΤΙΜΗ και ΕΠΙΟΡΚΗ. Αποτέλεσμα των ΑΔΙΚΩΝ και ΣΤΗΜΕΝΩΝ αποφάσεων σε βάρος μου όπως η 6957/01 κ.λ.π είναι να βγάλουν την ακίνητη περιουσία της οικογένειας μου στον πλειστηριασμό άτομα τα οποία εχουν καταδικασθεί για κατ’ εξακολούθηση ΑΠΑΤΗ. Τους ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ αυτούς λειτουργούς τους φωτογράφησε στην ομιλία του τον απρίλιο του 2004 ένας έντιμος Λειτουργός της Δικαιοσύνης, ο τέως πρόεδρος του Α.Π. ο κύριος Στέφανος Ματθίας δηλώνοντας "λυπούμαι που οφείλω να το πω, αλλά αρχίζουν να εμφανίζονται στο δικαστικό σώμα συμπτώματα καιροσκοπισμού, ευνοιοκρατίας και συναλλαγής".

Βρίσκομαι μπροστά στο Φάσμα της καταστροφής της οικογένειας μου με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς της ακίνητης περιουσίας μας, εξαιτίας της αδιαφορίας της ΗΓΕΣΙΑΣ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ που αρχειοθετεί τις αναφορές μου για την απόφαση 6957/01 την οποία δημοσίως ο αείμνηστος δικηγόρος μου Γεώργιος Μαύρος την χαρακτήρισε ¨ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗ, ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ¨!. Oι χαρακτηρισμοί του Γιώργου Μαύρου επιβεβαιώνονται εν μέρει και από το χειρόγραφο σημείωμα της Κυρίας Εφέτου της μειοψηφίας.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

Οι αποφάσεις σε βάρος μου δεν απέχουν εν μέρει η και στο σύνολο από την ΑΛΗΘΙΝΗ απόφαση "ΝΤΡΟΠΗΣ" που θα σας αναφέρω, τα στοιχεία της οποίας τα είχα αναφέρει σε ανώτατο έντιμο λειτουργό ο οποίος ήδη έχει αποχωρήσει. Σας αναφέρω το ιστορικό της απόφασης και η οποία αρχειοθετήθηκε όπως και οι σε βάρος μου αποφάσεις. Ένας μεγαλοϊδιοκτήτης ακινήτων ήθελε να κάνει έξωση του ενοικιαστή του, ζήτησε την συνδρομή ενός ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ της δικαιοσύνης. Ο ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ είπε ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την έξωση. ΟΜΩΣ με 5.000.000 δραχμές θα βρεθούν τα επαρκή στοιχεία!!! Η συμφωνία έγινε και με τα πέντε εκατομμύρια βρέθηκαν τα ΕΠΑΡΚΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και πετάχτηκε στον δρόμο ο δυστυχής ενοικιαστής!!! Όμως παρά την συμφωνία ο μεγαλοϊδιοκτήτης αφού ευχαρίστησε θερμά τον ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ήθελε να του δώσει τρία εκατομμύρια δραχμές!!! Ο ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ έξαλλος του είπε : ότι δεν θα είναι ξανά συνεπής στις συμφωνίες και στις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ!!! Ο μεγαλοϊδιοκτήτης του έδωσε τελικά τα 5.000.000 για να μην χαλάσει τις ΑΡΧΕΣ του ο ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ!!! Η ¨ΔΙΚΑΙΗ¨ απόφαση του ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες του ¨ΦΟΥΚΑΡΑ¨ ενοικιαστή προφανώς για συναδερφικούς και ίσως για "ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟΥΣ" λόγους!!! Ακριβώς τι ίδιο συμβαίνει Κύριε Πρόεδρε και με την κατά πλειοψηφία αθωωτική απόφαση 6957/01 αφού τις αναφορές μου τις ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!. Θα αναφέρω μερικά μόνον γεγονότα της πλειοψηφίας του δικαστηρίου για την απόφαση 6957/01 ήτοι:

1) Παραποίησε ένορκες καταθέσεις μαρτύρων

2) Στηρίχθηκε σε αποδεδειγμένη ψευδορκία μάρτυρα

3) Απέκρυψε από το σκεπτικό στοιχεία της δικογραφίας, όπως αναφέρεται και στο χειρόγραφο σημείωμα της κυρίας Εφέτου της μειοψηφίας

4) Αγνόησαν τις αλλοπρόσαλλες και αντιφατικές καταθέσεις για το ίδιο ακριβώς γεγονός των κατηγορουμένων κα των μαρτύρων υπεράσπισης

5) Δέχθηκαν ανύπαρκτα γεγονότα και αγνόησαν τα αληθινά

6) Η απόφαση 6957/01 και η έκθεση πλεις/μου 7560/98 η οποία είναι δημόσιο έγγραφο έχουν αντίθετη παραδοχή για το ίδιο ακριβώς γεγονός. Ποια παραδοχή θα πρέπει να ληφθεί ως αληθινή?

7) Προσέδωσαν εν γνώσει τους χωρίς ντροπή άδικα μομφή σε βάρος μου όπως αποδεικνύεται και από το χειρόγραφο σημείωμα της Κυρίας Εφέτου.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις άλλες αποφάσεις, αφού στηρίζονται στο δεδικασμένο της απόφασης 6957/01 και δεν ελήφθησαν υπόψη οι απόψεις των σαράντα και πλέον Λειτουργών, με αποφάσεις, βουλεύματα, διατάξεις Κυρίων Εισαγγελέων Εφετών και Πρωτοδικών, αλλά επικράτησε η κατά πλειοψηφία αθωωτική 6957/01!!!. Μία συμβολαιογράφος η οποία αποδεδειγμένα ψευδορκεί, πλαστογράφησε , εξαπάτησε δικαστήριο, διενήργησε πλειστηριασμό ΑΠΑΤΗ και όμως ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ!!!. Ένας πλειστηριασμός από εμπλεκόμενους υπό μορφή σύστασης ¨σπείρας¨, τα γεγονότα του οποίου ίσως αποτελούν πρωτοφανή ανεπανάληπτη περίπτωση ήτοι:

1) Ακίνητο αξίας πλέον των 300.000.000 δραχμών βγήκε στον πλειστηριασμό για 905.000 χιλ. δραχμές διότι η οικογένεια δεν είχε να πληρώσει.

2) Διενεργήθηκε πλειστηριασμός ΑΠΑΤΗ για να καταχραστούν τα 25.000.000 δραχμές του υπερθεματιστού της εταιρίας ¨Μίλητος¨.

3) Στον όγδοο (8) επαναλαμβανόμενο πλειστηριασμό, αφού ‘ήδη είχαν εκπέσει υπέρ του οφειλέτη 75.000.000 δραχμές Εγγυητικές, πλειοδότησε μια ΑΠΟΡΟΣ – ΦΤΩΧΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ εκταμιεύοντας συνολικά 240.000.000 δραχμές!!!

4) Η ΑΠΟΡΟΣ – ΦΤΩΧΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ η οποία εκταμίευσε συνολικά πλέον των 240.000.000 δραχμών ήταν : ΜΗΤΕΡΑ του ΦΤΩΧΟΥ οφειλέτη και ΜΗΤΕΡΑ της επισπεύδουσας αδελφής του οφειλέτη. Η εμπλεκόμενη ομάδα ήταν: ΜΗΤΕΡΑ – ΥΙΟΣ – ΚΟΡΗ με το ΠΝΕΥΜΑ της ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ.

5) Ενώ η οικογένεια δεν είχε να πληρώσει 905 χιλιάδες δραχμές για να μην βγει το ακίνητο στον πλειστηριασμό, εκταμίευσε τελικά πλέον των 240.000.000 δραχμών και πήρε το ακίνητο της.

6) Η οικογένεια πήρε πάλι το ακίνητο της άλλα έπαιρνε και ένα δώρο 63.500.000 δραχμές, τις εγγυητικές μας, τις οποίες ΠΑΡΑΝΟΜΑ εκχώρησε η συμβολαιογράφος Μπαρλαμά στον οφειλέτη Μπουραντζή!!!.

7) Η ομάδα αυτή μήπως δίνει την εντύπωση ότι αποτελεί μια οργανωμένη ¨ΣΠΕΙΡΑ¨ για να καταχραστεί τις εγγυητικές των υπερθεματιστών?!!!

Προσέφυγα στον Α.Π. για αναίρεση μιας απόφασης κατάσχεσης σε βάρος μου. Εισηγητής ήταν ο Αρεοπαγίτης κ. Δημ. Τίγγας. Ένας από τους βασικούς λόγους απόρριψης της προσφυγής μου, ‘ήταν ότι δεν είχε διαπιστώσει απολύτως κανένα ενδιαφέρον της συμβολαιογράφου Μπαρλαμά υπέρ του οφειλέτη!!! Πιθανολογώ ότι δεν διάβασε την αίτηση μου διότι υπάρχουν τα αποδεικτικά στοιχεία στον φάκελο από τα οποία προκύπτει το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρλαμά υπέρ του οπφειλέτη ητοι:

1) Η συμβολαιογράφος Μπαρλαμά εκχώρησε παράνομα τις εγγυητικές μας 63.500.000 δραχ. στον οφειλέτη!!!

2) Η απόφαση 3003/2000 του Εφετείου διέτασσε την επιστροφή των εγγυητικών διότι κακώς είχαν χορηγηθεί στον οφειλέτη.

3) Η συμβολαιογράφος Μπαρλαμά χωρίς να έχει κανένα συμφέρον οικονομικό από τις καταπεσούσες εγγυητικές, προσέφυγε στον Α.Π. για να εξαφανισθεί η απόφαση 3003/2000 για να πάρει τις εγγυητικές των 63.500.000 δραχμών ο οφειλέτης.

4) Ο Α. Π. με την απόφαση 753/01 απέρριψε την αίτηση της συμβολαιογράφου Μπαρλαμά. Με όλα τα στοιχεία αυτά όταν ένας αξιότιμος Αρεοπαγίτης δέχεται ότι δεν προέκυψε απολύτως κανένα στοιχείο από το οποίο να αποδεικνύεται το ενδιαφέρον της συμβολαιογράφου Μπαρλαμά προς τον οφειλέτη, τι μπορεί να σκεφθεί ένας πολίτης?!! Δεν θα αναφερθώ στην απόφαση 5822/07 του κ. Αυγουλέα την οποία ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΤΕ, η οποία είναι ΔΙΑΤΡΗΤΗ και στηρίχτηκε στην 6957/01. Ο κος Αυγουλέας ¨επιστράτευσε¨ δικηγόρο για να πάρει εξουσιοδότηση από τον βασικό κατηγορούμενο ο οποίος ‘ήταν απών, διότι όπως είπαν ‘ηταν σε πλειστηριασμό.!!! Υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για οσα αναφέρω για τις αστήρικτες και διάτρητες ΑΔΙΚΕΣ αθωωτικές αποφάσεις. Η άρνηση της ΗΓΕΣΙΑΣ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ να απαντήσει, επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μου.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

Σας είχα υποβάλλει αίτημα για να με δεχθείτε και να σας ενημερώσω για το υπόμνημα μου, σχετικά με την απόφαση 6957/01. ΑΠΟΡΡΙΨΑΤΕ το αίτημα μου διότι πιθανώς δεν υπάρχουν απαντήσεις στις προκλητικά παραδοχές της ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗΣ και όχι ΜΟΝΟΝ απόφασης 6957/01 όπως την χαρακτήρισε ο αείμνηστος δικηγόρος μου Γεώργιος Μαύρος. Από την αδιαφορία της ΗΓΕΣΙΑΣ της Δικαιοσύνης εξαναγκάστηκα να φτάσω στο σημείο να αναφερθώ ΕΣΤΩ και σε ΜΙΑ απόφαση ΝΤΡΟΠΗΣ από την οποία διασύρονται δυστυχώς ΜΟΝΟΝ οι ΕΝΤΙΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ , και για ότι θα συμβεί στην συνέχεια θα ευθύνεται ΜΟΝΟΝ η ΗΓΕΣΙΑ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Διατηρώ το δικαίωμα να κοινοποιήσω την αναφορά μου, όπου κρίνω σκόπιμο.

Με εκτίμηση

Ο αναφέρων
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
Μηχανικός Ε.Μ. Πολυτεχνείου

ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου