Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ.............


Η ΣΠΙΤΑΡΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ





 Είναι συγκινητική η συστηματικότητα με την οποία ψάχνουν οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι τα οικονομικά της οικογένειας Τσίπρα, όπως το ποιος πληρώνει το Μαιευτήριο και σε τι θέση γέννησε η κα Περιστέρα, οι επιχειρήσεις του θείου του και αν χρωστάει το λογαριασμό της ΔΕΗ η συνυφάδα του. 


Έτσι, δεν τους έμεινε χρόνος να σχολιάσουν τη σπιταρώνα του Σαμαρά στην Κηφισιά με τον ψηλό μαντρότοιχο. 


Δεν θέλει πολύ μυαλό για να ...
υπολογίσει κανείς ότι όσο κάνει η μάντρα του Σαμαρά κάνουν όλα μαζί τα σπίτια των αφελών ψηφοφόρων του. 
Προικώον, θα μου πείτε! 
Σύμφωνοι και καλοφάγωτα αλλά εκείνα τα χρέη της «Πολιτικής Άνοιξης» γιατί δεν τα πλήρωσε κανείς εφόσον ο Πρόεδρος της μόνο αναξιοπαθών δεν είναι από ότι φαίνεται. 


Ας συγκρίνουμε τη στάση του με ένα άλλο κόμμα που δεν πήγε καλά την ίδια περίοδο και ο ηγέτης του το έκλεισε και επέστρεψε την κρατική επιχορήγηση! 


Ήταν το ΔΗΚΚΙ και ο κ Δ Τσοβόλας που απέδειξε με την στάση του ότι ήταν οριστικά ασύμβατος με την ελληνική πολιτική σκηνή και σήμερα δικηγορεί ως ιδιώτης, ενώ ο κ Σαμαράς επανέκαμψε τροπαιούχος... 

ΠΡΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ..................


Γραικύλοι της δωσίλογης συγκυβέρνησης… Ακούστε τον Moni Ovadia: «Για να βοηθήσουμε τους Έλληνες, αντί να τους απειλούμε όπως τόσο αισχρά κάνει το ΔΝΤ…

…ας δώσουμε στους Έλληνες ένα χιλιοστό του Ευρώ για κάθε λέξη που χρησιμοποιούμε και προέρχεται από αυτούς…»
O Moni Ovadia, συγγραφέας και δραματουργός, σε μια συγκλονιστική συνέντευξη επισημαίνει όσα δεν επισημαίνει η συγκυβέρνηση της τρόικας… πως από την Ελλάδα η Ευρώπη έλαβε τη γλώσσα για να εκφράζει σκέψεις και ομορφιά.
Μεταξύ άλλων ο Moni Ovadia επισημαίνει:...
«Αν χάσουμε την Ελλάδα δεν θα ξέρουμε που πάμε και ποιοι είμαστε…
Η Ευρώπη να μην είναι μόνο ένα νόμισμα… Όλοι όσοι μετέχουν σε ευρωπαϊκούς θεσμούς οφείλουν να μάθουν την νεοελληνική γλώσσα…
Κι οι πολιτικοί μας ταγοί;
Υπάκουοι στα κελεύσματα του νεοφιλελευθερισμού…»
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ο ΨΕΥΤΟ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ...............


ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ. . .


ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡ. 


ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Προκύπτει μείζον θέμα από την επιστολή Σαμαρά, την οποία ανέλαβε να παραδώσει ο Κάρολος Παπούλιας σε εταίρους και δανειστές μας, στη διαρκεια του Eurogroup. 
Η επιστολή, που θα μπορούσε να είχε γραφτεί ακόμη και από τον Σόιμπλε, αποδέχεται το Μνημόνιο στο σύνολό του καθώς και την πιστή εφαρμογή του. 

Ψελλίζει δυο τρεις λέξεις για ορισμένες «αναγκαίες τροποποιήσεις»  και εδώ εξαντλείται η σκληρή επαναδιαπραγμάτευση.

Με την συγκεκριμένη επιστολή ο Σαμαράς

1ον) Ακυρώνει το πρόγραμμα σύγκλησης των 3 που συμμετέχουν στη συγκυβέρνηση.

2ον) Ακυρώνει την ...Εθνική Ομάδα Διαπραγμάτευσης που προανήγγειλε ο Βενιζέλος.

3ον)Ακυρώνει την παρουσία της ΔΗΜΑΡ στη κυβέρνηση μια και το κόμμα του Κουβέλη-που στο μεταξύ πάει για διάλυση-είχε θέσει συγκεκριμένες προυποθέσεις συμμετοχής.

4ον) Ακυρώνει τους άλλους 2 ηγέτες με τους οποίους υποτίθεται ότι θα έδιναν την μάχη από κοινού. Λογικά η επιστολή θα έπρεπε να φέρει και τα ονόματα των Βενιζέλου-Κουβέλη, σε περίπτωση που συμφωνούσαν από κοινού το περιεχόμενο.

Μετά την σημερινή εξέλιξη είναι θεωρητικά πολύ δύσκολο το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ να παραμείνουν ως εταίροι στη κυβέρνηση.

Ολόκληρη η επιστολή του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2012

Όπως σας έχω πληροφορήσει, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παραστώ στο σημερινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, λόγω μιας οφθαλμολογικής επέμβασης που έπρεπε να γίνει. Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας επαναβεβαιώσω ότι η Ελλάδα είναι απόλυτα αποφασισμένη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την πρόσφατη συμφωνία διάσωσης.

Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας αποδέχεται την ιδιοκτησία του προγράμματος σταθεροποίησης και είναι πλήρως δεσμευμένη στους στόχους, στους αντικειμενικούς σκοπούς και σε όλες τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος.

Θα επιταχύνω την εφαρμογή του Προγράμματος με έμφαση στον τομέα των Ιδιωτικοποιήσεων.

Βεβαίως, υπάρχει το ζήτημα ορισμένων αναγκαίων τροποποιήσεων του Προγράμματος, ώστε να ελεγχθεί η άνευ προηγουμένου ανεργία και να ανασχεθεί η καταστρεπτική ύφεση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα για πέμπτο συνεχές έτος. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλισθεί, επίσης, η επίτευξη όλων των στόχων.

Προσβλέπω σε συνάντησή μας, ευθύς ως οι γιατροί μου επιτρέψουν να ταξιδέψω.

Αντώνης Κ. Σαμαράς

Η επιστολή στα αγγλικά

As I have already informed you, I will unfortunately not be able to attend the current European Summit, due to an eye operation I had to undergo. Greece will be represented by the President of the Hellenic Republic, Mr. Karolos Papoulias.

With this letter I would like to reassure you that Greece is absolutely determined to fulfill its obligations emanating from the recent bail-out agreement.

The new Government of Greece accepts ownership of the adjustment Programme and is fully committed to its targets, its objectives and all its key policies.

I will speed up the implementation of the Programme with special emphasis on the Privatisation agenda.

Of course, there is a question of some necessary modifications to the Programme in order to control unprecedented unemployment and halt the devastating recession Greece is going through for the fifth consecutive year. This would also ensure that all targets are met.

I am looking forward to meeting you, as soon as my medical doctors allow me to travel.

ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ...

...Νέο "ιερό" σκάνδαλο !!!
iereis

ΠΑΠΑΔΕΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 690.000 ΕΥΡΩ!








Νέο «ιερό» σκάνδαλο συγκλονίζει την περιοχή των Φαρσάλων, με πρωταγωνιστές δύο παπάδες!
Οι δύο ιερείς ηλικίας 36 και 38 ετών, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι για απάτη, πλαστογραφία, υπεξαίρεση στην Υπηρεσία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης!
Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπεξαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 690.000 ευρώ κατά τις μισθοδοσίες του πρώτου εξαμήνου του 2012!
Όλα ξεκίνησαν όταν ...
καταγγέλθηκε από την Οικονομική Επιθεώρηση Θεσσαλίας του Υπουργείου Οικονομικών, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας, ότι κατά τον έλεγχο που έγινε προ δεκαπενθημέρου, στις μισθοδοτικές καταστάσεις της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων που έχουν κοινοποιηθεί στη Δ.Ο.Υ. Φαρσάλων, βάσει των οποίων καταβάλλονται οι μισθοί του εφημεριακού κλήρου του Δήμου Φαρσάλων, διαπιστώθηκαν ύποπτες παρεμβάσεις και αλλοιώσεις στα αναγραφόμενα ποσά.
Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη περίπτωση διαπιστώθηκε ότι την 25-06-2012 οι δύο συλληφθέντες ιερείς, αρμόδιοι σε θέματα διαχείρισης μισθοδοσίας των ιερέων της προαναφερόμενης Ιεράς Μητρόπολης κατέθεσαν στην Δ.Ο.Υ. Φαρσάλων πλαστογραφημένη την κατάσταση μισθοδοσίας επιδόματος ιερέων της επαρχίας Φαρσάλων που εκδόθηκε 20-06-2012, η οποία εμφάνιζε προβλεπόμενη κρατική δαπάνη αξίας 28.864 ευρώ αντί του ορθού 8.864 ευρώ.
Χθες, ημέρα κατά την οποία θα εισπράττονταν μέσω Τράπεζας στα Φάρσαλα το επίδομα αδείας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση το τραπεζικό κατάστημα και συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τους δύο ιερείς την ώρα που παρέλαβαν το χρηματικό ποσό των 28.864 ευρώ, από το οποίο μόνο 8.864 ευρώ αφορούσε την μισθοδοσία Ιερέων της επαρχίας Φαρσάλων.
Στην κατοχή των ιερέων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό 20.000 ευρώ, μία προσωπική σφραγίδα του 38χρονου ιερέα και μία σφραγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδας και Φαναριοφαρσάλων, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για την είσπραξη των 28.864 ευρώ.
Σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του 36χρονου ιερέα βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός πρωτότυπων μισθοδοτικών καταστάσεων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο υπεξαίρεσαν συνολικά χρηματικό ποσό 690.000 ευρώ κατά τις μισθοδοσίες του πρώτου εξαμήνου του 2012 (από Ιανουάριο έως και Ιούνιο).
Προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ??????


Κλείνουν 60 οργανισμοί για να περιοριστεί το δημόσιο

Σε μια κίνηση με ισχυρόσυμβολισμό και προς το εσωτερικό, αλλά κυρίως προς τους δανειστές της χώρας μας, αναμένεται να προχωρήσει μέσα στο καλοκαίρι η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, που...






δημοσιεύονται στο Έθνος, στα χέρια του πρωθυπουργού υπάρχει ήδη λίστα με 60 Οργανισμούς-φορείς του Δημοσίου που θα συγχωνευθούν ή θα καταργηθούν.

Θα πρόκειται για την πρώτη κίνηση που θα κάνει η κυβέρνηση προς την κατεύθυνση της μείωσης του κράτους και στόχο έχει να πείσει -όχι πλέον με φραστικές διαβεβαιώσεις, αλλά πρακτικά- ότι είναι αποφασισμένη να τηρήσει τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί.

Στους φορείς αυτούς απασχολούνται περίπου 3.000 εργαζόμενοι που με τα λουκέτα έρχεται και η απομάκρυνσή τους. Οι μόνιμοι υπάλληλοι μετατάσσονται, οι συμβάσεις δεν ανανεώνονται ενώ το πλεονάζον προσωπικό που δεν θα μεταταχθεί θα μπαίνει σε καθεστώς εφεδρείας για ένα χρόνο λαμβάνοντας το 60% του μισθού και στη συνέχεια θα απολύεται. 

Πρόκειται για τους οργανισμούς:

Εταιρεία Έρευνας και Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης “Σύνθεση”, Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης και Ψυχοθεραπείας ”Αθήνα” Ειδικό Ταμείο Οργάνωσης Συναυλιών της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, Κοινωνικές Συνετεριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων ”Εδρα”, Ομοσπονδία Άρσης Βαρών,Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας” Αλθαία”, Αθλητικό Κέντρο Χανίων, ΟΚΕ, Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”, Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ, Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, “Συν-ειρμός”,Ωδείο Αθηνών, Φορέας Διαχείρισης Δρυμού Σαμαριάς, Εστία Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης,ΙΑΣΙΣ, Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών, Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής Περίθαλψης, Λαογραφικό Μουσείο Μακεδονίας-Θράκης,Κέντρο Έρευνας Περίθαλψης Σακκχαρώδη Διαβήτη.

BALOTELLI


Η μάνα... αγκαλιάζει τον Balotelli

Χθες βράδυ η κυρία που αγκαλιάζει τον Balotelli είναι η μάνα του!
Όταν υιοθέτησε τα δύο αδελφάκια (ένα αγόρι, τον Balotelli και την αδελφούλα του) που δεν...
είχαν μοίρα στον ήλιο… δεν περίμενε τέτοια "ανταμοιβή"!

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ


Ιδού ποιούς προσέλαβαν για να μας σώσουν: Ο πρόεδρος εταιρείας συμβούλων που αναδιάρθρωσε το Ελληνικό χρέος, καλεί την ΕΕ να πετάξει την Ελλάδα έξω από το Ευρώ!!


Θυμάστε τις εταιρείες που ανέλαβαν την αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους; Που τότε μας το παρουσίαζαν ως “σωτηρία” αλλά αποδείχτηκε καταστροφή για τα Ελληνικά ταμεία, τα ΝΠΔΔ, τους μικροομολογιούχους κλπ;

Πάρτε τώρα την είδηση για να δείτε ποιούς κάλεσαν για να σώσουν την Ελλάδα. Ο πρόεδρος της Blackstone που βοήθησε στην καταστροφή, αλλά παρουσιάστηκε και πληρώθηκε ως μεσσίας, καλεί την Ευρωζώνη να πετάξει την Ελλάδα έξω από το Ευρώ για να σωθεί.

Όταν πληρωνόταν για να κάνει την αναδιάρθρωση, δεν το ήξερε; Ή μήπως η αναδιάρθρωση έγινε ακριβώς για να μπορέσουν ευκολότερα να πετάξουν την Ελλάδα έξω από το Ευρώ αφού πρώτα είχαν ξεπουλήσει τα “τοξικά” ομόλογα στα Ελληνικά ταμεία;

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;

Blackstone president: Oust Greece from euro

By Greg Roumeliotis
NEW YORK (Reuters) – Blackstone Group LP President Tony James, whose investment firm advised Greece’s lenders on a 206 billion euro debt restructuring, said on Thursday that the euro zone will have to expel Greece and Portugal in order to survive.
Debt-laden Greece, whose private creditors were advised by Blackstone on a haircut on their bond holdings last March, is now trying to convince its European peers, including paymaster Germany, that it needs more time to bring its finances on track.
“They will keep Greece in the euro for a while longer but eventually I think they will have to push Greece and Portugal out of the euro and protect the core of the euro some way,” James told a market conference in New York on Thursday.
“That will mean that Germany has to pony up and it means that other countries will have to subjugate their budget to the will of the European Union,” James said.
Euro zone officials were working on urgent measures on Thursday to ease financial market pressure on Spain and Italy, which are too big to bail out, as EU leaders began a summit deeply divided over how to resolve their debt crisis.
Many international investors have deserted Spanish and Italian debt, pushing yields to levels that Madrid at least cannot afford for long as it tries to save banks ravaged by a property market collapse and rein in an overshooting deficit.
“The crisis in Spain or Italy pushes them to the actual solution because they are too big to hide. How long (until there is a solution)? I don’t know, we are getting close,” James said.
Saving the euro requires fundamental changes which are challenging to implement because they need backing from 17 euro zone member countries, James said.
“There is political will to keep (the euro) together, clearly. I don’t think anyone wants to face the crisis today. I think they will continue to try to substitute liquidity for structural solutions,” James said.
(Reporting by Greg Roumeliotis in New York; Editing by Richard Chang)

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ???? ΟΥΣΤ ΡΕ ΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ


Θ. Πάγκαλος: Μιλάνε οι ανεπάγγελτοι του χρεοκοπημένου ΠΑΣΟΚ


σσΟ: Μπα; Υπάρχουν και στο ΠΑΣΟΚ ανεπάγγελτοι; Γιατί δεν έμπαιναν στο κάδρο τόσο καιρό μαζί με τους “κοπρίτες” δημοσίους υπαλλήλους και τις “αντιπαραγωγικές” ένοπλες δυνάμεις;

Πυρά κατά της Ιπποκράτους εξαπέλυσε εκ νέου ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, σχολιάζοντας τις αναφορές κύκλων του ΠΑΣΟΚ που έθεταν ως ερώτημα αν ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα εγγραφεί στην τοπική οργάνωση της περιοχής του.

Σε αλυσιδωτές αναρτήσεις του στο twitter, ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για «ανεπάγγελτους και αργόμισθους υπαλλήλους ενός χρεοκοπημένου κόμματος», ενώ άφησε αιχμές για πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

«”Το ερώτημα είναι εάν ο κ. Πάγκαλος θα εγγραφεί στην τοπική οργάνωση της περιοχής του”. Κοίτα ποιοι μιλάνε. Τον Αύγουστο του ’74 πυρήνας πρωτοβουλίας δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ στην Ελευσίνα. Ο Πάγκαλος, άσχετοι, ήταν ένας από αυτούς. Εσείς άραγε πού ήσαστε; Μερικοί δεν είχατε γεννηθεί, άλλοι κυκλοφορούσατε στην Ένωση Κέντρου και μερικοί κατά ΚΟΔΗΣΟ μεριά. Για να μην αναφερθούμε στις βαρύτερες περιπτώσεις που ανακάλυψαν το ΠΑΣΟΚ μετά το ’81» αναφέρει ο κ. Πάγκαλος.

«Οι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ με μικρή ή μεγάλη διάμετρο λένε ότι το μέλος πρέπει να “υπηρετεί” τις αποφάσεις της ηγεσίας. Υπηρέτης είναι αξιοπρεπές επάγγελμα. Προτιμότερο από το να είσαι ανεπάγγελτος και αργόμισθος υπάλληλος ενός χρεοκοπημένου κόμματος» προσέθεσε

ΒΟΛΤΕΣ ΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ............


Μα κουβέντα για την έκθεση κόλαφο του ΟΟΣΑ η κυρία Μπιρμπίλη; Τι ακριβώς κάνετε εκεί κυρία Μπιρμπίλη;


Η κυρία που ζει τον μύθο της στον ΟΟΣΑ και στο Παρίσι, δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διάβασε την έκθεση που κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση Παπανδρέου για συγκάλυψη ενός τεράστιου σκανδάλου; Δεν κατάλαβε τον διασυρμό της χώρας που την πλήρωνε και την πληρώνει; Μα καλά, πως κοιμούνται τα βράδια αυτοί οι άνθρωποι;

Η χαρισάμενη ζωή της κολλητής του Γιωργάκη Τίνας Μπιρμπίλη

Ζωή χαρισάμενη ζει η πολύ καλή φίλη του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Από πέρυσι τον Αύγουστο, όπου και πήρε το δικό της υπουργικό θώκο ο έτερος φίλος Γιωργάκη, κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Παπανδρέου έπρεπε να βρει τρόπο να χρυσώσει το χάπι της κας. Μπιρμπίλη και έτσι μετά από μία. «πετυχημένη» θητεία στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, η Πατρίδα την αποζημίωσε, στέλνοντάς την ως Πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι.
Εκεί απολαμβάνει αφορολόγητες απολαβές ύψους 300.000 ? από εσάς κοροϊδάκια Έλληνες που δεν ξέρατε να πάτε στο ίδιο γυμναστήριο με τον Γιωργάκη και να τι παθαίνετε τώρα! Και όχι βέβαια μόνο αυτά, αλλά απολαμβάνει μία υπερπολυτελή κατοικία στα Ιλίσια Πεδία 500 τ.μ., σοφέρ και προσωπικό μάγειρα για τις λεπτές. οικολογικές προτιμήσεις της κας. Μπιρμπίλη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κακές οι γλώσσες έλεγαν πέρυσι ότι ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε διαφωνήσει για την τοποθέτηση της κας. Μπιρμπίλη κα προτιμούσε αυτή του κ. Ρουμελιώτη, αλλά δεν βαριέσαι. «δικά» μας παιδιά! Πρόσφατα είδαμε στην «διαύγεια» ένα καινούργιο «μπιλιετάκι» που ταξιδεύει για τα Ιλίσια, το οποίο ανέφερε ό,τι εγκρίνεται «η έκδοση χρηματικού εντάλματος στο όνομα της Τράπεζας της Ελλάδος με β΄ υπόλογο την ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, με βαθμό Πρέσβεως και στο Ταμείο Υπολόγου Συμψηφισμών για την πληρωμή εξόδων πρώτης εγκατάστασης λόγω έναρξης της τοποθέτησης της στη ΜΕΑ-ΟΟΣΑ ΠΑΡΙΣΙΩΝ που θα πληρωθεί με το ποσό των ΕΥΡΩ 5.619,87».

http://olympiada.files.wordpress.com/2012/06/125.jpg?w=610&h=404

Καταλάβατε τώρα τι έχει γίνει έτσι; Μέχρι και τον ατμομάγειρα και τις πιλάτες εσείς θα τα πληρώσετε, καλοί μου Έλληνες, που η κυβέρνηση, αφού τα έχει κάνει όλα καλά και σοφά και εσείς έχετε μετατρέψει το σ.το σας σε παξιμάδι, μοιράζει τα δικά σας πεντοχίλιαρα αφειδώς! Πάλι καλά που τους φέρνετε και δάκρυα στα μάτια για τις θυσίες σας! Μην ξεχαστούμε, καλοκαιράκι έρχεται στείλτε και κανένα φράγκο εκεί στα μαύρα ξένα.

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ???????

ΒΟ[Υ]ΛΕΥΤΕΣ..............


Τελικά οι βουλευτές δεν κατάλαβαν τίποτα!


Στην Ακρόπολη ένας απελπισμένος έπεφτε από τα βράχια

Στην Ανδρο και άλλη μια αυτοκτονία

Στην Κηφισιά οι κάτοικοι δεν ήξεραν αν ζούσαν στην Αθήνα ή στο Λος Άντζελες…εκεί βέβαια υπάρχει αστυνομία ΕΚΑΜ και ελικόπτερα …είναι επώνυμοι οι …δρόμοι

Οι συνταξιούχοι ψάχνουν σαν τους ζητιάνους να βρουν φάρμακα

Οι πολίτες συνωστίζονται στα συσσίτια

Το κράτος  δεν ξέρει ………………………….αν θα έχει να πληρώσει τις συντάξεις και μισθούς του Αυγούστου …αρχίσαμεεεεεε πάλι 

Όλη η Ευρώπη αγωνιά και περιμένει να δει τι θα γίνει στη Σύνοδο Κορυφής

& χτες τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με την πασαρέλα στην πλατεία Συντάγματος (τι φορούσαν, που θα καθίσουν και …κους κους) ενώ σήμερα μερικοί απορούν….;

Πάλι πέφτουμε από τα σύννεφα;


Μα….. όταν ζητούμε λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας και στις προοπτικές για το αύριο από ανθρώπους που δεν έχουν κανέναν πρόβλημα καθημερινά και το αύριο τους είναι εξασφαλισμένο γιατί απορούμε;

Τι να λύσουν οι παραπάνω κύριοι; 

Τα προβλήματα υγείας; …έχουν ιδιωτική

Μισθοδοσίας;…δεν τους απασχολούν έχουν αποζημίωση

Ασφάλειας; …έχουν φρουρούς

Φορολογίας;…έχουν αποζημίωση όχι μισθό…

Μετακίνησης;…έχουν ΙΧ εμείς απλά πληρώνουμε

Συνταξιοδότησης;…δεν πρέπει να υπάρχει στο σύμπαν μεγαλύτερη αναντιστοιχία ….βουλευτικής αποζημίωσης * χρόνια θητείας για να βγει η …σύνταξη …αν και μην τους αδικούμε μερικοί λαμβάνουν και 2 – 3 συντάξεις και αποζημιώσεις και αποδοχές αν έχουν εκλεγεί στην αυτοδιοίκηση ή είναι εν ενεργεία εκπρόσωποι της δεκαετίας του ’90 …παλαιοί γαρ…ούτε Ισπανοί δεν μπορούμε να είμαστε …

Συμβίες και τέκνα με εφάπαξ πχ Ολυμπιακής και τακτοποιημένες στο Δημόσιο ή οι κολλητοί τους στη Βουλή που οι καρέκλες στους υπαλλήλους είναι με βάρδιες και όσοι δεν βγήκαν γύρισαν στις …θέσεις τους για να ….χτυπάνε κάρτα στην Εθνική σε ΔΕΚΟ και στο …σπίτι τους.

Φυσικά υπάρχουν και οι ….άτυχοι, που συνωστίζονται στα κομματικά γραφεία για να γίνουν  Γ Γραμματείς Πρόεδροι και Σύμβουλοι.

Τι να καταλάβουν; Οι ίδιοι οι οικογένειές τους και ο κύκλος δεν έχουν προβλήματα παρά μόνο χωροταξικά …σε ποια έδρα θα εναποθέσουν την έδρα τους.

Εσύ που απορείς …τι δεν καταλαβαίνεις, ότι για εμάς υποφέρουν και αγωνιούν ….;

Αναγνώστης

ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ


ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ: Αυτοκτόνησε όταν ο δικαστικός επιμελητής πήγε να του επιδώσει την έξωση!


- Ο ηλικιωμένος άνδρας έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο
- “Δεν μπορώ άλλο” φώναζε πριν κάνει το σάλτο μορτάλε
- Παρά τις εκκλήσεις των γειτόνων έβαλε τέλος στη ζωή του
- Τραγικές σκηνές στο Γαλάτσι

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας του ηλικιωμένου άνδρα. Το περιστατικό στην οδό Μπουμπουλίνας στο Γαλάτσι συνέβη λίγο μετά τις έντεκα όταν ένας δικαστικός επιμελητής πήγε στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα για να του επιδώσει την έξωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit ο άνδρας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και η ιδιοκτήτρια του ζήτησε να φύγει από το σπίτι.
Όταν ο δικαστικός επιμελητής χτύπησε το κουδούνι ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να απειλεί πως θα πέσει.
“Δεν μπορώ άλλο, γιατί; γιατί;” φώναζε ο απελπισμένος άνδρας σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων. 
Ο δικαστικός επιμελητής βλέποντας πως ο ηλικιωμένος έχει χάσει την ψυχραιμία του προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Γείτονες και περαστικοί που άκουσαν τον άνδρα να φωνάζει προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, ωστόσο εκείνος φαίνεται είχε πάρει τις αποφάσεις του.
Μπροστά στα έντρομα μάτια όλων έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο δρόμο βρίσκοντας ακαριαία το θάνατο.
Όπως λένε στο newsit οι άνθρωποι που τον γνώριζαν ο ηλικιωμένος άνδρας εδώ και χρόνια ζούσε μόνος στο διαμέρισμα μετά το θάνατο της συζύγου του. Είχε μια κόρη. Τον τελευταίο καιρό τα οικονομικά του προβλήματα ήταν τέτοια που τον είχαν αναγκάσει να μην πληρώνει τα ενοίκια . Ήταν γνωστό λένε εδώ και καιρό πως η ιδιοκτήτρια θα του κάνει έξωση, ωστόσο ποτέ δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι τα πράγματα θα πάρουν τέτοια τροπή.

ΙΤΑΛΙΑ -ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2-1

ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ



 
 

ΑΞΙΟ, ΠΡΟΣΟΧΗΣ


Έτσι διαγράφεται το ελληνικό χρέος!!!


Έτσι διαγράφεται το ελληνικό χρέος!
Ο 33χρονος Πέτρος Νομικός είναι γόνος της πολύ γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, έχει σπουδάσει στο Πρίνστον και προ ενός μηνός περίπου ίδρυσε την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Greece Debt Free».

Η οργάνωση εμπίπτει στο αμερικανικό δίκαιο. Στόχος της να συγκεντρώσει κεφάλαια για την εξαγορά και διαγραφή μέρους του ελληνικού δημόσιου χρέους.

Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης, καταβάλεται προσπάθεια να γίνει κατανοητός ο σκοπός της οργάνωσης και η μεθοδολογία της, χωρίς να χρησιμοποιούνται τεχνικοί, δύστροποι, οικονομικοί όροι. Αναφέρεται λοιπόν ότι σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα ο κάθε Έλληνας χρωστάει 24.800 ευρώ, για το δημόσιο χρέος της χώρας. Στην ελεύθερη αγορά, εννοείται η δευτερογενή διεθνής αγορά ομολόγων, το χρέος του κάθε Έλληνα αποτιμάται τελικά σε 3000 ευρώ.

Για να γίνει κατανοητό αυτό , ας σημειώσουμε το εξής... Ο επίσης γνωστός εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός , κ. Β. Μαρινάκης , για λογαριασμό της ομάδας , έδωσε δωρεά 168.590 ευρώ, με τα οποία μπορούν να αγορασθούν ελληνικά ομόλογα από την ελεύθερη αγορά ύψους 1, 4 εκατομμύρια ευρώ.

Με δωρεές και μέσα από πώληση προϊόντων με «σφραγίδα ελληνική», εκτιμούν οι Νομικός και Μαρινάκης , ότι θα πετύχουν μεγάλη διαγραφή του ελληνικού χρέους. Το όλο εγχείρημα έτυχε ιδιαίτερης προβολής, με εκτενές ρεπορτάζ , από την μεγαλύτερη εφημερίδα των διεθνών αγορών την Wall Street Journal, η οποία το χαρακτήρισε άθλο του Ηρακλή, αν πετύχει και συσσίφιο προσπάθεια αν αποτύχει.

Τα κρίσιμα 36 δις ευρώ


Η εξαγορά και διαγραφή χρέους από τη δευτερογενή αγορά έχει αποτελέσει αντικείμενο αναλύσεων και προσεγγίσεων από το Newcode.gr και το Newsbomb.gr από το 2010. Ακόμη και με σημερινές τιμές και αποτιμήσεις, μετά δηλαδή το απολύτως αποτυχημένο PSI, τα ελληνικά ομόλογα διαπραγματεύονται στο 10% της ονομαστικής αξίας τους. Τι σημαίνει αυτό; ¨Ότι με 36 δις ευρώ περίπου μπορείς , να εξαγοράσεις θεωρητικά, όλο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και να το εξαφανίσεις. Αν ακολουθούσε ακόμη και σε καθεστώς εγγυήσεων και όχι την παροχή ρευστότητας η ΕΚΤ μια τέτοια διαδικασία, το πρόβλημα των δημοσίων χρεών στην ευρωζώνη δεν θα υφίστατο.

Το παιχνίδι του Στρος Καν


Φυσικά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει αφού ο στόχος της ένωσης είναι μέσω των Μνημονίων να εγκλωβίζει χώρες στο άρμα της Γερμανίας και του τραπεζικοκεντρικού ευρώ. Μέχρι του σημείου που μέσα από τη διαδικασία συγκρότησης του Μόνιμου Μηχανισμού, του ESM, τα κεφάλαια των φορολογουμένων της ευρωζώνης, που πάνε στους κρατικούς προϋπολογισμούς θα περάσουν στον έλεγχο της Κομισόν και της ΕΚΤ, της υπερδομής δηλαδή της νέας Γερμανικής Ευρώπης που χτίζεται σε βάρος των Εθνών και των Λαών. Αρχικά οι λέσχες της παγκοσμιοποίησης πίστεψαν ότι το σύνολο των Εθνών της Ευρώπης θα «δεσμευθούν» μέσω χρεών στο σύστημα ενός διδύμου ΔΝΤ και Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου, που μέσα από τα περίφημα ευρωομόλογα και την «αμοιβαιοποίηση» του χρέους θα έλεγχαν ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό το παιχνίδι έπαιζαν τα «φιλαράκια» Στρος Καν και Γ. Παπανδρέου, για λογαριασμό της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας, που ήθελε να ενοποιήσει, απεθνικοποιώντας την Ευρώπη και διαλύοντας στο τέλος τις ΗΠΑ, ως αμερικανικό έθνος.

Ο Γερμανικός νέο- εθνικισμός


Υπολόγισαν λάθος τους Γερμανούς και ειδικά την Χριστιανοδημοκρατία, όπως εκφράζεται από τους Μέρκελ και Σόιμπλε. Η εθνικοποίηση της «παγίδας» από το Βερολίνο και η ανασύνταξη των οραμάτων του Ράιχ, φέρνει σε μια πρώτη φάση μια σύγκρουση στην Ευρώπη, ανάμεσα στους φεντεραλιστές των τραπεζών και των καρτέλ και των νέο-εθνικιστών του Βερολίνου. Η Γερμανία , αρνείται επί της ουσίας την υπερχρέωση της άρα και την εξάρτηση της από τη διεθνή των τραπεζών και διεκδικεί από θέση ισχύος την πολιτική, οικονομική και δημοσιονομική ένωση της Ευρώπης για λογαριασμό της. Αντί για τα τραπεζικά «λατιφούντια» της παγκοσμιοποίησης , παίζει με προοπτική τη συγκρότηση μιας νέας Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Γερμανικού Έθνους. Με τον τρόπο αυτό δημιουργεί εθνικές αντιδράσεις και σε άλλες χώρες, ειδικά του Ευρωπαϊκού Νότου. Καταρχήν στην Ελλάδα όπου η πολιτική Μέρκελ χαρακτηρίσθηκε νέο- ναζιστική, αλλά τώρα πλέον και στην Ιταλία με τον Μπερλουσκόνι να επιστρέφει στο προσκήνιο, μιλώντας για έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στην ανταγωνιστική λιρέτα.

Το μέτωπο με τις ΗΠΑ

Η Γερμανία μέσω Σόιμπλε έχει αρχίσει με δημόσιες δηλώσεις να επιτίθεται και στις ΗΠΑ για τον τρόπο που διαχειρίζονται το δημόσιο χρέος τους. Αυτό δημιουργεί εθνικά αντανακλαστικά και αυτοκρατορικές άμυνες στην υπερδύναμη , που παρά το γεγονός ότι έχει ως στρατηγική την επικέντρωση στον Ειρηνικό, για μια ακόμη φορά θα πρέπει να υπερασπιστεί την ισχύ και τις συμμαχίες της στον Ατλαντικό στο οικονομικό και χρηματοπιστωτικό επίπεδο στην Ευρώπη, στο στρατιωτικό και θερμό επίπεδο στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, με επίκεντρο τη Συρία.

Νέα Γιάλτα ή νέο 1929


Αν δεν υπάρξει κάποια γεωπολιτική και γεωοικονομική Γιάλτα υπάρχει κίνδυνος παγκόσμιας ύφεσης πολύ χειρότερης από εκείνη του 1929 , με την Ευρώπη να διαλύεται στο μεγαλύτερο μέρος της και το ένα κράτος μετά το άλλο να επιστρέφουν στα εθνικά τους νομίσματα, διαγράφοντας όμως μονομερώς το δημόσιο χρέος τους σε επίπεδο 80-90 %, αλλά και μιας διεθνοπολιτικής σύγκρουσης στην Ενδιάμεση Ανατολή, με εμπλοκή Ρωσίας και Κίνας, πολύ χειρότερης από την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.

Η Ελλάδα όπως και στην αρχή της εμπλοκής, το 2009, έπαιξε έναν πολύ χαρακτηριστικό ρόλο, έτσι και στην νέα ισορροπία, μπορεί με την επίλυση το προβλήματος του δημοσίου χρέους της, χωρίς μονομερή διαγραφή, αλλά μέσα από τις αγορές, να προκρίνει δημιουργική διέξοδο.

Η συνταγή του τέλους στην «Ελληνική τραγωδία»


Για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται μια ΜΚΟ σαν αυτή των Νομικού, Μαρινάκη και των άλλων εφοπλιστών ή της ελληνικής παροικίας που μπορούν να συγκεντρωθούν.

-Τρείς τράπεζες της Γουόλ Στριτ, που έχουν τη δυνατότητα να μαζεύουν ελληνικά ομόλογα, χωρίς θόρυβο, ώστε να μην ανέβει η αξία τους, για λογαριασμό της ΜΚΟ.

- Εγγυήσεις της τάξης των 50-58 δις ευρώ, όσο δηλαδή η ανακεφαλαιοποίηση των χρεοκοπημένων ελληνικών τραπεζών από το ευρωπαϊκέ Μηχανισμό, για να εξαγορασθεί και να καταστραφεί χρέος, από ελληνικά ομόλογα, στη δευτερογενή αγορά. Το κεφάλαιο μπορεί να υπάρξει από τις ίδιες τις εμπλεκόμενες τράπεζες, από τη στιγμή που υπάρξει άδεια και κάλυψη από τη FED να μπορούν να κάνουν τις πράξεις.

- Το κεφάλαιο θα το εγγυηθεί το Αμερικανικό Δημόσιο και με μυστικό πρωτόκολλο δανειοδότησης θα το χρεωθεί η Ελλάδα, ως μακροπρόθεσμο δάνειο για παράδειγμα 30ετιας, με σχετικά χαμηλότοκο, μεσοσταθμικό επιτόκιο της τάξης του 2%, ενδεχομένως με ρήτρα ανάπτυξης.

- Από το κεφάλαιο αυτό τα 40 δις περίπου θα διοχετευθούν για την εξαγορά και την καταστροφή ελληνικών ομολόγων. Τα 10 δις για αμοιβές των εμπλεκόμενων τραπεζών. Τα 8 δις ευρώ, ως εγγυήσεις με ρήτρα του Αμερικανικού δημοσίου, μπορούν να δοθούν στους εφοπλιστές της ΜΚΟ, υπό ενιαία διαχείριση για την αγορά πλοίων τα οποία, πέραν από το (λελογισμένο) κόστος εφοπλισμού, θα δημιουργήσουν έσοδα που θα τα προσπορισθεί το Αμερικανικό Δημόσιο ή οι εμπλεκόμενες τράπεζες , για την διαδικασία αποπληρωμής του ελληνικού χρέους των συγκεκριμένων 58 δις ευρώ. Τα πλοία με επιμέλεια της Αμερικανικής κυβέρνησης , μπορούν να δρομολογηθούν με σταθερή χρονοναύλωση σε μεταφορές που σχετίζονται και με τα αμερικανικά λιμάνια (σχετικές προδιαγραφές).

- Η υπάρχουσα Ελληνική κυβέρνηση μπορεί να συνεχίσει να αποτυγχάνει, προκειμένου να διατηρούνται τα ομόλογα στη δευτερογενή αγορά σε χαμηλές τιμές. Θα πρέπει όμως να τεθούν δύο στόχοι. Ο πρώτος η Ελλάδα να δημιουργήσει συνθήκες πρωτογενών πλεονασμάτων, ούτως ώστε να είναι απελεύθερη εντός της ευρωζώνης, οποιαδήποτε χρονική συγκυρία το δημόσιο χρέος της καταστραφεί κατά τα 2/3. Επίσης να σχεδιάζεται ένα κράτος λειτουργικό, οι δαπάνες του οποίου σε καμία περίπτωση να μην ξεπερνούν το 36,5% του ΑΕΠ. Η Ελλάδα ταυτόχρονα θα πρέπει να σταματήσει να δανείζεται μέσω Μνημονίων. Να εφαρμοσθεί δηλαδή αυτό που επιζητεί η Γερμανία, να μην υπάρξει επιπλέον δανεισμός.

- Στην έξοδο της από την παγίδα χρέους η Ελλάδα, που δεν μπορεί να είναι μακρύτερα από το 2013-2014, θα ζητήσει και την αποχώρηση της από την Ευρώπη συνολικά. Σε συνεννόηση με τις ΗΠΑ, με επίσημα και απόρρητα στη πρώτη φάση τους, πρωτόκολλα, θα περάσει από τη ζώνη του ευρώ στην υιοθέτηση του δολαρίου, ενώ οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και όχι του ΝΑΤΟ , θα αναλάβουν την φύλαξη και τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων της Ελλάδας, μαζί με τις ΑΟΖ.

Καρλομάγνος Vs Αλέξανδρου

- Στη βάση της Ελλάδας διεθνείς τράπεζες θα δημιουργήσουν «εργαλεία» διαγραφής δημοσίου χρέους, χωρίς μονομερή απόφαση, αλλά μέσα από τις ίδιες; τις αγορές, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε μεγαλύτερες οικονομίες. Οι αγορές έχουν τεράστια, μοχλευμένα κεφάλαια, που στην παρούσα φάση μένουν ανενεργά. Η κρίση με τον τρόπο αυτό θα γίνει ευκαιρία. Η επικοινωνιακή υπερπροβολή της «ελληνικής τραγωδίας» θα μετατραπεί σε «ελληνικό θαύμα», με το ποσοτικά πιο χαλαρό και ευέλικτο δολάριο να οδηγεί, απέναντι στο ευρώ και τον γερμανικό δογματισμό της δημοσιονομικής πειθαρχίας, μια χώρα από το -7 στον +7. Από την απόλυτη ύφεση στην ραγδαία ανάπτυξη, χωρίς τον κρατικό καπιταλισμό της Ρωσίας ή της Κίνας , αλλά ένα νέο θεώρημα που θα αντικαθιστά εκείνο των αυτορυθμιζόμενων αγορών, που κατέρρευσε με την Lehman Brothers, το 2008.

- Η Αμερική ως δύναμη Ελευθερίας, Ανάπτυξης και Ουμανισμού, με βάση την Ελλάδα, που εθελοντικά θα έχει ζητήσει την συμπαράσταση της, θα περάσει από τη Δύση στην Ανατολή χωρίς τον εγκλωβισμό αποτυχημένων πολέμων, όπως αυτός του Αφγανιστάν και του Ιράκ.

- Στην Ευρώπη λειτουργούν στο πέρασμα των αιώνων δύο στρατηγικές. Του Καρλομάγνου με την κατάληψη της Ευρώπης και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που είναι διεθνική και βλέπει Ανατολικά, μέχρι το βάθος της Ασίας.

- Η νέα Γιάλτα προαπαιτεί τη δεύτερη , με την Γερμανία ακόμη και να πετύχει το « Berlin Club», να εξαρτάται από την στρατηγική σχέση με τη Ρωσία. ¨Όλα όμως θα κριθούν Ανατολικά και στον Καύκασο. Μια τυχόν διάλυση της Τουρκίας και ένα νέο Βυζάντιο, επί του οποίου θα ορισθεί η γεωπολιτική ισορροπία , θα κρατήσει την Γερμανία με τον όποιο ζωτικό της χώρο, περίκλειστη εντός της Ηπειρωτικής, Βόρειας Ευρώπης.

Ας μην αγνοούμε το γεγονός ότι μια εποποιία, ξεκινά από μια πρώτη σημειολογικά ισχυρή νίκη. Και ότι μια συστημική οικονομική κρίση δεν λύνεται στα ταμπλό των χρηματιστηρίων, αλλά με έναν νικηφόρο «πόλεμο». Οι υπερδυνάμεις καθορίζονται στο πεδίο της μάχης και όχι στις διαπραγματεύσεις που ακολουθούν...

Μενέλαος Τασιόπουλος 

ΒΟΜΒΑ,ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑΜΜΕ, ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΝΤ????


Αποκάλυψη βόμβα. Ήταν Έλληνες Υπουργοί , αλλά Δούλευαν για την DEUTCHE TELEKOM,


ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ “ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ” ΟΠΩΣ...
ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ DEUTCHE TELEKOM (μαζί με δύο συνεργούς του) ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΕΙ “ΟΤΕ”!
Βαρύτατες ευθύνες ρίχνει και στον υπουργό οικονομικών (Παπακωνσταντίνου) αλλά και στον υπουργό δικαιοσύνης (Καστανίδης), με πραγματικά απίστευτες αποκαλύψεις!
Η έκθεση λέει ότι η Ελλάδα ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ με τις διεθνείς συνθήκες. Η υπόθεση έφτασε στις Αμερικανικές αρχές οι οποίες ενημέρωσαν επίσημα τον Απρίλη του 2010 την Ελληνική κυβέρνηση καλώντας την να ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση. Και ο Παπανδρέου δεν άνοιξε καν τον φάκελο!
Αντίθετα την ίδια εποχή, παρέδιδαν τον Ελληνικό ΟΤΕ στην Deutche Telekom για ένα κομμάτι ψωμί!
Δηλαδή οι κυβερνήσεις από τον Απρίλη του 2010 έως σήμερα, καλύπτουν μία σκοτεινή συμμορία, ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ!
Αναμένουμε τις ενέργειες σας κύριε Σαμαρά και κύριε Ρουπακιώτη. Δεν είναι δυνατόν η χώρα να χαρακτηρίζεται ως “παράδεισος για μαύρο χρήμα, διεθνή διαφθορά και δωροδοκία” από τον ΟΟΣΑ και εσείς να το ανέχεστε. Ο φάκελος είναι στα χέρια σας, οπότε υποχρεούστε να τον ανοίξετε και να μάθει ο λαός σε ποιόν “πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία” αναφέρεται το κατηγορητήριο.
Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ”!!

Ολόκληρη η Έκθεση
ΕΚΘΕΣΗ ΟΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΟΠΙΑ

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


Νέος πρόεδρος της Βουλής ο Μειμαράκης

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης είναι ο νέος πρόεδρος της Βουλής, μετά απο μυστική ψηφοφορία που διεξήχθει στο Κοινοβούλιο.. Συνολικά πήρε 223 ψήφους σε....





σύνολο 290, ενώ βρέθηκαν 66 ψηφοδέλτια λευκά και ένα άκυρο....

ΒΥΖΟΣΦΙΧΤΗΣ..............

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ


Το Σάββατο η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

Η αντιπολιτευτική τακτική και η νέα οργανωτική δομή θα βρεθούν στο επίκεντρο της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα. Τις εργασίες θα ανοίξει με εισήγησή του ο Αλέξης Τσίπρας. Εξάλλου, σήμερα αρχίζουν οι τριήμερες...


εκδηλώσεις, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, του 5ου Φεστιβάλ «Resistance 2012 - Διεθνής Συνάντηση Κινημάτων» που διοργανώνει η Κομμουνιστικη Οργάνωση Ελλάδας, μια από τις πιό ισχυρές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, με σύνθημα «Το μέλλον είναι τώρα!». Καθημερινά στο χώρο του Resistance, θα γίνονται πολιτικές συζητήσεις, ενώ θα υπάρχουν εργαστήρια, εκθέσεις, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις από εκπροσώπους κοινωνικών και πολιτικών κινημάτων, από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Το τριήμερο των εκδηλώσεων θα κλείσει την Κυριακή με συζήτηση που θα έχει ως θέμα «Μια χώρα σε μετάβαση - Αγωνιζόμενοι για μια άλλη Ελλάδα» και θα είναι η πρώτη πολιτική εκδήλωση μετά τις εκλογές, στην οποία θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. 

Επίσης, θα τοποθετηθούν η Σοφία Σακοράφα, ο Ευτύχης Μπιτσάκης και ο Ρούντι Ρινάλντι.

Όλες τις μέρες στον χώρο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιούνται συναυλίες και θεματικές μουσικές βραδιές.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

40% ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ


Πού τα βρήκες τα λεφτά! Λουράντο βγες και πες την αλήθεια στο λαό. Έκανες φορολογική δήλωση το 2010 1.500.00 ευρώ;


Ζεις στη Γλυφάδα σε σπιταρόνα με πισίνα; Έχεις σκάφος με τεκμήριο 44.000 ευρώ; Είσαι ιδιοκτήτης σπιτιών και ακινήτων 12 τον αριθμό; 
Βγες και πες την αλήθεια. Πώς έβγαλες αυτά τα χρήματα από ένα φαρμακείο δικό σου και της συζύγου σου; Πώς γίνεται να λες ότι πεινάς και ότι δεν έχεις να φας τη στιγμή που κάνεις σε περίοδο κρίσης αυτή τη φορολογική δήλωση;
Εάν είναι ψέματα η δήλωση που παρουσιάσαμε θα σου ζητήσουμε συγγνώμη. Αν όμως είναι αληθινή θα πρέπει εσύ να ζητήσεις συγγνώμη από… τους χιλιάδες συνταξιούχους που καταταλαιπωρείς. 

Δείτε το ρεπορτάζ με τη φορολογική δήλωση του Λουράντου

ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ


Στα χέρια της αστυνομίας και οι δυο αδίστακτοι ληστές της οικίας Δώνη! - Όλο το χρονικό της γιγανταίας αστυνομικής επιχείρησης!


- Ο δεύτερος συνελήφθη τραυματισμένος σε σπίτι - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο
- Ο πρώτος είχε συλληφθεί νωρίτερα στην ίδια περιοχή
- Για την σύλληψη τους επιστρατεύτηκε και ελικόπτερο με θερμική κάμερα
- Πάνω από 4 ώρες κράτησε η επιχείρηση στους δρόμους της Κηφισιάς
- Οι ληστές είχαν διαφύγει πεζοί και προσπάθησαν να κρυφτούν σε σπίτια
- ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Λίγα λεπτά πριν τις 6 και μετά από σχεδόν 4 ώρες καταδίωξης συνελήφθη και ο δεύτερος ληστής στην Κηφισιά. Ηταν τραυματισμένος και βρέθηκε μέσα σε σπίτι στο τρίγωνο Ιθάκης, Ελευθερώτριας και Αρεταίου.
Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ΕΚΑΜ τον εντόπισαν με την βοήθεια και θερμικής κάμερας από ελικόπτερο και έκαναν έφοδο και τον συνέλαβαν. Ο άλλος ληστής που συνελήφθη είναι 25 χρονών αλβανός και δεν είχε πάνω του το όπλο με το οποίο έκαναν νωρίτερα την ληστεία. 
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΛΗΣΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΛΗΣΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ?????


Kαι νέα – δεύτερη – παραίτηση στη ΔΗΜΑΡ!


Την παραίτησή του από το κόμμα του Φ. Κουβέλη υπέβαλε το ιδρυτικό στέλεχος της παράταξης κ. Στέφανος Μπαγιώργος.

Τα προβλήματα για τη Δημοκρατικής Αριστερά φαίνεται πως αυξάνονται καθώς έπειτα από την παραίτηση του Δημήτρη Χατζησωκράτη από τη θέση του υπεύθυνου της οικονομικής πολιτικής, έρχεται τώρα και η αποχώρηση του Στέφανου Μπαγιώργου, τον οποίο συνέδεε πολυετής πολιτική φιλία με το Φώτη Κουβέλη.

Ο κ. Μπαγιώργος είχε διαφωνήσει με τον Φ. Κουβέλη στο θέμα της συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση.

ΣΥΡΙΖΑ


Το νέο προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ


20120628-182318.jpgΣτη θέση του Γραμματέα της Κ.Ο. εξελέγη ο Νίκος Βούτσης, Βουλευτής Α’ Αθήνας.
Στις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων εκλέχτηκαν οι: Παναγιώτης Λαφαζάνης, Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Δημήτρης Παπαδημούλης, Βουλευτής Β΄ Αθηνών, και Παναγιώτης Κουρουμπλής, Βουλευτής Β΄ Αθηνών.
Στη θέση του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εκλέχτηκε ο Κώστας Αθανασίου, Συντονιστής της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Για τη θέση του Δ’ Αντιπροέδρου της Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ/ ΕΚΜ θα προτείνει στην αυριανή ψηφοφορία τον Γιάννη Δραγασάκη, Βουλευτή Β΄ Αθήνας.
Για τη θέση του Κοσμήτορα τον Νάσο Αθανασίου, Βουλευτή Αττικής και για τη θέση του Γραμματέα την Μαρία Μπόλαρη, Βουλευτή Α΄ Αθήνας.
Την ερχόμενη Τρίτη, 3/07/12 η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα συνεδριάσει εκ νέου για να καθορίσει την κατανομή των μελών της στις επιτροπές ελέγχου του κυβερνητικού έργου.
Τέλος, αποφασίστηκε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ να καταψηφίσουν, εκφράζοντας παράλληλα την αποδοκιμασία τους, τον υποψήφιο 7ο Αντιπρόεδρο της Βουλής που προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή.

ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ................


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΟΣΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ – ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ “ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ” ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ DEUTCHE TELEKOM (μαζι με δύο συνεργούς του) ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΕΙ “ΟΤΕ”!

Βαρύτατες ευθύνες ρίχνει και στον υπουργό οικονομικών (Παπακωνσταντίνου) αλλά και στον υπουργό δικαιοσύνης (Καστανίδης), με πραγματικά απίστευτες αποκαλύψεις!

Κύριε Καστανίδη δε νομίζετε ότι πρέπει να μιλήσετε για το θέμα; Έχετε τις ίδιες ευθύνες με τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου; Η έκθεση λέει ότι η Ελλάδα ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ με τις διεθνείς συνθήκες. Είναι δική σας επιλογή ή άνωθεν εντολή;

Η υπόθεση έφτασε στις Αμερικανικες αρχές οι οποίες ενημέρωσαν επίσημα τον Απρίλη του 2010 την Ελληνική κυβέρνηση καλώντας την να ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση. Και ο Παπανδρέου δεν άνοιξε καν τον φάκελλο!

Αντίθετα την ίδια εποχή, παρέδιδαν τον Ελληνικό ΟΤΕ στην Deutche Telekom για ένα κομμάτι ψωμί!

Δηλαδή οι κυβερνήσεις από τον Απρίλη του 2010 εως σήμερα, καλύπτουν μία σκοτεινή συμμορία, ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ!

Αναμένουμε τις ενέργειες σας κύριε Σαμαρά και κύριε Ρουπακιώτη. Δεν είναι δυνατόν η χώρα να χαρακτηρίζεται ως “παράδεισος για μαύρο χρήμα, διεθνή διαφθορά και δωροδοκία” από τον ΟΟΣΑ και εσείς να το ανέχεστε. Ο φάκελλος είναι στα χέρια σας, οποτε υποχρεούστε να τον ανοίξετε και να μάθει ο λαός σε ποιόν “πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία” αναφέρεται το κατηγορητήριο.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜ”Ε”!!

Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση:

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ..................


Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ,Ο ΜΑΝΟΣ,Η ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!!!!

Ιδιοκτήτης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της «πρωτοβουλία Κ» μαζί με τον πρόεδρο της Δράσης Στέφανο Μάνο είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Η ΜΚΟ «Κρατική Ακίνητη Περιουσία και Αξιοποίηση» συνεστήθη τον Νοέμβριο του 2011.
Τι κάνει αυτή η ΜΚΟ; ...;.

Έχει εκπονήσει το επιχειρηματικό σχέδιο «Αρχιμήδης» το οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής είναι «μία παραλλαγή του σχεδίου Eureka και το οποίο προέβλεπε την μεταβίβαση της ακίνητης περιουσίας του κράτους, αεροδρόμια, λιμάνια, ακίνητα κ.λπ. σε εταιρεία με αντάλλαγμα 125 δις ευρώ».
Η πρόταση προβλέπει την σύσταση ειδικής εταιρείας του Δημοσίου στην οποία θα προσφερθεί ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων, η οποία στην συνέχεια θα πωληθεί σε ευρωπαϊκό φορέα (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ή το EFSF), ώστε να εκταμιευθούν άμεσα 75 δις ευρώ για την αποπληρωμή δημοσίου χρέους.
Μάλιστα η «πρωτοβουλία ΚΑΠΠΑ» είχε παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου την πρόταση της για την μείωση του δημόσιου χρέους μέσω της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου με τον νυν υπουργό οικονομικών και τότε Γενικό Διευθυντή του ΙΟΒΕ Γιάννη Στουρνάρα να δηλώνει πως «το σχέδιο της Πρωτοβουλίας έχει αποτιμηθεί και από στελέχη της γερμανικής εταιρείας συμβούλων Roland Berger, που συνέταξαν το σχέδιο «Εύρηκα», προκειμένου να βρεθούν κοινά στοιχεία στις δύο πρωτοβουλίες»

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ........................

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΕ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΤΗΝ SIEMENS????


ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΤΗΣ COSMOTE ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΖΕΣ – ΟΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ.


Ήταν οι ίδιοι που απείλησαν τον Καμμένο με αγωγές όταν το αποκάλυψε στην εξεταστική; ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ; Ποιά στελέχη του ΟΤΕ πήραν μίζες που τώρα καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός λαός με το αίμα του; Εδώ και τώρα ζητήστε από τους Αμερικανούς τα εμβάσματα.

Διαβάστε την απόφαση – βόμβα:

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙ300