Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΑ ΜΑΝΤΗΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???

Κούγιας :« Ο Τσοχατζόπουλος δεν έχει μαντήλι να κλάψει», και το κορίτσι από το χωριό !!!

ΤΟ ΔΡΑΜΑ! ΔΆΚΡΥΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΆΔΑ.... ΣΥΓΚΊΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ! ΘΕΜΑ:


Ο κ. Κούγιας είπε στην αγόρευσή του ότι η Βίκυ Σταμάτη κατέστη ουσιαστικά «όμηρος» του συζύγου της, Άκη Τσοχατζόπουλου και ότι εκείνος είχε την απόλυτη διαχείριση των οικονομικών τους.

«Οι πραγματικοί εγκληματίες είναι έξω από την υπόθεση αυτή, αλίμονο για τη Δικαιοσύνη και το σύστημα αξιών, αν ελλείψει στοιχείων το αρχιλαμόγιο της υπόθεσης (σσ αναφέρεται στον εξάδελφο του Τσοχατζόπουλου Νικόλαο Ζήγρα) αποτελέσει το κορυφαίο αποδεικτικό μέσο», τόνισε ακόμη ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη.

Μιλώντας για την οικονομική κατάσταση του ζεύγους Τσοχατζόπουλου, ο συνήγορος ανέφερε ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας αρκετό διάστημα πριν συλληφθεί, βρισκόταν σε δεινή οικονομική θέση και δεν μπορούσε καν να επιλέξει ένα «καλό δικηγορικό γραφείο», αφού δεν είχε τα χρήματα να το πληρώσει.

« Ο Τσοχατζόπουλος δεν έχει μαντήλι να κλάψει», είπε ο κ. Κούγιας.

Μιλώντας για τη Βίκυ Σταμάτη ο συνήγορος επιτέθηκε σε ΜΜΕ που, όπως είπε, δημιουργούν ενόχους και τόνισε: «Η Βίκυ Σταμάτη ήταν ένα ωραίο κορίτσι από χωριό. Αυτός που έπεισε τον Άκη Τσοχατζόπουλο να την παντρευτεί ήταν ο τότε πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας», 

Αναφερόμενος στην προσωπικότητα της συζύγου του πρώην υπουργού, ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για ένα άτομο «περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά με ονειροπόλο διάθεση που στα 50 του διαβάζει βιβλία και θέλει να γράψει ποιήματα».

Ο κ. Κούγιας κάλεσε το Δικαστήριο να μην αποφανθεί υπό το κράτος προκαταλήψεων και εντυπωσιασμού και χαρακτήρισε τον Άκη ως τον τελευταίο τροχό της αμάξης στην υπόθεση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος από τα εξοπλιστικά.

ΠΟΣΟ ΘΕΜΟΣ , ΕΙΝΑΙ???

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ

Δεν τους ξεπλένει ούτε η Χρυσή Αυγή, ούτε ο Νιαγάρας
























ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Δείτε και νέες αθλιότητες βολευτών: Και άλλη (ν)τροπολογία: 20%_Αυξήσεις_για_λίγους, απολύσεις και μειώσεις για τους πολλούς!

  
Τέλος δεν έχουν οι προκλήσεις των υψηλόβαθμων στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης, 
ιδίως των οικονομικών τεχνοκρατών και εκείνων που με περισσή ευκολία νομιμοποιούν 
τις περίφημες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με τις οποίες επί της ουσίας κυβερνάται η χώρα.
 
Οι παραπάνω ( εν γνώση του Α. Σαμαρά;) βολεύουν εαυτούς με αυξήσεις από το... παράθυρο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά" μέσα από "κρυμμένη" τροπολογία στο άσχετο νομοσχέδιο για τις σχολάζουσες κληρονομιές πέρασαν αυξήσεις για τα στελέχη τους τόσο το Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), που εκπροσωπεί τη χώρα στην Ε.Ε, στο Eurogroup και στο Ecofin, όσο και στα μέλη της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, απαραίτητης νομοθετικής επιβολής των σκληρών μέτρων.
Η τελευταία φέρει την ευθύνη για την επεξεργασία όλων των σχεδίων νόμων και των κρίσιμων πράξεων νομοθετικού περιεχομένου για να υιοθετούνται και να υλοποιούνται αντιδημοφιλείς πολιτικές.
Στις 29 Αυγούστου, σύμφωνα με το δημοσίευμα των Παραπολιτικών, στο νομοσχέδιο για τις σχολάζουσες κληρονομιές και τις κοινωφελείς περιουσίες πέρασαν δύο τροπολογίες που αναφέρουν τα εξής: 

"από 01/01/2013 οι αποδοχές του ειδικού επιστημονικού προσωπικού του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων είναι ίδιες με αυτές που προβλέπονται κάθε φορά για το ειδικό επιστημονικό προσωπικό των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών".
Όσοι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό θα πιστέψουν ότι απλώς πρόκειται για μια τυπική διευθέτηση, ξεκάθαρα όμως συνιστά μια πρώτης τάξεως αύξηση εισοδημάτων μιας τεχνοκρατικής ομάδας.
Πιο κάτω, η ίδια τροπολογία αναφέρει εξάλλου ότι :

"η εξίσωση αυτή κρίνεται σκόπιμη, αφού οι ειδικοί συνεργάτες κατέχουν θέσεις που απαιτούν αυξημένα τυπικά προσόντα βάσει του ιδρυτικού νόμου του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, τα οποία είναι αντίστοιχα των ειδικών επιστημόνων των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών".
Επειδή ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει ούτε τα απαραίτητα, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας , που εισηγήθηκε το "βόλεμα" αυτών των σημαντικών συνεργατών του, δικαιολογεί σε καιρούς κρίσης, οι αυξήσεις των φίλων του, του βαθέως ΠΑΣΟΚ φθάνουν έως και το 20%! Όλα αυτά συμβαίνουν μάλιστα εν μέσω φημών περί νέων μειώσεων στις συντάξεις το 2014, αλλά και πιέσεων για νέες απολύσεις στο Δημόσιο.

ΚΡΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ 24 ΩΡΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ

Ηλεία: Άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στην Κρέστενα επειδή τον ενοχλούσε το γάβγισμα!

Απάνθρωπο περιστατικό με θανάτωση ζώου σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην...

περιοχή των Κρεστένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα σκύλο σε γειτονικό οίκημα το βράδυ της Παρασκευής, επειδή φέρεται να ενοχλήθηκε από το γάβγισμά του.

Ήδη έχει κατατεθεί μήνυση από τον ιδιοκτήτη του άτυχου σκύλου.

Το Α.Τ. Κρεστένων διενεργεί προανάκριση.

ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ..............

Σε λίγες ώρες «κλείνει» η αμερικανική κυβέρνηση

Αδιέξοδο αν δεν υπάρξει συμφωνία στο Κογκρέσο

Λίγες ώρες απομένουν για να βρεθεί ένας συμβιβασμός μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών...
ώστε να αυξηθεί το όριο δανεισμού της αμερικανικής Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης ώστε να αποφύγει η χώρα την χρεοκοπία.

Νωρίτερα, η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε την πρόταση που έκανε η Γερουσία, την οποία ελέγχουν οι Δημοκρατικοί, οπότε και είναι στον αέρα η συμφωνία για αύξηση του ορίου δανεισμού.

Από την πλευρά τους, οι Ρεπουμπλικανοί προσπαθούν να μπλοκάρουν την μεταρρύθμιση που προωθεί ο Μπαράκ Ομπάμα για το σύστημα υγείας, γνωστό και ως Obamacare.

Παρότι τεχνικά υπάρχουν τρόποι για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της κεντρικής κυβέρνησης για ένα διάστημα, αν τελικά δεν υπάρξει συμφωνία, κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι δε θα πάνε αύριο για δουλειά, ούτε φυσικά θα πληρωθούν.

ΘΕΜΗΣ ΤΖΗΜΑΣ

Νίκη της Δημοκρατίας; Είμαστε βέβαιοι;

του Θέμη Τζήμα
Αυτοί που ξεκίνησαν τη διαστροφή των όρων και των εννοιών στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι τέτοια η ισχύς της συστημικής προπαγάνδας από τη μια και η μετατόπιση του πολιτικού λόγου προς την ακροδεξιά από την άλλη- με πρωταγωνίστρια την κυβέρνηση- ώστε ακόμα και όσα έγιναν χθες αναγορεύονται έτσι απλά σε νίκη της δημοκρατίας, ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν λόγους για βαθύτατο προβληματισμό και άμεση δράση. Αν κάτι φάνηκε- και- εχθές είναι όχι πόσο δυνατή είναι η δημοκρατία μας αλλά το ακριβώς αντίθετο.
Ναι, είναι απολύτως θετικό ότι...
έστω ορισμένοι από τους χρυσαυγίτες εγκληματίες παίρνουν το δρόμο της ποινικής δικαιοσύνης, παρότι το νομικό σκέλος- δικονομικό και ουσιαστικό- μένει να κριθεί. Είναι επίσης σημαντικό ότι διεξάγεται αυτή η έρευνα συνολικά για τη Χρυσή Αυγή.
Τόσο  σημαντικό όσο ήταν η διεξαγωγή της έρευνας για το παρακρατικό κύκλωμα που είχε δολοφονήσει το Λαμπράκη. Το ότι ένας εισαγγελέας όμως είχε δράσει βάσει του καθήκοντός του τότε, δεν συνιστούσε νίκη της δημοκρατίας αλλά επιβεβαίωση- διά της εξαίρεσης- της φθοράς της. Η αποκάλυψη μάλιστα του τρόπου δράσης του παρακράτους δεν εμπόδισε το ίδιο αυτό παρακράτος, εναγκαλισμένο με τις επίσημες κρατικές δομές να καταλύσει τη δημοκρατία.
Οι εξελίξεις σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή λοιπόν, όχι μόνο δεν προσφέρονται για πανηγυρισμούς αλλά αντίθετα δείχνουν πόσο υπονομευμένη είναι η δημοκρατία μας. Η Χρυσή Αυγή διαδραμάτιζε παρακρατικό ρόλο εδώ και δεκαετίες. Βρισκόταν στην “πρωτοπορία” του παρακράτους. Αυτά τα είχαν καταγγείλει και δείξει ξεκάθαρα εδώ και πολύ καιρό αριστερές δυνάμεις, δημοσιογράφοι κλπ. Ήταν απολύτως σαφής η διαμόρφωση χουντικών στεγανών στα σώματα ασφαλείας, στο στρατό και στο κράτος που μαζί με επιχειρηματίες τάιζαν και προστάτευαν τη Χρυσή Αυγή και τους λοιπούς παρακρατικούς.
Όλη αυτή την παρακρατική λειτουργία επειδή ακριβώς ήταν παρά- κρατική, το κράτος τη γνώριζε πολύ καλά. Είναι άλλωστε αστείο να λέμε στα σοβαρά ότι καρότσια δικογραφιών συγκεντρώθηκαν μέσα σε δύο εβδομάδες ή ότι οι 32 δικογραφίες δεν μπορούσαν να συσχετιστούν από τους εισαγγελείς. Ακόμα και η παρέμβαση του υπουργού Δημοσίας Τάξεως είναι θεσμικά άτοπη: όχι μόνο γιατί καθυστέρησε τις ενέργειές του ευθυγραμμισμένος με τις θωπείες της ομάδας Σαμαρά προς τους ναζί αλλά και γιατί πια έχουμε περάσει σε μια φάση κατά την οποία οι ποινικές διαδικασίες για συγκεκριμένες υποθέσεις εκκινούν συστηματικά μόνο μετά από παρεμβάσεις συμβούλων του πρωθυπουργού ή υπουργών. 
Ενώ φαίνεται λοπιπόν να ξεκινά μια διαδικασία αποκεφαλισμού τμήματος του παρακράτους, που το “παράκανε”, το βασικό ερώτημα αλλά τί γίνεται με το υπόλοιπο, αφανές, δολοφονικό και φυσικά μαφιόζικο παρακράτος, που απεργάζεται τα σενάρια της ανωμαλίας και που παρεμβαίνει ολοένα εντονότερα προς όφελος των μνημονιακών πολιτικών εδώ και χρόνια; Αν περιμένει κανείς να το εξαφανίσουν αυτοί που διαχρονικά το συντηρούν πλανάται πλάνη οικτρά.
Αντίθετα, πολύ συχνά τέτοιου είδους αποκεφαλισμοί διασφαλίζουν τον κατευνασμό της λαϊκής αντίδρασης και την εξακολούθηση της παρουσίας του παρακράτους.
Επιπρόσθετα πρέπει να δει κανείς το ευρύτερο της Χρυσής Αυγής ζήτημα του εκφασισμού της κοινωνίας μας, της συνολικότερης καταπάτησης του συντάγματος- πέραν της δράσης των ναζί- και της εμπέδωσης ακροδεξιού πολιτικού λόγου.
Οι άλλοι – πλην της ΧΑ- πρωταγωνιστές σε όλα τα παραπάνω, δηλαδή η ομάδα Σαμαρά, τα μνημονιακά κόμματα, οι μιντιακοί παπαγάλοι, η επιχειρηματική ολιγαρχία, ενδυόμενοι τον αντιχρυσαυγίτικο μανδύα προωθούν από τη μια το σφιχτότερο εναγκαλισμό κράτους και παρακράτους, διασφαλίζοντας ίσως ότι το τελευταίο πρόσκαιρα θα ρίξει τους τόνους και ότι θα περιορίσει την προσπάθεια αυτονόμησής του και από την άλλη μέσα από την επικοινωνιακή τους καταιγίδα κλείνουν την παγίδα εις βάρος του λαού. Οι ίδιοι που ανέδειξαν σε κομβικούς παράγοντες τις δυνάμεις της ανωμαλίας καμώνονται τους παράγοντες της σταθερότητας, εξακολουθώντας φυσικά να ασπάζονται τον ακροδεξιό, χρυσαυγίτικο λόγο και προσδοκώντας να αποκομίσουν τα αντίστοιχα πολιτικά οφέλη εις βάρος μιας αριστεράς που δείχνει αποπροσανατολισμένη.
Η Χρυσή Αυγή ολοκλήρωσε τον πρώτο της ρόλο, στο πλαίσιο της στρατηγικής της έντασης που διά της θεωρίας των άκρων αποπειράται να σταθεροποιήσει την κυβέρνηση Σαμαρά. Θα δούμε αν και πότε θα αξιοποιηθεί και μελλοντικά για την ευθεία επίθεση στον κοινοβουλευτισμό.
Αν λοιπόν κάτι πρέπει να μας δείξει η χθεσινή μέρα είναι πόσο υπονομευμένη αποδεικνύεται η δημοκρατία μας από την ακροδεξιά και φασιστική απειλή τόσο στο θεσμικό επίπεδο, όσο και σε αυτό της πολιτικής ηγεμονίας. Η νεοφιλελεύθερη, μνημονιακή λαίλαπα περνά αναγκαστικά μέσα από το ξήλωμα της προοδευτικής πολιτικής ηγεμονίας μεταπολιτευτικά, μέσα από τη δυσφήμηση όλης αυτής της περιόδου, προσπάθεια στην οποία συμμετείχε ανοήτως και συμπλεγματικά και τμήμα της αριστεράς.
Ακόμα και ως κοινωνία πρέπει να αντιμετωπίσουμε το συλλογικό μας εαυτό με τη δέουσα περίσκεψη και αυστηρότητα: γιατί έπρεπε να δολοφονηθεί από τη Χρυσή Αυγή Έλληνας για να υπάρξει μια -πολύ μικρή και πάλι- πτώση της δημοφιλίας των ναζί; Τί φταίει ώστε ένα όχι ευκαταφρόνητο τμήμα μας είναι διατεθειμένο να προσχωρήσει σε μια αυτοκαταστροφική πορεία προς το χάος, που ουδόλως έχει ανακοπεί ακόμα;
Συμπερασματικά από χθες πρέπει να δούμε πια όλοι και καθαρά ότι εδώ και καιρό βιώνουμε μια διπλή υπονόμευση της δημοκρατίας μας: από τη μια σε θεσμικό επίπεδο τη σταδιακή δόμηση ενός αντιδημοκρατικού, αυταρχικού κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης, στα χέρια των συστημικών νεοφιλελεύθερων δυνάμεων που εν τέλει θα στραφεί κατά του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς στο πλαίσιο της θεωρίας των άκρων.
Στο συλλογικό, κοινωνικό επίπεδο την αυτοκαταστροφική διαδικασία του εκφασισμού. Δε νίκησε χθες η δημοκρατία λοιπόν αλλά διεφάνη πόσο τραυματισμένη είναι. Αν δεν υπάρξει συνειδητοποίηση, ωρίμανση, οργάνωση και πρωτοπορία που θα δώσει διαρκή αγώνα για την αποκατάσταση και την εμβάθυνση της δημοκρατίας μας, αν την εμπιστευθούμε στα χέρια της ακροδεξιάς δράκας Σαμαρά και των συμμάχων του, να περιμένουμε τα χειρότερα.

