Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΨΗΦΟΙ

Επειδή κουράστηκα να πληρώνω πηγαίνοντας 400 χιλιόμετρα, επειδή σας βαρέθηκα όλους εσάς που για το μόνο που  σας ενδιαφέρει  είναι το σόι σας, αποφάσισα να βγάλω σε πλειστηριασμό  2 ψήφους που διαθέτω στην ΖΑΧΑΡΩ και 15 φίλων που με ακολουθούν.
Αναμένω προσφορές,  ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΞΕΧΑΣΑ





ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ

Ρε Βαγγέλα …τελικά….στήθος η μπούτι;





Ο προσωρινός Πρόεδρος της Ν.Δ Βαγγέλας Μεϊμαράκης όπως δεν τον ξέρετε… Χωρίς αυταπάτες, χωρίς αφορισμούς και πολιτικούς μετεωρισμούς  στο New Channel  με παρουσιάστρια τη γνωστή δημοσιογράφο Βίκυ Μιχαλονάκου, σε μια συνάντηση Κορυφής (το 1997), με την τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα Άννα Μαρία Λογοθέτη.
Το μετέωρο ερωτικό βήμα του Βαγγέλα :
«Με συνομιλήτρια την Άννα Μαρία Λογοθέτη , μπλοκάρω..» είχε δηλώσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε εκείνη την εκρηκτική τους συνεύρεση..
Ακόμη για χάρη της ήταν διατεθειμένος να ξυρίσει το μουστάκι του – σήμα κατατεθέν της κρητικής λεβεντιάς του- επειδή δεν άρεσε στην χαριτόβρυτη Άννα Μαρία. Η αλήθεια είναι ότι ο τότε βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν δίστασε να απαντήσει και σε τολμηρές ερωτήσεις έξω τα θεσμικά πολιτικά πλαίσια του καθωσπρεπισμού αφήνοντας πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα και άλλα φετιχιστικά..
Το ερώτημα κλασσικό: Τι προτιμάει σε μια γυναίκα, στήθος ή μπούτι; Μειμαράκης (γέλια) «Δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι ωραίο.. κάθομαι και το θαυμάζω. Δεν έχει πρόβλημα αυτή που το δείχνει, θα έχω εγώ που το θαυμάζω…»;
Πέρασαν από τότε 18 χρόνια, το μεταπολιτευτικό σκηνικό κατέρρευσε και μαζί του και η εποχή της αθωότητας ανεπιστρεπτί.

ΑΛΗΘΕΥΕΙ?? ΕΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ

Ότι έκανε ο Κωστάκης για τη Νατάσα... κι ο Αλέξης για την Περιστέρα... Ευνοϊκότατη μετάθεση για τη σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα! Για να μην κουράζονται οι σύζυγοι των μοναρχών... Δεν γαμιέται ο λαουτζίκος, εμείς να περνάμε καλά!

Ευνοϊκότατη μετάθεση για τη σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα

Μόλις μία μέρα πριν την ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης, ο πρώην πλέον αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας κ. Κουράκης, ελάχιστες ώρες πριν αποχωρήσει από τη θέση του, φρόντισε να υπογράψει τις αποσπάσεις Π.Ε. στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ για το επόμενο σχολικό έτος. Και στις δύο λίστες με τους 82 καθηγητές περιλαμβάνεται η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, που είναι δασκάλα Πληροφορικής δημοτικού σχολείου.
Αυτά αποκαλύπτει σε...
σημερινό δημοσίευμά της η Κυριακάτικη Δημοκρατία, με την εφημερίδα να συμπληρώνει πως με την απόφαση με αριθμό πρωτοκόλλου 133749 με ημερομηνία 27 Αυγούστου μόλις δύο άτομα αποσπώνται στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, εκ των οποίων το ένα είναι η κ. Μπαζιάνα.

ΜΕ ΤΙΣ..................ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ

Τους ξέπλυνες Αλέξη?


Σήμερα οι αναγνώστες της «κυριακάτικης δημοκρατίας» θα ενημερωθούν για το φαινόμενο -τη μάστιγα, για να είμαστε ακριβείς- που κοντεύει να οδηγήσει το κράτος μας σε διάλυση και το έθνος μας σε μαρασμό και εξαφάνιση: Είναι η πεισματική έλλειψη διάθεσης από την πλευρά του πολιτικού κόσμου να ερευνηθούν οι ευθύνες βουλευτών και υπουργών για μια σειρά σκανδαλωδών υποθέσεων και όσοι εξ αυτών κριθούν ένοχοι από τη Δικαιοσύνη να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν για τα καλά το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας.
Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα , «από ικανοποίηση θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιάννης Στουρνάρας.Κι αυτό διότι η παραίτηση της κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, που οδήγησε στη διάλυση της Βουλής, φαίνεται να διασώζει όχι μόνο τους τρεις προαναφερόμενους, αλλά και..
τους υπουργούς της συγκυβέρνησης Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, καθώς τα τυχόν αδικήματά τους -σύμφωνα με αρκετούς συνταγματολόγους- παραγράφονται».

Οπως, εξάλλου, αναφέρει το περίφημο άρθρο 86 του Συντάγματος, η Βουλή μπορεί να ασκήσει τη σχετική δυνατότητα της δίωξης κατά όσων διατελούν ή διατέλεσαν μέλη της κυβέρνησης ή υφυπουργοί μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η κοινοβουλευτική περίοδος που μόλις ολοκληρώθηκε είναι η ακριβώς επόμενη της κυβέρνησης του Αντ. Σαμαρά, γίνεται ηλίου φαεινότερον ότι πλέον έχει επέλθει η παραγραφή. Μόνη ένσταση ορισμένων αποτελεί το γεγονός ότι ουδέποτε ολοκληρώθηκε η δεύτερη τακτική σύνοδος, καθώς η Βουλή διαλύθηκε πρόωρα στο πέρας της πρώτης συνόδου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με κάποιες ερμηνείες του περιβόητου άρθρου 86 του Συντάγματος, δεν υφίσταται παραγραφή. Κι αυτό όμως δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, μια και η Ιστορία έχει αποδείξει ότι ο πολιτικός κόσμος χρησιμοποιεί τη λέξη «κάθαρση» και τις επωδούς «μαχαίρι στο κόκαλο» και «όσο ψηλά κι αν βρίσκονται» μόνο σε προεκλογικές καμπάνιες προς άγραν ψήφων και σε περιόδους όπου η οικονομική κατάσταση επιδεινώνεται και απαιτείται ένας καλός αντιπερισπασμός. Οι τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις των κομματικών στελεχών για τους «κλέφτες που θα πάνε φυλακή» συχνά πετυχαίνουν τον σκοπό του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Μόλις κατακάτσει ο κουρνιαχτός της λεκτικής αντιπαράθεσης, οι φάκελοι των σκανδάλων οδηγούνται τάχιστα στο πλησιέστερο ράφι, για να... αραχνιάσουν με την ησυχία τους.
Σε όλους όσοι τυχόν διαφωνούν με τα προαναφερθέντα πρέπει να υπενθυμιστεί ότι ο μοναδικός υπουργός που βρίσκεται στη φυλακή είναι ο Ακης Τσοχατζόπουλος - λες και από τον ωκεανό σκανδάλων όπου βυθίστηκε αύτανδρη η μεταπολιτευτική περίοδος μπόρεσε να τεκμηριωθεί μόνο η συμμετοχή του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας σε υποθέσεις μιζών.

Οι πολίτες
 δεν είναι αφελείς. Κι όσοι από αυτούς αντιμετώπιζαν καλόπιστα τις κατά καιρούς εξαγγελίες περί καταπολέμησης της διαφθοράς είναι πλέον εξαιρετικά καχύποπτοι. Τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο.

Οι δικαιολογίες που κατά καιρούς προβάλλουν οι ιθύνοντες είναι από αστείες έως εξοργιστικές. Επικαλούνται πάντοτε τους νόμους και τους συνταγματικούς περιορισμούς για τη διαλεύκανση σκανδάλων τα οποία τσαλαπάτησαν κάθε έννοια νομιμότητας και οδήγησαν στην κατάλυση του Συντάγματος διά της ξενοκρατίας που έφεραν τα αλλεπάλληλα Μνημόνια.

Τίποτα
 δεν θα πάει καλύτερα, αν όσοι προετοίμασαν τα χειρότερα δεν τιμωρηθούν για τα ανομήματά τους.

ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕΜΟΥ

O άθλιος και η φίλη του υπουργός Τουρισμού... Oι επιλογές του Μνημονιακού Φαυλόπουλου με την έγκριση του Τζίφρα!


Ο Ψινάκης μιλάει για τις "αγάμητες" του ΚΑΣ που θα ξεμπουκώσει (!) και η υπουργός Τουρισμού (και κάμποσοι βουλευτές) παρακολουθούν απλώς (επιδοκιμάζοντας;)
Σας γράφω σοκαρισμένος, αληθινά, πέρα από τα στενά πολιτικά. Στη συναυλία για την πανσέληνο στον Μαραθώνα, ο δήμαρχος Η. Ψινάκης, αφού βράβευσε την υπουργό (και τραγουδίστρια της συναυλίας) Α. Πρωτοψάλτη ξέσπασε σε ένα υβρεολόγιο κατά του...
Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (επειδή δεν έδωσε άδεια να γίνει η συναυλία στον τύμβο). Είπε ότι φταίνε οι "διάνοιες", και οι "αγάμητες" του ΚΑΣ, στις οποίες θα στείλει τον Σπαλιάρα να τις ξεμπουκώσει. Στο θεό σας, επί λέξει!
Δεν θυμάμαι άλλη τέτοια στιγμή επιθετικής δημόσιας χυδαιότητας, σεξισμού, αθλιότητας. Και έχω μείνει άναυδος, όχι μόνο επειδή αυτά τα είπε δημόσια, με τον κόσμο να γελάει από κάτω, αλλά επειδή δεν υπήρχε (όσο ξέρω) καμία αντίδραση ούτε από την υπουργό τουρισμού, ούτε από τους/τις παριστάμενους (Ντ. Μπακογιάννη, Ζ. Λάσκαρη, Β. Κικίλιας)
Ξέρω ότι είναι σχεδόν γραφικό να γράφουμε εδώ, οπότε πολύ σοβαρά σκέφτομαι
α) να πάμε να πετάξουμε γιαούρτια στον Ψινάκη (όπως πριν πολλά χρόνια στον "μαύρο τρύπα", θυμάστε)
β) να ζητήσουμε η υπουργός Τουρισμού, και η υπουργός Πολιτισμού (γυναίκες και οι δύο, κατά σύμπτωση) να αποδοκιμάσουν το κάθαρμα
γ) η χλεύη και η οργή μας όχι μόνο για τον Ψινάκη, αλλά –ακόμα περισσότερο– για την Α. Πρωτοψάλτη και όλους και όλες που παρακολουθούσαν αμέτοχοι
Μεγάλη αηδία και σοκ, παιδιά
ΥΓ. Ξέρω τον αντίλογο ότι δεν πρέπει να αναπαράγουμε την αθλιότητα. Αλλά πάλι να μείνει έτσι; Δεν νομίζω. Γι' αυτό (παρά τις συνήθειές μου) αναπαρήγαγα και τις φράσεις, για να είναι αισθητό πεί τίνος πρόκειται»

«ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ ΤΟΥ Η. ΨΙΝΑΚΗ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ)

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ

15 διδάγματα από τον πιο φτωχό πρόεδρο του κόσμου


Η θητεία του Jose “Pepe” Mujica, του πρόεδρου της Ουρουγουάης, τελείωσε. Θα μείνει στην ιστορία για την ασυνήθιστη ειλικρίνειά του, την ηγετική του φυσιογνωμία και τις ρητορικές του ικανότητες. Κυρίως όμως, θα τον θυμούνται για την ικανότητά του να μετατρέπει τις ιδέες του σε πράξεις.

Ο πιο φτωχός πρόεδρος στον κόσμο, ζούσε σε ένα μικρό σπίτι, σε μία φάρμα, με ένα υπνοδωμάτιο μαζί με τη γυναίκα του, τη Lucia Toplansky και τα σκυλιά του (μεταξύ αυτών και τη Manuela η οποία μετά από ένα ατύχημα έχει μείνει με τρία πόδια).
O Mujica έδινε το 90% του μισθού του σε φιλανθρωπίες, ηγήθηκε δίνοντας το παράδειγμα σε μία εποχή λιτότητας και κέρδισε την διεθνή καταξίωση γιατί προώθησε πολιτικές εξαιρετικά φιλελεύθερες, για τη χρήση της κάνναβης, τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, τις εκτρώσεις, και ενάντια στην υπερκατανάλωση.
Εδώ, συγκεντρώσαμε κάποια από αυτά που είπε στη θητεία του. Ο πρόεδρος των φτωχών, που πέρασε 14 χρόνια φυλακισμένος και αρκετό χρόνο της ζωής του στην απομόνωση, στον πάτο ενός πηγαδιού, μιλά:

1. Για τις επαναστάσεις και τις εξεγέρσεις
s3.amazonaws.com-policymic-images-fef839049a340df645ea2736a99ca3af9eeb5b533a08a6452a5138d06e4b7328
“Έχω δει την άνοιξη που τελείωσε με μία φρικτή βαρυχειμωνιά. Εμείς, οι άνθρωποι, είμαστε αγελαία όντα. Δε μπορούμε να ζήσουμε μόνοι μας. Ζούμε σε εξάρτηση με την κοινωνία. Είναι ένα πράγμα να ρίξεις μία κυβέρνηση ή να φτιάξεις ένα οδόφραγμα και είναι κάτι τελείως διαφορετικό να δημιουργήσεις ή να κτίσεις μία καλύτερη κοινωνία. Μία κοινωνία χρειάζεται οργάνωση, πειθαρχία και δουλειά σε βάθος χρόνου. Μην τα μπερδεύουμε λοιπόν αυτά τα δύο. Θέλω να κάτω το εξής ξεκάθαρο:

Μου αρέσει αυτή η νεανική ενέργεια και ο αυθορμητισμός, αλλά νομίζω ότι δε θα οδηγήσει πουθενά εάν δεν ωριμάσει”.
2. Για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας
s3.amazonaws.com-policymic-images-f9d47c51949f4f381563329a5e908ff21c1f6ed12b520dc2c6ad98b5698d69e9
Ερωτώμενος σχετικά με την αντίθεση σχετικά με τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας, είπε:
“Πάντα έτσι συμβαίνει με τις αλλαγές. Το 1913, καθιερώσαμε το δικαίωμα στο διαζύγιο για τις γυναίκες της Ουρουγουάης. Ξέρετε τι λέγανε τότε; Ότι ο θεσμός της οικογένειας θα εξαφανιστεί. Ότι αυτό θα είναι το τέλος των καλών τρόπων και της κοινωνίας. Πάντα θα υπάρχει μία συντηρητική και πιο παραδοσιακή αντιμετώπιση των πραγμάτων, που θα κτίζει πάνω στο φόβο για την αλλαγή. Όταν ήμουνα νέος και πήγαινα να χορέψω στα κλαμπ της εποχής, έπρεπε να φοράμε κουστούμια και γραβάτες. Αλλιώς, δε μας άφηναν να μπούμε. Δε νομίζω πως σήμερα στα πάρτι της νεολαίας κάτι τέτοιο ισχύει”.
3. Για τον υλισμό
s3.amazonaws.com-policymic-images-ab8d316cd2d42f7e30c45d8c41c2ce4043aca27a87574eb99c0da9d1e7e8313c
“Έχουμε θυσιάσει τους παλιούς άυλους θεούς, και τώρα, έχουμε κάνει κατάληψη στο ναό του Θεού της Αγοράς. Αυτός ο θεός που οργανώνει την οικονομία, την πολιτική, τις συνήθειές μας, τις ζωές μας, και μας παρέχει πιστωτικές κάρτες και επιτόκια, λες και εκεί βρίσκεται η ευτυχία”
“Μοιάζει σα να έχουμε γεννηθεί μονάχα για να καταναλώνουμε και να καταναλώνουμε. Και όταν δε μπορούμε πλέον να καταναλώσουμε, νοιώθουμε τη ματαίωση και υποφέρουμε από τη φτώχια και αυτό-περιθωριοποιούμαστε”
4. Για την παγκόσμια κατανάλωση
s3.amazonaws.com-policymic-images-a21dfb990cb47efec4d57649000c5d7d8e1ec5a6b61660534f7191f526111f45
“Μπορούμε πλέον να ανακυκλώνουμε σχεδόν τα πάντα. Εάν ζούσαμε με αυτά που έχουμε, εάν ήμασταν επαρκείς, και οι 7 δισεκατομύρια άνθρωποι στον κόσμο θα είχαν όλα όσα χρειάζονται. Προς τα εκεί θα έπρεπε να κατευθύνονται οι παγκόσμιες πολιτικές. Αλλά σκεφτόμαστε ως άνθρωποι και χώρες και όχι ως είδος”
5. Για το δικαίωμα στην έκτρωση και τον γάμο ομόφυλων
s3.amazonaws.com-policymic-images-9126b7aa50974292f1b75825b2c73c44180fe81732e3bd97f90d0f2c666811cc
“Εφαρμόσαμε μία πολύ απλή αρχή: Αναγνωρίσαμε τα γεγονότα. Η έκτρωση είναι τόσο παλιά όσο ο κόσμος. Ο γάμος μεταξύ ομόφυλων, επίσης. Είχαμε τον Ιούλιο Καίσαρα, τον Μεγάλο Αλέξανδρο, η ομοφυλοφιλία δεν είναι σημείο των μοντέρνων καιρών μας, είναι πολύ πιο παλιά από ότι νομίζουμε. Είναι μία αντικειμενική πραγματικότητα που υπάρχει. Για εμάς, το να μη την νομιμοποιούμε θα ήταν σα να βασανίζουμε άσκοπα αυτούς τους ανθρώπους”
6. Για το τέλος των συγκρούσεων
s3.amazonaws.com-policymic-images-2398a42aa347585e7ed8c3ccfd559240f5c0d1283cf61a59ae91ad398fc01eb6
Όταν ερωτήθηκε για το κατά πόσο η Ουρουγουάη θα μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες τις για να λήξει η 50ετής πόλεμος στην Κολομβία μεταξύ κυβέρνησης και ανταρτών, είπε:
“Από μακριά, μοιάζει σα ένας πόλεμος δίχως λύση και σα μία μακριά θυσία για ολόκληρη τη χώρα. Οπότε, όταν παρουσιάζεται ένας πρόεδρος που προσπαθεί να ανοίξει ένα μονοπάτι που μπορεί να οδηγήσει στην ειρήνη, νομίζω πως αξίζει να τον υποστηρίξουμε. Γιατί υπάρχει πολύς πόνος, και αν προσπαθήσουν να ανταποδώσουν όλοι αυτό τον πόνο, αυτός ο πόλεμος δε θα τελειώσει ποτέ. Αλλά υπάρχει μία ευκαιρία. Θα ένιωθα πολύ εγωιστής εάν δε βοηθούσα με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ”.
“Η βοήθεια δε σημαίνει επέμβαση. Δε θα αναμειχθώ εάν δε με καλέσουν. Αλλά αν μπορώ να λειτουργήσω ως ένας μεσάζοντας με την εμπειρία που έχω, τότε θα ενθαρρύνω τη συμμετοχή στο διάλογο μεταξύ κυβέρνησης και ανταρτών. Των ανταρτών που έχουν και αυτοί τα προβλήματά τους, και έχουν τους δικούς τους βάσιμους φόβους. Νομίζω πως όλοι στη Λατινική Αμερική πρέπει να βοηθήσουμε.”
7. Για το ότι παρέμεινε σεμνός παρά την θέση εξουσίας που κατέχει
s3.amazonaws.com-policymic-images-1944d9df1d926c20586af208e40ff32772edec7bc6e0e4df99e7e0b16263a7bd
“Μόλις οι πολιτικοί αρχίζουν να σκαρφαλώνουν στην ιεραρχία, ξαφνικά αισθάνονται σα βασιλιάδες. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι όσοι προασπίζονται τη δημοκρατία βρίσκονται στον κόσμο για να διασφαλίσουν ότι κανείς δε θα είναι πιο ίσος από τους άλλους”. Σχετικά με τα μεγέθη των γραφείων και των σπιτιών που δίνονται σε πολιτικούς με αξιώματα, τα θεωρεί απομεινάρια της φεουδαρχίας: “Χρειάζεσαι ένα παλάτι, κόκκινα χαλιά και πολλούς υπήκοους να σου λένε, “μάλιστα, κύριε”. Όλα αυτά είναι φρικτά”
8. Για την αναδιανομή του πλούτου
s3.amazonaws.com-policymic-images-0413dc50072bc0efb29919e8818be3e27bc2c8f9ed65dc7a76ad33dfeb22cb3d
“Οι επιχειρήσεις θέλουν απλά να αυξάνουν τα κέρδη τους: είναι στο χέρι της κυβέρνησης να διασφαλίσει ότι αρκετά από αυτά τα κέρδη θα αναδιανεμηθούν ώστε οι εργαζόμενοι να έχουν λεφτά για να αγοράσουν τα προϊόντα τα οποία παράγουν. Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο εδώ – όσο λιγότερο φτώχια υπάρχει, τόσο περισσότερο ανθεί το εμπόριο. Η πιο σημαντική επένδυση είναι στους ανθρώπινους πόρους”
9. Για τα γηρατειά
s3.amazonaws.com-policymic-images-97c3ac4582600f90c2382f51a24ae8992ab0f1108d429b3710de9dbce6299aa2
“Αυτό που είναι λυπηρό είναι ότι ένας 80χρονος παπούς πρέπει να είναι ο πιο ανοιχτόμυαλος. Οι γέροι δεν είναι γέροι εξαιτίας της ηλικίας τους, αλλά εξαιτίας αυτών που έχουν στο κεφάλι τους. ”
10. Για την εξάρτηση
s3.amazonaws.com-policymic-images-9c90b495eb71e3d20e4e2015561e57d386360780883b2e9d847c4f577ea68410
“Χειρότερο από τα ναρκωτικά είναι η διακίνηση των ναρκωτικών. Πολύ χειρότερο. Τα ναρκωτικά είναι η αρρώστια και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν καλά ναρκωτικά ή ότι η μαριχουάνα κάνει καλό. Ούτε τα τσιγάρα κάνουν καλό. Καμία εξάρτηση δεν είναι καλή. Συμπεριλαμβάνω και το αλκόολ. Η μόνη καλή εξάρτηση είναι ο έρωτας. Ξεχάστε όλα τα υπόλοιπα”
11. Για το ότι τον αποκαλούν τον φτωχότερο πρόεδρο στον κόσμο
s3.amazonaws.com-policymic-images-5c0bb89908881b0236c5ceeb4365e069e5cf40ec2131b1a582a991ac168a1a62
“Δεν είμαι ο φτωχότερος πρόεδρος. Ο φτωχότερος είναι αυτός που χρειάζεται πολλά για να ζήσει. Η ζωή μου είναι το αποτέλεσμα των τραυμάτων μου. Είμαι ο γιος της ιστορίας μου. Υπήρχαν εποχές όπου για να είμαι χαρούμενος δε χρειαζόμουν τίποτα παραπάνω παρά ένα στρώμα για να κοιμηθώ”
12. Για το ότι δωρίζει το 90% του μισθού του
s3.amazonaws.com-policymic-images-3b7b2e665d3cefcb27f23a695ec3af3662c41ae33e6ce9fb39cd1d3b370bc15e
“Έχω ένα τρόπο ζωής που δεν πρόκειται να τον αλλάξω επειδή είμαι πρόεδρος. Κερδίζω περισσότερα από όσα χρειάζομαι, ακόμα και αν αυτά τα χρήματα δεν ήταν αρκετά για άλλους προέδρους. Για μένα, το να είμαι πρόεδρος δεν είναι θυσία, είναι καθήκον”
13. Για τους στόχους του για την Ουρουγουάη
o-JOSE-MUJICA-INSULTS-CRISTINA-FERNANDEZ-facebook
“Ο στόχος μου είναι να πετύχω τη μείωση της αδικίας στην Ουρουγουάη, να βοηθήσω τους πιο ευάλωτους και να αφήσω μία παρακαταθήκη πολιτική, έναν τρόπο για να οραματιζόμαστε το μέλλον το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλοι που θα έρθουν να πάρουν τη θέση μου. Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει μικρή διάρκεια. Αυτό που θέλω είναι να αγωνιστώ για το κοινό καλό. Η ζωή, ξέρετε, περνάει γρήγορα. Ο μόνος τρόπος για να παρατείνεις τη ζωή σου είναι άλλοι να συνεχίσουν τη δουλειά που εσύ έχεις ξεκινήσει”.
14. Για την εμπειρία του να είναι πρόεδρος
MTdlYjcyOGQyYyMvN2Q4N2dHS3NpSmdPWlFyekE2aEtud2JCN3VzPS8weDc2OjM3OTV4MjQ3MC84NDB4NTMwL3MzLmFtYXpvbmF3cy5jb20vcG9saWN5bWljLWltYWdlcy9iYTJhYzJjMGFiMjUxYTAzZjFhY2Q1NGJkMzQzZTI2ZmViM2M0MTRmZGQ2MmM1MWRjMjJmN2J
“Ο πρόεδρος είναι ένας υψηλός αξιωματούχος που εκλέγεται για να πραγματοποιεί μία λειτουργία. Δεν είναι βασιλιάς, δεν είναι θεός. Δεν είναι κάποιος σαμάνος σε κάποια φυλή ώστε να γνωρίζει τα πάντα. Είναι ένας δημόσιος υπάλληλος που ζει για να εξυπηρετεί τους πολίτες. Νομίζω ότι ο ιδανικός τρόπος ζωής για έναν πρόεδρο είναι να ζει όπως η πλειοψηφία του κόσμου για τον οποίο εκλέχθηκε να υπηρετήσει”
15. Για το μυστικό της ευτυχίας
jose_mujica_tupamaros
“Να ζεις σύμφωνα με τα πιστεύω σου. Να είσαι ο εαυτός σου και να μην προσπαθούν να επιβάλλεις τα κριτήριά σου στους υπόλοιπους. Δεν περιμένω από τους άλλους να ζουν όπως εγώ. Θέλω να σέβομαι την ελευθερία των άλλων ανθρώπων, αλλά προασπίζομαι τη δική μου ελευθερία. Και αυτό έρχεται με το να έχεις το θάρρος να λες αυτό που πιστεύεις, ακόμα και όταν δε μοιράζονται την οπτική σου”

ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν αυτοκτόνησε ο κύριος Αλ. Μητρόπουλος! - Είναι ΄δω και καταγγέλλει "συντροφικά" μαχαιρώματα (βίντεο)


Παρά την αγανάκτησή του και τις χθεσινοβραδυνές δηλώσεις του στο Mega,o κύριος Αλέξης Μητρόπουλος είναι 'δω,ολοζώντανος κι έχει πάρει σβάρνα τις εκπομπές διαλαλώντας το δίκιο του.

Πρωί πρωί βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον  ΣΚΑΪ και πάλι μετά τις 10:00 στον ίδιο σταθμό βγήκε στην εκπομπή του Τάκη Χατζή...

Εδωσε και πάλι τις γνωστές εξηγήσεις και είπε ότι η υπόθεσή του έχει παραγραφεί,ενώ προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου μαζί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου που θα παραχωρήσει την Δευτέρα,όπου θα δώσει επί πλέον απαντήσεις σχετικά με την καταγγελλόμενη φοροδιαφυγή.

Η συνέντευξή Τύπου θα γίνει στη βουλή στις 11 το πρωί και σε αυτή θα είναι παρούσα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που όπως είπε ο κ. Μητρόπουλος στην εκπομπή «Καλημέρα» του Σκάι, "ξέρει αυτούς που επιχειρούν μια απόπειρα σπίλωσης για ένα ζήτημα που έχω κερδίσει στα δικαστήρια και θα αποδείξω τους σκευωρούς".

Μιλώντας αργότερα στον Τάκη Χατζή κατήγγειλε ότι πρόσωπο μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ,το οποίο γνωρίζει ο κύριος Νικολούδης,έδωσε εντολή στη Δικαιοσύνη να ανασύρει πάλι παραμονές εκλογών την υπόθεσή του για να τον πλήξει πολιτικά.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ........................

Το "δε μου γαμιέστε" σε επίσημο κρατικό έγγραφο...

Σύσταση τριμελούς επιτροπής παρακολούθησης σωστής λειτουργίας φωτοτυπικού μηχανήματος.
Το "δε μου γαμιέστε" σε επίσημο κρατικό έγγραφο.

Ο ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ. ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ

ΠΗΔΑ…ΠΗΔΑ…ΠΗΔΑ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ,ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ(;) ΤΟ MEGA, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ…ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ! ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ…ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…


mitropoulos

ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ:
08:50

Έκλαιγε και ούρλιαζε ο Αλέξης Μητρόπουλος στο δελτίο του MEGA: “Με ΕΥΤΕΛΙΣΑΤΕ αν δεν ζητήσετε συγνώμη, ΑΥΡΙΟ θα ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ!”

Με ευτελίσατε, είπε ο Αλέξης Μητροπουλος στο δελτίο του Mega και συμπλήρωσε: “διορθωστε το λαθος γιατι μεχρι αυριο θα εχω αυτοκτονησει”…
Νωρίτερα στο δελτίο του καναλιού:  ο Αλέξης Μητρόπουλος είχε δηλώσει: ”Έχω δικαιωθεί από τα δικαστήρια για την υπόθεση της φοροδιαφυγής, κάτι που γνωρίζει τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Θα ερευνήσω εάν κάποια μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ανακίνησαν εκ νέου ένα θέμα που έχει λήξει εδώ και καιρό”.
Μάλιστα σε συνέντευξη του στο Mega είχε εμφανιστεί σίγουρος πως θα βρίσκεται στη λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ.
Αποκάλυψε, μάλιστα, πως είχε μιλήσει 4 φορές με τον Α. Τσίπρα μετά το ”παρών” που ψήφισε στη Βουλή για το νέο Μνημόνιο.
”Μετά το “παρών” που είπα στην ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο έχω επικοινωνήσει τέσσερις φορές με τον Αλέξη Τσίπρα και με διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα”, κάτι που, όμως, δεν επιβεβαιώθηκε.
”Έκτοτε δεν έχω άλλη πληροφόρηση. Επειδή έχει τριπλασιάσει τις ψήφους στην περιφέρειά μου, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος. Τώρα εάν δεν με θέλει, δεν μπορώ να του είμαι βαρίδι. Υπό αυτή την έννοια περιμένω και σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή να τού πάρω πάλι την άποψη, εάν με θέλει, εμένα τον πρώτο βουλευτή του στην Ελλάδα σε ψήφους, εάν με θέλει στο ψηφοδέλτιο. Τίποτε άλλο είναι απλά τα θέματα. Έντιμα”, δήλωσε νωρίτερα στο κανάλι ο κ. Μητρόπουλος, αλλά η απόφαση φαίνεται πως είχε ήδη παρθεί…
Σε πρόσκληση της Μαρίας Σαράφογλου, μάλιστα, να βρεθεί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού για να παραθέσει τις διαφωνίες του είπε: «Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει».
Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” παρακαλάει τον Αλέξη Μητρόπουλο όταν αποφασίσει να αυτοκτονήσει να μας ειδιοποιήσει για να το καλύψουμε πρώτοι. Και αν έχει την ευγενή καλοσύνη να μας πει και τον τρόπο που θα βάλει τέλος στη ζωή του….
Δείτε το βίντεο:

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ........ΚΟΙΤΑΕΙ

Το βλέπει …ακούοντας …..και το δείχνει… λέγοντας.



Διαγωνισμός βλακείας, η απάτης; Ρε μπας και ψιλοβλέπει ο Κουρουπλης και μας δουλεύει όλους; Δεν μπορεί να είναι τόοοοσο μαλάκας ο Χατζηδάκης που του δείχνει τι να δει στο έγγραφο.

Μεγάλο πανηγύρι γίνεται στα social media με τη φωτογραφία που απεικονίζει τονΚωστή Χατζηδάκη να «δείχνει» ένα έγγραφο στον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τη λεζάντα:

«Ή ο Κουρουμπλής μας κοροϊδεύει χρόνια ή ο Χατζηδάκης είναι πάμβλακας».

Βεβαίως, όποιος κάνει τον κόπο να κοιτάξει καλά τη φωτογραφία μπορεί να διαπιστώσει ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν κοιτά το έγγραφο, που του δείχνει ο Χατζηδάκης, αλλά ακούει αυτά που του λέει ο Χατζηδάκης…

ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ....ΚΩΛΑΔΙΚΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Παυλόπουλος υποσχέθηκε στην Πρωτοψάλτη ότι θα την "κρατήσει" ως υπουργό και μετά τις εκλογές! Που κρατάει το "σύστημα" τον Τσίπρα και την παρέα του;

Από τον Στάθη Παλαιολόγο


Δικαιολογημένη απορία προκάλεσε σε πολλούς το γεγονός ότι η Αλκηστις Πρωτοψάλτη δέχτηκε να γίνει υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού για λίγες μόνο ημέρες. Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, δεν της λείπει δημοσιότητα και αντιθέτως μπορεί να... αντιμετωπίσει παρενέργειες στη δουλειά της. Γιατί λοιπόν;
Την απάντηση έδωσε, σύμφωνα με όσα μαθαίνει μετά βεβαιότητας το press-gr, η ίδια σε φιλικά της πρόσωπα που της έθεσαν ανάλογα ερωτήματα. Όπως τους είπε λοιπόν, προκειμένου να δεχτεί να εμπλακεί στα πολιτικά πράγματα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος της έδωσε την υπόσχεση ότι θα ζητήσει, όποια κι αν είναι η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, να διατηρήσει τον υπουργικό θώκο της και μετά από τις εκλογές!
Για να έχει δώσει τέτοια υπόσχεση στην γνωστή τραγουδίστρια ο κ. Παυλόπουλος, το πιο πιθανό είναι ότι έχει πει και σε άλλους υπηρεσιακούς υπουργούς ότι θα τους "κρατήσει" και στη μετεκλογική κυβέρνηση...

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ 250.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??

Oι δημογέροντες του ολέθρου κλείνουν την πόρτα στον ΓΑΠΣτα όρια του στατιστικού λάθους η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ–ΝΔ

ΜΥΚΟΝΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ....................

Βαγγέλης …Βαγγέλης... τι μας θυμίζει το όνομα;



  Με μία αποκάλυψη σοκ που θα συζητηθεί προβαίνει το SDNA αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στη γνωστή υπόθεση με το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά (μεταξύ άλλων) στο νησί της Μυκόνου, υπάρχει και αθλητική εμπλοκή! 
Ανάμεσα στις συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ, υπάρχουν και κάποιες στις οποίες εμπλέκεται στέλεχος του Ολυμπιακού ονόματι Βαγγέλης, και μάλιστα ο αριθμός του τηλεφώνου του ανήκει στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ όπως διαπιστώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία! 
Οι συνομιλίες αυτές ανάμεσα στο στέλεχος του Ολυμπιακού είναι καταγεγραμμένες στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί και στην οποία εμπλέκονται και άλλα γνωστά ονόματα της «υψηλής» κοινωνίας και της ελληνικής showbiz.
Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια των εισαγγελικών αρχών, αφού νωρίτερα η Δίωξη Ναρκωτικών και η Ασφάλεια Αττικής κατάφερε να εξαρθρώσει το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, έχοντας προχωρήσει στην σύλληψη τριών ατόμων που φέρονται να έχουν στήσει την παράνομη σπείρα.
Το SDNA αποκαλύπτει το έγγραφο σοκ που καίει το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ονόματι Βαγγέλης...
To έγγραφο έχει αποστολέα την Δίωξη Ναρκωτικών και παραλήπτη την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Σύρου.
Την 14/08/2015 και περί ώρα 01:31, στη χώρα της Μυκόνου, ο...    ενεργώντας για λογαριασμό και  των υπόλοιπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, πώλησε σε ημεδαπό άνδρα (ονόματος Βαγγέλης) χρήστη της υπ.αριθμ 69.... τηλεφωνικής σύνδεσης ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία (2) προφανώς κοκαΐνη αντί αγνώστου χρηματικού ποσού ή άλλου ανταλλάγματος. Συνδρομητής της προαναφερθείσας τηλεφωνικής σύνδεσης είναι η Ολυμπιακός ΠΑΕ με έδρα Πειραιά, οδός Π.Λ. Αλεξάνδρας και Λιμ. Ζέας αρ. 2 με ΑΦΜ..... 

ΑΥΤΗ Η Δ/ΝΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ??

Kαι για το… φαξ κανέναν; Mηχάνημα είναι και αυτό.



Mετά από 5 χρόνια κολασμένα μνημόνια το άθλιο πελατειακό κράτος και οι δημόσιοι οργανισμοί συνεχίζουν.
Συγκρότησαν επιτροπή για την ομαλή λειτουργία του ΦΑΧ

ΣΤΑΥΡΟΣ ....ΤΖΙΦΡΑΣ

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΣΙΜΗΤΙΣΤΑΝ.....[ΠΟ ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ??

Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας



Από το βράδυ της Πέμπτης η Βασιλική Θάνου είναι η νέα προσωρινή  Πρωθυπουργός της Ελλάδος, μέχρι να διορίσουν άλλον οι Γερμανοί..
Για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας μια γυναίκα αναλαμβάνει την προσωρινή διαχείριση  της χώρας.
Η επίσημη ανακοίνωση της σύνθεσης της θα γίνει το πρωί της Παρασκευής στις 09:00, ενώ στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας της.
Όσον αφορά τα ονόματα που θα στελεχώσουν τα Υπουργεία είναι τα εξής:
  • Ο Αντώνης Μανιτάκης θα είναι ο νέος υπουργός Εσωτερικών – ο οποίος θα διεξαγάγει και τις πρόωρες εκλογές
  • Υπουργός Εξωτερικών θα ορκισθεί ο Πέτρος Μολυβιάτης,
  • Υπουργός Οικονομικών πιθανότατα ο Γ. Χουλιαράκης,
  • Υπουργός Οικονομίας ακούγεται ότι θα ορισθεί ο Νίκος Χριστοδουλάκης,
  • Υπουργός Εργασίας πιθανότατα ο Αντώνης Ρουπακιώτης, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης
  • Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο καθηγητής του ΕΚΠΑ, Αντώνης Μακρυδημήτρης
  • Yπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Μιχάλης Σπουρδαλάκης
  • Υπουργός Αμυνας θα είναι ο πτέραρχος ε.α. Ιωάννης Γιάγκος,
  • Υπουργός Επικρατείας παραμένει ο Παναγιώτης Νικολούδης
  • Για υπουργός Προστασίας του Πολίτη οδεύει ο καθηγητής Αντώνης Μακρυδημήτρης,
  • Yπουργός Δικαιοσύνης ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος
  • Για το Ναυτιλίας ακούγεται το όνομα του Χρήστου Ζώη
  • Η Φρόσω Κιάου οδεύει προς το υπουργείο Παιδείας
  • Για το υπ. Πολιτισμού ακούγεται ότι μπορεί να τοποθετηθεί η Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα.
  • Υπουργός Υγείας αναλαμβάνει ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας Γιάννης Κυριόπουλος
  • Υπουργός Τουρισμού πιθανότατα η Αλκηστις Πρωτοψάλτη
  • Ο Ροδόλφος Μορώνης πιθανόν να οριστεί κυβερνητικός εκπρόσωπος
Είκοσι δύο δήθεν υπουργούς και αναπληρωτές υπουργούς θα έχει η νέα διακυβέρνηση.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Τραγουδιστής σε πανηγύρι στην Σύρο κάνει την πιο επική είσοδο που έχουν δει τα ματάκια μας


Η βραδιά άρχισε με το καθιερωμένο...




καλωσόρισμα του Προέδρου του Πολιτιστικού συλλόγου ,κ.Στέφανος Βακόνδιος . Ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την υποστήριξη που έδειξαν και σε αυτή την εκδήλωση του Συλλόγου . Αμέσως μετά το τέλος του χαιρετισμού τη σκυτάλη πήρε ο Χρήστος Φιοράντης που έκανε μια "τρελή" είσοδος ανεβασμένος στην οροφή ενός φορτηγού βάζοντας φωτιά στην βραδιά από το πρώτο κιόλας τραγούδι.

ΑΛΛΑΓΗ.....................ΚΑΙΡΩΝ

Το σύνθημα των εκλογών…



Βρε...Πως αλλάζουν οι καιροί...

ΛΑΕ, ΙΣΟΝ ??????? ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΨΟΦΑΩ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ

Κι επειδή όποιος κάηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, φυσάει και τη ΛΑΕ, ρωτάω...

Κι επειδή όποιος κάηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, φυσάει και τη ΛΑΕ, ρωτάω:
ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ κι ποιων οργάνων Α Π Ο Φ Α Σ Ε Ι Σ (με ψηφοφορία)
1. αναδείχτηκε Πρόεδρος ο Π. Λαφαζάνης;
2. αποφασίστηκε το Πρόγραμμα και η Εκλογική Ταχτική;
3. αποφασίστηκε η στελέχωση με Ραχήλ (με τοπικούς Κοζάνης να διαφωνούν), Ρωμανιά, Φωτόπουλο και...
λοιπούς αρχι(ΔΙΑ)συνδικαλΗσταράδες;
4. ανακοινώθηκε ως επικεφαλής ο Στάθης (λατρεμένος - οδηγητής)
5. χαράχτηκε η πολιτική συμμαχιών; 6-7-8-...
ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ κατα την ταπεινή μου γνώμη ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΣΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ:
Α) Η αποδοχή της κατάργησης της Ταξικής Πάλης και
Β) Η καταπάτηση της δημοκρατίας και η αντικαταστατική εσωκομματική λειτουργία .
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΑΣΠΏΜΕΝΟΣ
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΗΣ!

ΣΥΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.................

Ο σκοπός των τελευταίων μαζικών πληθυσμιακών μετατοπίσεων... Ήρθαν από εμπόλεμες ζώνες μας λένε, αλλά οι περισσότεροι από ότι φαίνονται μιάζουν σαν τουρίστες και είναι ματσό...

Κώστας Οικοδόμος
Τεράστιο κύμα πληθυσμιακών μετατοπίσεων από την "Συρία" κατέκλεισε τελευταία τα ελληνικά νησιά. 
Ωστόσο δεν προορίζονται όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα να παραμείνουν στην Ελλάδα και γ΄ αυτό δεν κατευθύνονται προς την Αθήνα αλλά προς τα Σκόπια, Σερβία , Αυστρία, Ουγγαρία, που παρά την προπαγάνδα πως αυτές οι χώρες ελέγχουν τα σύνορα τους και τάχα δεν περνάει ούτε κουνούπι κατευθύνονται μαζικά για την Γερμανία.
Το επιτυχημένο πείραμα της εισβολής των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα 
που έθεσε στο περιθώριο την ελληνική εργατική τάξη, κατέστρεψε τα συνδικάτα, αποδυνάμωσε στο έπακρο τις εργατικές οργανώσεις, και χωρίς αντιστάσεις επιβλήθηκε ο εργατικός μεσαίωνας και η νέα σκλαβιά, επιχειρείται να το εφαρμόσουν και στην... γερμανική εργατική τάξη, που ακόμα δεν έχουν μπορέσει να της πάρουν πίσω όλες τις κατακτήσεις της. 
Ο νεοφασισμός του 4ου ΡΑΙΧ σαν η τελευταία λύση του καπιταλιστικού σύστηματος που καταρρέει, χρειάζεται επειγόντως να πάρει πίσω όλες τις κατακτήσεις της ευρωπαϊκής εργατικής τάξης, στην προσπάθειά του να δώσει παράταση χρόνου ζωής, στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, σαν αποτέλεσμα του αδιέξοδου, της θανάσιμης και αξεπέραστης κρίσης στην οποία έχει περιέλθει καπιταλσμός.
Οι πολυεθνικές για να διατηρήσουν την κερδοφορία χρειάζονται φτηνούς και πειθήνιους εργάτες, να εργάζονται όπως στην Κίνα πάνω από 16 ώρες το 24ωρο για ένα πιάτο ρύζι, όπως Αφγανιστάν και στο Μπαγκλαντές με μισθούς κάτω των 17 και 20 δολαρίων τον μήνα και χωρίς άλλα δικαιώματα. Και αυτό μπορούν να το πετύχουν στο να μετατρέψουν την Ευρώπη σε Ασία με την αθρόα μετακίνηση των φτηνών μεταναστών.
Αυτός είναι ο σκοπός των καθοδηγούμενων τεράστιων διαστάσεων μετακινήσεις των πληθυσμών από τους τάχατες Σύριους πρόσφυγες όπως μας προπαγανδίζουν ενώ είναι από όλες αφρικάνικες τις χώρες του φτηνού εργατικού προσωπικού.

 Ήρθαν από εμπόλεμες ζώνες μας λένε, αλλά οι περισσότεροι από ότι φαίνονται μιάζουν σαν τουρίστες και είναι ματσό. http://sfairika.gr/site/wp-content/uploads/2015/08/metanastis.jpg
Ποιοι πληρώνουν τα έξοδα αυτών των μαζικών πληθυσμιακών μετατοπίσεων; 
Η Μέρκελ μας λύνει το πρόβλημα, με το να αναστείλει την συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ.
Στην επίσημη έκθεση του ΟΟΣΑ, αναφέρεται ότι η Γερμανία χρειαζόταν επειγόντως 17.000.000 ξένους εργάτες. Ο αριθμός πρόσφατα άλλαξε προς τα πάνω. Μιλάνε για 30.000.000 αλλοδαπούς και βάλε, που προορίζονται να πάρουν τις θέσεις των ντόποιων γερμανών εργατών.
Ο δήθεν "ανθρωπισμός" όλων των λακέδων του 4ου ράιχ των ΗΠΑ-ΕΕ που μας μιλούν για δυστυχισμένους και απελπισμένους που έρχονται τάχα από μόνοι τους λαθραία για να βρούν μια καλύτερη ζωή, αποδεικνύεται ένα παραμύθι καθώς είναι ένα σχέδιο που οι ίδιοι προωθούν. 
Η φασίστρια Μέρκελ μετά την αναστολή της συνθήκης του Δουβλίνου δήλωσε πως οι εισερχόμενοι Σύριοι αλλά και από άλλες αφρικάνικες χώρες αλλοδαποί στην Γερμανία, μπορούν να καταθέσουν αίτημα ασύλου στις γερμανικές αρχές χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψουν στη αρχική χώρα μέσω της οποίας εισήλθαν στην Γερμανία και ΕΕ.
Σύμφωνα με την διαδικτυακή πλατφόρμα πληροφόρησης για ζητήματα ασύλου Asylum Information Database (Aida), Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Μετανάστευσης και Προσφύγων της Γερμανίας (BAMF) εξέδωσε εσωτερικές οδηγίες για την αναστολή ισχύος των διαδικασιών που προβλέπει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός Δουβλίνο ΙΙ τάχα για τους "Σύρους" πρόσφυγες...
 

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΚΟΚΑΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΖΙΤΕΣ

«Είμαι εδώ με τον υπουργό ο οποίος ήπιε μαζί μου μια γραμμή κόκα, θέλει να μου πάρει μια πίπα, και να τον πηδήξω. Έλα εδώ να τον πάρουμε μαζί»,



Τι θα γίνει; Θα βγουν τα ονόματα τους; Γιατί διαφορετικά όσοι υπουργοί συχνάζουν στην Μύκονο, εν δυνάμει τον κρυφοπαίρνουν .

Το παιχνίδι της βιτρίνας και της δηθενιάς στο κουνιστό νησί είναι η χρυσόσκονη που απλώνεται πάνω απο τα στέκια του και θ΄απλώνεται για πολλά χρόνια ακόμη. Είναι αυτό άλλωστε που κάνει πολλούς ξένους τουρίστες αλλά και Έλληνες έχοντες να επιλέγουν τη Μύκονο για τις διακοπές τους.

«Ότι θέλεις το έχεις». Η γνωστή τακτική που εφήρμοσαν πρώτοι οι Αμερικανοί στο Λας Βέγκας και έκαναν επιστήμη χρόνια μετά στη Νέα Υόρκη.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν ο Λιμενικός μαζί με τον κολλητό του που σήμερα έχουν τρυφερό «τετ α τετ» με τον ανακριτή διοχέτευαν κοκαΐνη αλλά και βίζιτες σε κροίσους.

Απέναντί τους πέρα από τον ανακριτή θα δουν πολλές σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών αλλά και φωτογραφιών που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν… δικαιολογήσουν… υπερκεράσουν.

Κάτι πολύ δύσκολο αφού η ηλεκτρονική παρακολούθησε σε συνάρτηση με την φυσική… δείχνουν καθαρά τον τρόπο που το κύκλωμα λειτουργούσε. Οι διάλογοι από τη Δικογραφία είναι για γέλια και για κλάματα. Από τις πρώτες σελίδες της δικογραφίας ξεχωρίζει το όνομα κορυφαίου πρώην υπουργού για τον οποίο λέει ο συλληφθείς: 
«Είμαι εδώ με τον …(όνομα υπουργού) ο οποίος ήπιε μαζί μου μια γραμμή και θέλει να μου πάρει μια πίπα και να τον πηδήξω. Έλα εδώ να τον πάρουμε μαζί»ενώ σε άλλο σημείο ο Λιμενικός ακούγεται να λέει: «Καλά αυτή εδώ το χει χάσει ρε. Ήπιαμε μαζί και τώρα είναι έτοιμη. Έλα στην έχω έτοιμη» αναφερόμενος στην πρώην σταρ Ελλάς που είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τα media.