Ο Τσιρώνης τινάζει στον αέρα την επένδυση ύψους 7 και πλέον δις ευρώ στο Ελληνικό-αδιαφορώντας για την υπογραφή Τσίπρα στο Μνημόνιο.
Ο  αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος προτείνει την ανάπλαση του Ελληνικού με βάση την πρόταση του ΕΜΠ και όχι το αποτέλεσμα του διαγωνισμού. «Πρέπει να προχωρήσουμε σε αξιοποίηση της έκτασης, με βάση την πρόταση του Πολυτεχνείου, που είναι η μόνη πραγματικά καλή λύση η οποία εδώ και δεκαετίες παραγνωρίζεται», ανέφερε.
Μετά από αυτό οι συριζοπούλες πεταλουδίτσες της νύχτας που κάνουν πιάτσα στην παραλιακή αποφάσισαν να αυξήσουν την ταρίφα στις πίπες κατά 45% ώστε να εξασφαλισθούν 7 δις ευρώ ισοδύναμα. Μάλιστα έστειλαν σχετική επιστολή στην Κουμουνδούρου αλλά και στον Τσιρώνη...
Αγαπητέ υπουργέ μάς καυλώνεις
Μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι βλαχοδήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ να είναι καλά. Επίσης οι παιδόφιλοι του Δημοσίου που προσλαμβάνει ο κος 12%. Χάρη σ΄εσάς, τους γενναίους υπουργούς της κυβέρνησής μας, αισθανόμαστε κι εμείς εθνικά υπερήφανες καθότι οι πελάτες μας είναι μόνο Αλβανοί, Πακιστανοί και Αφγανοί. Το αφαν γκατέ της παγκόσμιας κοινότητας. Καυλί Αμερικανού έχουμε χρόνια να αντικρύσουμε-από τότε που διώξαμε τις βάσεις του θανάτου από τη Γλυφάδα. Με την εισήγησή σας να μην γίνει η επένδυση στο Ελληνικό προστατεύετε και τις καβάτζες μας στο χώρο του Αεροδρομίου. Αυτό είναι ένα περιβαντολογικό μέτρο για την προστασία της πανίδας και της χλωρίδας μας.
Κε υπουργέ μας είστε τόσο γλυκούλης που μπορούμε να σας πάρουμε πισωκολλητό οι 5 καλύτερες από μας εντελώς δωρεάν.
Επιτέλους το Ελληνικό ανήκει σε όλες μας
Τα κορίτσια του Ελληνικού