Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΙΩΤΗΣ

Ποιος είναι ο Βασίλης Χιώτης που κατασκευασε το σκάνδαλο "Κατρούγκαλος".Ιδού η λαμπρή πορεία του!

 
Μία ενδιαφέρουσα φωτογραφία-κολάζ λάβαμε από φίλο αναγνώστη, που περιγράφει εν συντομία την πορεία του "δημοσιογράφου" Βασίλη Χιώτη, που έγινε πανελληνίως ρόμπα, με την παρουσίαση παραποιημένου συμφωνητικού που δήθεν ο Κατρούγκαλος κατέθεσε, σύμφωνα με το οποίο θα έπαιρνε αμοιβή ως δικηγόρος, από απολυμένο του Δημοσίου.
Ο Βασίλης Χιώτης, ξεκίνησε την καριέρα του με ανυπόγραφα άρθρα από την γνωστή "Αυριανή" του Κουρή, αυτή την κατακίτρινη φυλλάδα της δεκαετίας του 80!
Από εκεί πέρασε στον Δημοσιογραφικό Όμιλο Λαμπράκη. Ήταν κολλητός του Θεοδωρου Ρουσόπουλου και επί υπουργείας του υπήρξε...
κορυφαίος "παίκτης" του συστήματος Ρουσόπουλου!
Παρέμεινε εκλεκτός των υψηλών κλιμακίων της εξουσίας και επί Σαμαρά. Αριστερά (με τ χέρι στο πηγούνι) σε meeting με Σαμαρά, Ψυχάρη, Πρετεντέρη, Καψή και Παναγιωτόπουλο.
Δεν προσποιήθηκε ποτέ ότι ήταν έναν "κανονικός" δημοσιογράφος. Επιδείκνυε ευθαρσώς την μεροληψία του, ακόμα και με οπαδικούς όρους, πάντα κοντά στην εξουσία!
 http://anemosantistasis.blogspot.gr/2015/03/blog-post_123.html#ixzz3VCCnq52V

Αν ο Χιώτης δεν μας παρουσιάσει αύριο αποδείξεις για τις καταγγελίες του θα πρέπει να εξαφανισθεί από προσώπου γης
Συνεχίζουμε αναζητώντας την ουσία (δηλαδή την αλήθεια) στην υπόθεση Κατρούγκαλου. Τα πράγματα συνεχίζουν να είναι απλά, και όσο περνούν οι ώρες γίνονται απλούστερα.
Ρωτάει ο καταγγελλόμενος Κατρούγκαλος τον καταγγέλλοντα Χιώτη (στο Mega): «Έχετε έστω ΕΝΑ συμφωνητικό; Μισό να μου εμφανίσετε εγώ θα παραιτηθώ. Και μέχρι να μου εμφανίσετε μισό εγώ θα σας λέω ψεύτη, συκοφάντη και εκτελεστή συμβολαίου».
Απαντάει ο Χιώτης: «Αν δεν βρω ούτε ένα (τη Δευτέρα που ανοίγουν τα «μαγαζιά») θα ομολογήσω δημοσίως ότι οι πηγές μου με παραπληροφόρησαν».
Άκου Κατρούγκαλε, άκου Χιώτη, ακούτε χριστιανοί.
Πρώτον: Αν ο Χιώτης βρει έστω και ΕΝΑ ιδιωτικό συμφωνητικό που αφορά προμήθεια 12% για επαναπρόσληψη στο δημόσιο, δηλαδή αποδεικνύει την καταγγελία του (μέχρι στιγμής η καταγγελία του είναι στον «αέρα», δεν έχει αποδειχθεί), πρέπει να παραιτηθεί ο Κατρούγκαλος, να ζητήσει συγγνώμη που αποδείχθηκε ψεύτης και (δικαίως) να παραδοθεί στη χλεύη της κοινωνίας. Η δε κυβέρνηση θα έχει τεράστιο πρόβλημα (πολιτικό και ηθικό) που τον κάλυψε.
Δεύτερον: Αν ο Χιώτης (Βήμα) τη Δευτέρα (την Τρίτη την Τετάρτη, μην είμαστε βιαστικοί, έρευνα είναι αυτή), δεν βρει όχι τα «πολύ περισσότερα» όπως υποστηρίζει αλλά ούτε αυτό το ΕΝΑ με βάση το οποίο έγινε η καταγγελία, και όπως αποδείχθηκε αφορά άλλο θέμα (μισθολογική διαφορά με το Δημόσιο), ο Χιώτης πρέπει να εξαφανιστεί:
1. Από την ΕΣΗΕΑ. Να διαγραφεί με συνοπτικές διαδικασίες.
2. Από την εφημερίδα που εργάζεται. Να παραιτηθεί ή να απολυθεί.
3. Από προσώπου γης με την ιδιότητα του δημοσιογράφου. Ας πάει στο χωριό του να φυτεύει μαρούλια.
Το λάθη είναι ανθρώπινα. Όταν όμως ο δημοσιογράφος δεν είναι σίγουρος για μια καταγγελία που του γίνεται, οφείλει (έχει τρόπο να το κάνει) να παρουσιάσει την καταγγελία (που αφορά την υπόληψη ενός ανθρώπου) κρατώντας όμως «πισινή», όχι πρωτοσέλιδες βεβαιότητες «Υποσχόταν διορισμούς με προμήθεια 12%».
Τόσο απλά. Δευτέρα κοντή γιορτή.

Διαβάστε επίσης: Η διαπλοκή επιτίθεται στον Κατρούγκαλο: Προβοκάτσια και πλαστογραφία το δημοσίευμα εναντίον μου (VIDEO)
«Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στις χώρες της Αφρικής» είπε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 στο κατακίτρινο ρεπορτάζ του για τον Γιώργο Κατρούγκαλο. Συμφωνούμε 100%. 
==========================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου