Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΟΡΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
H αλήθεια για το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ)

Με αφορμή  δημοσιεύματα στο διαδίκτυο σχετικά με τη λειτουργία του ΔΑΚ την διετία 2012-2014 σε μια προσπάθεια υποβάθμισης του έργου μας, ως Δημοτική Αρχή, για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας, θα ήθελα να επισημαίνω ότι :

Το 2012 με συντονισμένες ενέργειες μας το Αθλητικό Κέντρο με τον Ν 4049/23.2.2012 περιήλθε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο Δήμο μας. Παρότι το κολυμβητήριο δεν λειτουργούσε και το γυμναστήριο υπολειτουργούσε, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και μετά από επίπονη και  μεγάλη προσπάθεια, θέσαμε σε λειτουργία όλες τις εγκαταστάσεις του Κέντρου.

Επίσης:  

•Αυξήσαμε τον αριθμό των αθλούμενων κατά 60%
•Πραγματοποιήσαμε περισσότερες από 40 αθλητικές διοργανώσεις (πανελλήνιες ,Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες) θεσπίζοντας τον Αθλητικό Τουρισμό
•Ενισχύσαμε τα έσοδα ώστε να καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα του Αθλητικού Κέντρου και να μην επιβαρύνεται ο Δήμος.

Παράλληλα πραγματοποιήσαμε μια σειρά έργων βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Κέντρου και εξασφαλίσαμε 300.000 ευρώ από την Περιφέρεια για περεταίρω βελτιώσεις. Το καλοκαίρι του 2014 παραδώσαμε το ΔΑΚ σε πλήρη και εύρυθμη λειτουργία.

Οποιαδήποτε άλλη αναφορά εντάσσεται στην προσπάθεια αλλοίωσης της πραγματικότητας και εξυπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
                                                                                                

Κώστας Κόκκορης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου