Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ........................

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ: Όποιος υπογράφει «δήλωση μετανοίας», αφήνεται ελεύθερος - ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!

Πιο στημένη δίωξη “πεθαίνεις”: Ελεύθερος ο Μπούκουρας για να ψηφίσει πρόεδρο!ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ: Όποιος υπογράφει «δήλωση μετανοίας», αφήνεται ελεύθερος - ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!

Το Δικαστικό Συμβούλιο έκρινε ότι ο Ευστάθιος Μπούκουρας, λόγω του ότι έχει διαγραφεί από την Χρυσή Αυγή, θα αφεθεί ελεύθερος από τις φυλακές Ναυπλίου, που κρατούταν έως και σήμερα.
Όπως αναφέρει σχετικώς η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και σημειώνεται και από τις δηλώσεις της συνηγόρου του, σημαντικό ρόλο στην αποφυλάκιση Μπούκουρα έπαιξε το γεγονός ότι «έχει διαχωρίσει τη θέση του από τη Χρυσή Αυγή»Για πρώτη φορά στα χρονικά η πολιτική τοποθέτηση κάποιου παίζει ρόλο στην ποινική του αντιμετώπιση, γεγονός που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ αυτό που η Χρυσή Αυγή έλεγε από την πρώτη στιγμή: Η ΔΙΩΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!
Η Χρυσή Αυγή διώκεται για «εγκλήματα» που παραγράφονται με την υπογραφή της «δήλωσης μετανοίας», όπως άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα και από το γεγονός ότι ο Αλεξόπουλος αφέθηκε ελεύθερος άνευ περιοριστικών όρων, λόγω. ανεξαρτητοποίησης. Σε αντίθεση με τον Αλεξόπουλο, ο Μπούκουρας προφυλακίστηκε όντας, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, Βουλευτής της Χρυσής Αυγής και πλέον αφήνεται ελεύθερος γιατί. δεν είναι χρυσαυγίτης!
Τι σόι "εγκληματική οργάνωση" είναι αυτή που τα δήθεν "εγκλήματά" της παραγράφονται με μία δήλωση μετανοίας; Οι υπόλοιποι Συναγωνιστές βρίσκονται στις Φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενοι για «διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης», παρά το γεγονός ότι η σκευωρία έχει καταρρεύσει προ πολλού. Άρα η ειδοποιός διαφορά, το "έγκλημα" είναι η παρουσία σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, του οποίου η πολιτική είναι ειλικρινώς αντίθετη με τις μνημονιακές και αντεθνικές επιταγές.
Το γεγονός ότι η αποφυλάκιση Μπούκουρα συμπίπτει, «όλως τυχαίως», με την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της μνημονιακής «δημοκρατίας», δείχνει ξεκάθαρα και άλλο ένα πράγμα: Τις υπόγειες διαδρομές και τις μεθοδεύσεις που ακολουθεί η χούντα Σαμαρά, προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία για λίγες ακόμα ημέρες.
Ας ξέρουν τρία πολύ σημαντικά πράγματα:
1) Οι Χρυσαυγίτες ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!
2) Ό,τι και αν κάνουν θα ηττηθούν πανηγυρικά και η Αλήθεια θα λάμψει!
3) ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
Υ.Γ.: Επειδή η πρόφυλάκιση Μπούκουρα είχε διαταχθεί από τον ίδιο τον Σαμαρά στο γνωστό ηχητικό, πλέον ισχύει "Πες τον ψηλό τον παναθηναϊκάκια, αφού θα ψηφίσει πρόεδρο να μην τον γα@#$$σει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου