Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο χθεσινό συμβούλιο του Δήμου Γλυφάδας αλλοι είχαν τον καημό τους γιατι δεν μπορούν να ανανεώσουν τις συμβασεις εργασιας τους και άλλοι έβγαζαν λογίδρια ότι «πολύ λυπούνται και κατεβαίνουν σε αγώνες» Μέχρι και κλείσιμο του Δήμου πρότειναν, λες και αν κλείσουν το δήμο Γλυφάδας θα λυπηθεί το ΔΝΤ θα έρθει στην Γλυφάδα αεροπορικώς και τρέχοντας να ξαναβάλλει στις καρέκλες του συμβασιούχους.
Βέβαι α μεταξύ των συμβασιούχων ήταν και κάποιες κυρίες μάλλον σε ηλικία απόσυρσης οι οποίες εκόπτοντο για την θέση τους την οποία έτσι και αλλιώς πήραν χαριστικως από την Ν.Δ αλλοι από το ΠΑΣΟΚ και γνωρίζουν ότι είναι προσκαιρες και ρουσφετολογικές. Ονόματα ξέρουμε αλλά δεν τα λέμε μήπως και σταματήσει τουλάχιστον από φιλότιμο αυτή η σπατάλη του δημοσίου που τώρα πληρώνουμε όλοι μας και θα το πληρώνουν και οι επόμενες γενιές.

Σε ένα Κράτος που όλοι θέλουν να πάρουν μισθό από το δημόισο χωρίς ούτε καν να ξέρουν τι είναι το αντικέιμενο που δουλευουν τι περιμένεις προκοπή;;;

Τι είσαστε εσύς κυρία μου ρώτησα καποιες που παρακολουθούσαν το συμβούλιο για το θέμα των συμβασιούχων.

Ειμουν γραμματέας στην ΔΕΑΠ και με απέλυσε η κ. ....όταν ανέλαβε τώρα είμαι στον Πολιτιστικό Οργανισμό κ.λ.π.

Και τι κάνετε εκεί κυρία μου;

¨Ειμαι γραμματέας γεννικώς

Μα δεν είναι ο κ. Γιώργος;

Ναι αλλά είναι ειδικός γραμματέας στα τάδε θέματα

Και εσείς;

Γενικώς

Δηλαδή μετράτε τις ώρες πότε θα φύγετε;

Εχω γενικά ευθύνες ..κλ.π

ΟΙ γραμματείς τέτοιων οργανισμών και λοιπών θέσεων αυτές τις ευθύνες εχουν γενικώς. Καποιες περασμένς 4ετίες στον Δημο Π.Φαλήρου ήταν τόσοι οι γραμματείς που η γραμματέας είχε βάλλει δίπλα καρέκλα και έβαλε την δική της γραμματέα. Τη ρώτησα τι είσαι εσύ δεσπονίς; Γραμματέας της κ. ...που έιναι γραμματέας του Αντιδημαρχου.. Η αρχηγραμματευς μάλιστα, με παρέπεμπε στην γραμματέα της για κάποια διεκπεραίωση και η ίδια γκομένιζε στο τηλέφωνο κλεισμένη στο γραφείο του γερό αντιδημάρχου, που της είχε δώσει τον αέρα και λοιπά προσόντα ... ( Αργότερα παράτησε τον άνδρα της , τον γεροαντιδήμαρχο, τα δύο εφηβα παιδιά της και εφυγε σε άλλη πόλη με απόσπαση στην Νομαρχία και με τον γκόμενο τον οποίο παντρέφτηκε και απέκτησε άλλα δύο παιδιά )

Για όλους τους γραμματείς και αργόσχολους λοιπόν το Κράτος έγινε Υδροκέφαλο. Πληρώνει τους επίσης αναισθητους Υδροκέφαλους και γλυφτες υπαλληλους του μόνο και μόνο για μία,ή πολλες ψήφους των ανόητων πολιτικών που μας κυβερνούν και τώρα μας φταίει το ΔΝΣ για το χάλι μας και όχι εμείς οι ίδιοι.

Θα μπορούσα να γράψω τα ονόματα αυτών όλων που χαζεύουν μέσα σταγραφεια και πληρώνονται. Όμως ξέρω ότι προσωπικά στην κυριολεξία ότι δεν εθύνεται ο καθενας και μόνο αυτός, γιατι είμαστε μέρος από το γρανάζι που στήσαμε και δεν μπορούμε να κανουμε αλλιώς εκτός αν μας το επιβάλουν «με απαγορεύεται». Για αυτό και δεν γράψω τα ονόματα, εκτός αν συνεχίζουν οι εκλεγμένοι να διορίζουν με συμβάσιες τους δικούς τους, χωρίς κανένα κριτήριο, παρά μόνο την γνωρίμία και ιδίως τις θίτσες, που κουβαλούνούνμαζί τους οι εκλεγμένες για να τις χειροκροτούν. Γνωρίζω ότι η ευθύνη και απόφαση είναι όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου