Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

57 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΔΟΣ 25η & Πλ. ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ

16777 ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΤΗΛ: 210 – 9637441

FAΧ: 210 – 9644955

www.elliniko.gr

email:press@elliniko.gr

Ελληνικό, 24/6 /10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Συγκέντρωση στην παραλιακή διοργανώνει το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 11 το βράδυ ο δήμος Ελληνικού απαιτώντας να σταματήσουν οι διώξεις κατά αιρετών & εργαζομένων για τις κινητοποιήσεις του 2007, να παραχωρηθεί η πλαζ στο δήμο και να κλείσουν τα παράνομα νυχτερινά κέντρα.



Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στον Άγιο Κοσμά (στην πεζογέφυρα της Λ. Ποσειδώνος ) έξω από τα νυχτερινά κέντρα που λειτουργούν παράνομα, ενώ την ίδια ώρα ο δήμος Ελληνικού καλείται σε απολογία για στάση* (!!!), υποκίνηση σε στάση (!!!) και φθορά ξένης περιουσίας (!!!) για το ξήλωμα της περίφραξης της παραλίας του Ελληνικού στις 10 Ιουνίου του 2007 από χιλιάδες πολίτες από όλη την Αθήνα.



Ο Δήμος Ελληνικού συνεχίζει τον αγώνα υπεράσπισης της περιουσίας των πολιτών. Συνεχίζει να μην πτοείται από απειλές των «μπράβων της νύχτας» αλλά ούτε και να τρομοκρατείται από επιθέσεις, όπως ο πρόσφατος ξυλοδαρμός του νυχτοφύλακα της παραλίας. Υπενθυμίζει τις υποσχέσεις της κυβέρνησης και διεκδικεί να του παραχωρηθεί η διαχείριση της παραλίας.



Απαιτεί από τις κρατικές αρχές να ασκήσουν τις νόμιμες υποχρεώσεις τους και να βρεθούν δίπλα του στη νέα προσπάθεια να επανασφραγίσει τα παράνομα λειτουργούντα κέντρα.





* Στάση: ομαδική και βίαιη (συνήθ. ένοπλη) εκδήλωση που στρέφεται εναντίον μιας νόμιμης εξουσίας• (πρβ. εξέγερση, ανταρσία, κίνημα): ~ στρατεύματος. ~ αξιωματικών. ~ κρατουμένων στις φυλακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου