5000
Η σύζυγος του επιχειρηματία Γεώργιου Ζώη (ιδιοκτήτη των γνωστών εκπαιδευτηρίων), Ευσταθία Λέκου γεννηθείσα το 1950 βρέθηκε νεκρή  στη μεζονέτα της, στην οδό Ρόδου στο πανόραμα  Βούλας.
boulaeglima (2)
Το θύμα ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος και έφερε 35 μαχαιριές, ενώ ο δράστης επιχείρησε να την κάψει!
Ο γιος της οικογένειας αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.
προηγούμενη ενημέρωση
Nεκρή βρέθηκε στο σπίτι της πριν λίγη ώρα, στο Πανόραμα Βούλας, η 60χρονη σύζυγος γνωστού επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης, σύμφωνα με πληροφοριες του anatropionline.gr
Την άτυχη γυναίκα βρήκε σε μια λίμνη αίματος, στο πάτωμα του σπιτιού τους, η κόρη της, η οποία αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια είχε σοβαρά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και οι υποψίες για τη στυγερή δολοφονία, στρέφονται αρχικά στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον της 60χρονης.
boulaeglima (1)
Οι πρώτες πληροφορίες από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η σύζυγος γνωστού επιχειρηματία, προκαλούν το λιγότερο ανατριχίλα. Η 60χρονη γυναίκα βρέθηκε στο κρεβάτι του σπιτιού της από την ίδια της την κόρη. Η εικόνα ωστόσο ήταν εκείνη που σόκαρε. Η μητέρα της όπως λένε οι αστυνομικοί που αντίκρισαν το πτώμα, βρισκόταν κατακρεουργημένη, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ με μια πρώτη ματιά παρατηρήθηκαν εγκαύματα στο κορμί της.
boulaeglima (7)