ΣΤΑΘΗΣ

Ελεγεία (Στάθης)


Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ: 
Ο Στάθης έχει διέξοδο: Το σατιρικό του ταλέντο… 
Αυτά που δεν μπορεί να φωνάξει ανοικτά τα περνάει με το κοφτερό του όπλο τη σάτιρα… 
«Σκιτσάρει» τη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ «ελεγεία», κόντρα στην «ελεγεία» της «αντιφασιστικής» ύπνωσης…

  Ελεγεία 

Κακοπληρωμένοι αξιωματικοί. 
Κακοπληρωμένοι γιατροί. 
Κακοπληρωμένοι καθηγητές. 
Σκατοπληρωμένοι εργάτες. 
Κακοπληρωμένοι τεχνίτες. 
Απλήρωτοι δημοσιογράφοι (χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια), απλήρωτοι υπάλληλοι, μακροχρόνια άφραγκοι.


Ο Αδωνις Αδης Γεωργιάδης προσπαθεί να κάνει τους γιατρούς επίορκους, απαγορεύοντάς τους να περιθάλπουν όσους δεν διαθέτουν 25 ευρώ. 

Μικροκαταστηματάρχες που βάζουν λουκέτο στα μαγαζιά τους. 
Μικροκαταστηματάρχες που δεν μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. 

Ανεργοι. 
Μακροχρόνια άνεργοι. 
Ανεργοι του κερατά. 
Νεαροί άνεργοι, μεσήλικες άνεργοι. Ανεργοι που αυτοκτόνησαν. Νέοι που... 
μεταναστεύουν, παιδιά που υποσιτίζονται, απελπισμένες μανάδες.
 

Σε κατάσταση πολιορκίας συκοφαντημένοι οι Ελληνες 
-αυτοί οι «τεμπέληδες» και «διεφθαρμένοι»- τώρα 
επτά στους δέκα δεν έχουν για να αγοράσουν τα χρειώδη τρόφιμα. Επτά στους δέκα 
επτά στους δέκα 
επτά στους δέκα 
δεν έχουν για να αγοράσουν τα χρειώδη τρόφιμα.
 

Σπίτια με προγραμμένη τη δήμευσή τους. 
Γκρίνια στις εστίες, θυμός, διάρρηξη σχέσεων, με μόλις λίγους να σώζονται στην αγκαλιά της αλληλεγγύης των άλλων. 

Πιάνουμε πρωτογενές πλεόνασμα! θα το έλεγε ο Ακης, θα το έλεγε ο Γιάννος, το λέει ο κ. Σαμαράς! και μέσα απ’ το καπέλο του πετάγεται σαν κούκος από χαλασμένο ρολόι ο Παντελής 

Καψής και ρεκάζει με αυτό το μπανάλ επίκτητο κεκέδισμα: τα δύο άκρα! τα δύο άκρα! τα δύο άκρα! 
- Τι δύο άκρα, χρυσέ μου; 
Τα δύο άκρα! τα δύο άκρα. 

Κλειστό για πρώτη φορά στην ιστορία του το Καποδιστριακό, κλειστό και το Πολυτεχνείο, κλειστό και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. 
Κλειστά σχολεία.
 
Στρατός χωρίς καύσιμα. 
Ανάπηροι ανυποστήρικτοι. 
Ανθρωποι που περισσεύουν. 
Ανθρωποι που δεν τους «αντέχει η οικονομία». 
Κι ο Μήτσος ο λαϊκιστής πεινάει.
 

Θα πεινάει κι αύριο ο Μήτσος ο λαϊκιστής. Καταχρεωμένοι οι Ελληνες. Πληρώνουν στις Τράπεζες με επιτόκια 16% και 19% και 21%, δισεκατομμύρια ανακοίνωσαν κέρδη για το πρώτο εξάμηνο του 2013 οι Τράπεζες, 
βλέπω φως στο βάθος του τούνελ. 
Φως από ολοκαυτώματα.
 

Γονάτισε η χώρα. Λίγο ακόμα να σκύψει και θα της πάρουν το κεφάλι. Της πήραν λιμάνια κι Ασυλία, της γ@μησαν την αξιοπρέπεια, της έκαναν το Σύνταγμα κουρέλι και τη δημοκρατία μπαίγνιο, να γελάνε μαζί της ο Σόιμπλε και οι Χρυσαυγίτες. 

Κάθε μέρα ετοιμάζονται οι επόμενες απολύσεις. Και μέσα στις απολύσεις θα βλαστήσουν οι επόμενοι φόνοι. 

Μπαρμπαρούσης:
 δεν τον ξέρω τον φονιά, μια φωτογραφία βγάλαμε αγκαλιά. 
Πέλαγος τα «σταγονίδια». Ξανά. 

Δεν έχω σχέση με τη φωτογραφία μου αγκαλιά με τους μπάτσους να πετάω πέτρες σε διαδηλωτές, λέει ο Χρυσαυγίτης που απαθανάτισε ο φακός το σκοτάδι του. 
Σταγονίδια από οξύ. 

Κι επιστολή προς το πανελλήνιον της Ουρανίας! Ποια είναι η Ουρανία; η κόρη του κ. Μιχαλολιάκου. Και να οι δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ του... Συνταγματικού Τόξου των ονειρώξεων της Ουρανίας για την Ιδέα την Ιδέα του Αουσβιτς και του Νταχάου, των σκουληκιών και των χοίρων. 

Αναμένεται και επιστολή του μπατζανάκη του Μιχαλολιάκου προς τους δαρμένους και τους αδικοσκοτωμένους. 
Offshore 
ΜΚΟ 
και Ανεξάρτητες Αρχές.
 

Κοιμηθείτε ήσυχοι. Η Βιοχάλκο έφυγε για μια πιο επικερδή πατρίδα. Ευτυχώς που μας διευρύνουν 
κι άλλο κι άλλο κι άλλο τη φορολογική βάση, 
κι άλλο 
κι άλλο!
 

Σκύβουν το κεφάλι οι γεωργοί• ούτε φέτος έπιασε τιμή η ντομάτα. Παίρνει την πλειοψηφία το ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών, αλλά δεν σχηματίζει Προεδρείο για να μη συγχρωτισθεί με τους άλλους, τους μιαρούς, τους μη καθαρούς, απαρτχάιντ! από τη μια μεριά εμείς κι από την άλλη όλοι οι άλλοι. 

Μολότωφ από πετρέλαιο θέρμανσης καταδικάζουν τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται.
 
Κακοπληρωμένοι μπάτσοι που για 600 ευρώ σπάνε κεφάλια κακοπληρωμένων εργατών που βγάζουν δεν βγάζουν 500-700 ευρώ, και γελάει ο κ. Θεοχάρης, γελάει και η κυρία Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με τις 300.000 ευρώ μισθό τον χρόνο, γελάει και ο δημοσιογραφίσκος που έχει σκάψει τον λάκκο κλάδων και κλάδων, τάξεων και τάξεων. 

Δείτε, σύντροφοι, ωστόσο τη Λευκή Φρουρά που στέκει παραταγμένη μπροστά απ’ το Μαξίμου! με μελανοχίτωνες δεξιά κι αριστερά της - μοιράζουν παιχνίδι οι στρατηγοί της. 
Κρώζουν διαταγές οι Τροϊκανοί. 
Σε διαθεσιμότητα η ηθική. 
Σε κινητικότητα η λογική. Ωσπου να σαλέψει τελείως. 
Σε διατεταγμένη υπηρεσία η προπαγάνδα.
 

Η Λευκή Φρουρά οπλίζει τα τυφέκια της με νέα μέτρα. Νέα μέτρα για όλους. Μέτρα που γράφουν πάνω τους το όνομά μας. Του Μήτσου του λαϊκιστή και το δικό μου, του ΠΑΜίτη και του Συριζαίου, του χριστιανού και του άθεου. Είμαι με τον Πάπα, όταν ο Πάπας λέει ότι «ο καπιταλισμός έγινε ένα έγκλημα», διότι είναι μαζί μου η στάση του. Οταν δεν είναι πια ο Πάπας Ιεροεξεταστής, όταν δεν είναι πια εκείνος που ευλόγησε τους Ναζί, όταν γίνεται ο Αγιος Φραγκίσκος της Ασίζης, σμίγουν οι δρόμοι μας. Κι αν είναι να ξαναχωρίσουν, εδώ είμαστε. Εδώ είναι το δημοκρατικό καρκατσουλιό. Διότι οι πληβείοι μαθαίνουν γρήγορα. Μπορεί να κινούνται αργά, αλλά μαθαίνουν γρήγορα. 

Σήμερα, οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και μετράνε. Τους πάντες. Ξέρουν, αν όχι όλοι, πάντως εκείνοι που κάνουν τη διαφορά, ότι ο σημερινός φόνος ετοιμάζει τον επόμενο. 

Ο τρώσας και ιάσεται. Αν θα ’ναι ελεγεία ή παιάνας η βοή που ακούγεται, θα το δείξει η ίδια... 

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ???????????????

«Εξαρθρώθηκε» (!) το «αυγό του φιδιού» …νίκησε η «δημοκρατία»(το αυγό του κροταλία)


Ένα «αντιφασιστικό» υπέρ- θέαμα σαρώνει τα πάντα… 
Τα τελετουργικά σκηνικά του Χόλυγουντ ωχριούν μπροστά στο συναινετικό πολιτικό ΚΙΤΣ του ελληνικού σήριαλ «εξάρθρωσης» του φασιστικού «κλούβιου αυγού»: Της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής… 
Το σήριαλ βρίσκεται στην κορύφωσή του: Συνελήφθη ο Μιχαλολιάκος και η πολιτική του συμμορία με το ΠΟΙΝΙΚΟ τέχνασμα της «εγκληματικής οργάνωσης». 


Το σήριαλ θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια μέχρι να μας κλειδώσουν στο φέρετρο οι σκηνοθέτες του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ: Του Φασισμού με τις «αντιφασιστικές» αρματωσιές» και τα «δημοκρατικά» (αλλά και «αριστερά») λαρύγγια… 

Θα μείνουμε λίγο στο ΠΟΙΝΙΚΟ τέχνασμα: Η καθεστωτική (φασιστική) ταχυδακτυλουργία στο τετράγωνο.
 

Πρώτη ταχυδακτυλουργία: 
Η Χρυσή Αυγή ανυψώνεται από όλον τον κόσμο της πολιτικής ΑΠΑΤΗΣ σε πολιτικό σκιάχτρο, σε «ναζιστική απειλή» και «εξαρθρώνεται» με όρους του ποινικού Δικαίου. 

Πιο απλά: αντιμετωπίζεται το παρακρατικό αυτό κλαδί του καθεστώτος με πολιτικούς όρους («ναζισμός» κ.λπ) και τα αφεντικά του καταφεύγουν στη δικτατορία του ποινικού κώδικα για την «εξάρθρωσή» του… 

Εδώ απαστράπτει η δικτατορική αυθάδεια του Ποινικού Κώδικα: Καταργεί το σύνολο μιας πολιτικής Οργάνωσης, με την ταχυδακτυλουργία του «τρομονόμου»: της «εγκληματικής οργάνωσης». 

Ταχυδακτυλουργία δεύτερη: Η διάσπαση του Πολιτικού από το Ποινικό και η αναγωγή του Ποινικού σε ρυθμιστή του Πολιτικού οδηγεί σε μια διπλή απάτη: 

α). Αφήνει στο απυρόβλητο τις ιδεολογικές ρίζες και τις πολιτικές Ιδέες της Χρυσής Αυγής. 

Η χρυσή Αυγή «εξαρθρώνεται» ποινικά αλλά όχι πολιτικά.Μπορεί να φωνασκούν ΟΛΟΙ υστερικά για το «ναζισμό» της (πολιτικά), αλλά δεν την κτυπούν πολιτικά, αλλά την «φυλακίζουν» ποινικά, της δίνουν και παράσημα πολιτικής ηρωοποίησης… 

Τι σημαίνει αυτό: Ότι οι ιδέες της Χρυσής Αυγής, τα ιδεολογικά, πολιτικά και παρακρατικά εκτροφεία της, οι καθεστωτικές ρίζες της και η ιστορική δεξιά (η σάρκα της), ΟΛΑ αυτά μένουν στο απυρόβλητο, δηλαδή μπορεί να βγάλουν άλλα κεφάλια ή να κατασκευαστούν άλλες πανοπλίες ή παραλλαγές της Χρυσής Αυγής. 

Από αυτήν την άποψη η Χρυσή Αυγή δεν εξαρθρώθηκε. Απλώς έκοψαν ένα κεφάλι της Λερναίας Ύδρας του καθεστώτος: Τρύπησαν μια πυώδη φουσκάλα του…
 

Σημείωση: Φυσικά καμία Ιδέα και κανένας «ναζισμός» δεν εξαρθρώνεται με διοικητικά μέτρα, αλλά ΜΟΝΟ από τα λαϊκά ΚΙΝΗΜΑΤΑ, δηλαδή με όρους επαναστατικών κινημάτων (αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για την «αριστερά» του κεφαλαίου, γι αυτό σέρνεται, σαν κομπάρσος, στη νομιμοποίηση του κατοχικού κράτους και του 4ου Ράιχ). 

β). Αυτά, επίσης, είναι ψιλά γράμματα για τους «αριστερούς» «αντιφασίστες», ΟΜΩΣ η «εξάρθρωση» της Χρυσής Αυγής, με ποινικούς όρους (με τα τεχνάσματα των τρομονόμων), είναι πολύ «ΧΟΝΤΡΟ» και σημαντικό γράμμα. 

ΚΙ αυτό διότι ανοίγει το δρόμο να «εξαρθρώνεται» και να φυλακίζεται ΚΑΘΕ αγωνιστική δράση εναντίον των κατοχικών ανδρεικέλων με την αναγωγή της στην αυθάδεια του Ποινικού Κώδικα: Αυτή της «εγκληματικής οργάνωσης»!!! 

Η Χρυσή Αυγή, αυτή η συμμορία του παρωχημένου φασισμού, δεν αποτελεί απλώς το άλλοθι και το «υλικό» για τα πολιτικά παιχνίδια που θα παιχτούν σ’ αυτό το τελετουργικό σήριαλ της «εξάρθρωσης», αλλά και ΑΝΟΙΓΕΙ το δρόμο του ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΥΨΟΥ: Κάθε αγωνιστική εκδήλωση και επαναστατική συγκρότηση να ανάγεται σε «εγκληματική οργάνωση»… 

Η «αριστερά»,
 αγκυλωμένη στο νεοταξικό «αντιφασισμό» της, ΟΧΙ μόνο αγωνίστηκε για την καθεστωτική συναίνεση εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν μπορεί και να διακρίνει ότι η «εξάρθρωση» της Χρυσής Αυγής από το καθεστώς και το προτεκτοράτο των δωσίλογων ανδρεικέλων ΟΧΙ μόνο δεν εξαρθρώνει τις φασιστικές ΙΔΕΕΣ και ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ του καθεστώτος (και τις πυώδεις φουσκάλες του), αλλά τις νομιμοποιεί και το χειρότερο: Ανοίγει τις πύλες της κολάσεως… 

Αύριο αυτό το καθεστώς, αν χρειαστεί, θα βάλει και την ίδια αυτή «αριστερά» στο γύψο: Τα «αριστερά» δεκανίκια του πλανητικού φασισμού, όπως κάθε δεκανίκι του, ρίχνονται και τα ίδια στην πυρά, όταν χρειαστεί, από τους άρχοντες του πλανητικού φασισμού… 

Ο σύγχρονος νεοταξικός φασισμός δεν έχει προκαταλήψεις.Δολοφονεί και τους ανθρώπους του αν το απαιτούν τα συμφέροντα των μαφιόζων του χρήματος και οι πολιτικές συνθήκες… 

Ταχυδακτυλουργία Τρίτη: Το εκλογικό παιχνίδι. 

Το υπέρ-θέαμα της «εξάρθρωσης» της Χρυσής Αυγής ΑΜΕΣΑ στοχεύει στο παιχνίδι της εκλογικής ΑΠΑΤΗΣ: καθιστά, μάλλον, το εκλογικό παζάρι, άμεσο… 

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα ποντάρουν με την «εξάρθρωση» να διασωθούν εκλογικά και να βγουν νικητές στο εκλογικό χρηματιστήριο. 

Αυτό φυσικά προϋποθέτει ΑΜΕΣΕΣ εκλογές, διότι η κατάσταση είναι τόσο εκρηκτική που μπορεί η «εξάρθρωση», αν δεν «αξιοποιηθεί» εγκαίρως, να αποτελέσει και μπούμερανγκ… 

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει και αυτός ότι θα αποκομίσει εκλογικά κέρδη από την «εξάρθρωση», σαν ο σταθερά αγωνιζόμενος εναντίον του «φασισμού» και σαν ο «εγγυητής» της «νομιμότητας» και «ομαλότητας»: Της κατοχικής… 
Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7802
 

Ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε ήδη να κερδοσκοπεί εκλογικά με το σύνθημα: 
«Εστω και αργά η κυβέρνηση πράττει το αυτονόητο».
 

Προβάλλοντας το «μέτωπο» που έχει ανοίξει, εδώ και χρόνια, με το φασισμό: 

«Η Πολιτική Γραμματεία υπενθυμίζει το μέτωπο που έχει ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και δύο χρόνια με την Χρυσή Αυγή, ότι πρόκειται, όχι απλά για ένα φασιστικό κόμμα, αλλά για εγκληματική συμμορία…» 

Αναλυτικά διαβάστε ΕΔΩ: 
http://odofragma-skas.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4176.html
 

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει να τρυγήσει το μέλι της «εξάρθρωσης» και να εμφανιστεί σαν η «πρωτοπορία» εναντίον της Χρυσής Αυγής… 

Έτσι νομιμοποιεί ΟΧΙ μόνο το 4ο Ράιχ, την κατοχική κυβέρνηση και τις προβοκάτσιες του καθεστώτος, αλλά ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ και το «γύψο»: Την αυθάδεια του ποινικού κώδικα, τα φασιστικά ιδεολογήματα και «ιδιώνυμα» της «έκτακτης ανάγκης» και της «εγκληματικής οργάνωσης»…
 

Το ίδιο πράττει και η ηγεσία του ΚΚΕ. Και αυτή «συνωστίζεται» στο κατοχικό Μαύρο «Αντιφασιστικό» Μέτωπο, στο «Μέτωπο» που καταργεί την ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ πολιτική γλώσσα και ανάγει τον Ποινικό Κώδικα σε ρυθμιστή της Πολιτικής, σε «κριτή» που θα αποφασίζει για τον «εγκληματικό» χαρακτήρα των κινημάτων, των οργανώσεων και των αγωνιστικών πρακτικών… 
Τους βόλεψε όλους η Χρυσή Αυγή… 

Και η δολοφονική προβοκάτσια του άτυχου Φύσσα…

ΣΩΠΑ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ

Ο φασισμός απέθανε... Ζήτω ο φασισμός...

Λίγο πριν την εκτέλεσή του, ο Τζών Κένεντι, ξεσκεπάζει τους διεθνείς τοκογλύφους και απατεώνες, ζητώντας τη βοήθεια του αμερικανικού Λαού. Συμπληρώσαμε για λογαριασμό του, τη ρήση του μεγάλου Γεώργιου Καραϊσκάκη, πριν επίσης ξεψυχήσει από τα πυρά των προδοτών. Ο Κένεντι φυσικά, λέει στο Λαό, πως "η υπόθεσή του είναι στα χέρια του". Δεν τον άκουσαν και σήμερα πληρώνουν την επιλογή τους. Είθε η φωνή του μεγάλου πολιτικού ανδρός, να ακουστεί σήμερα, μαζί με τα λόγια του Σόλωνα, του αρχαίου και σοφού νομοθέτη...
Του Σταύρου Βιτάλη, 
Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Με το «διάγγελμα» Δένδια «περί κράτους Δικαίου το οποίο επιβλήθηκε στα τάγματα εφόδου», είχαμε και μια - έστω σημειολογική - αναπαράσταση, της πομπώδους εξαγγελίας του αρχιθαλαμηπόλου του «βασιλέως», στην είσοδο του παλατιού, περί του θανάτου του:

Κατά το «ο βασιλεύς απέθανε, ζήτω ο βασιλεύς» λοιπόν, «ο φασισμός απέθανε, ζήτω ο φασισμός». Μια χρήσιμη φυσικά για το «ποίμνιο» και το «ποιμνιοστάσιο» δήλωση, για να υπενθυμίζει πως μπορεί ο βασιλιάς/φασισμός να πέθανε, ο αρχιτσέλιγκας, οι τσομπαναραίοι αλλά και σκυλιά όμως, βρίσκονται στη θέση τους. Και φυσικά για να υπενθυμίσει ακόμη πως «όποιος δεν συμμορφωθεί με τας υποδείξεις» θα πρέπει να «προσέλθει εις την… Βαστίλη/ΓΑΔΑ, δια υπόθεσίν του».

Στην περίπτωση φυσικά της ανακοίνωσης περί του «θανάτου της Χρυσής Αυγής», ελλείψει «βασιλέως», έχουμε την ανακοίνωση εκ του αρχιθαλαμηπόλου Δένδια, για «τον φασισμό που πέθανε και τον φασισμό που ζει».Γιατί ο φασισμός, όπως ο βασιλεύς, είναι μια άυλη υπόσταση, που δεν ασθενεί, δεν πτωχεύει, είναι απέθαντος, όπως περίπου, τα ζόμπι του παρανοϊκού-παρακμιακού, Χόλυγουντ.

Έτσι, η Χρυσή Αυγή του κ. Μιχαλολιάκου, εκτελέστηκε με συνοπτικές διαδικασίες, μπροστά σε ένα ακροατήριο που ούτως ή άλλως, διψά «δια άρτον και θεάματα». ...
Όσοι εκ των ελαχίστων νοημόνων ανθρώπων απέμειναν σε αυτήν την χώρα, παρακολούθησαν το σκηνικό της εκτέλεσης, και δεν μπήκαν στη λογική του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αισθάνθηκαν τον παγερό αγέρα του απέθαντου φασισμού, να περνά πάνω από τη χώρα. Κατάλαβαν πως κάτι άλλο, πολύ βαθύτερο και πολύ πιο σκοτεινό, θα ακολουθήσει στις μέρες και τις εποχές που έρχονται.

Τα αυτονόητα «καλά τους έκαναν», πήραν και έδωσαν. Ως να υπάρχουμε σε μια ευνομούμενη χώρα, με κανόνες που υπακούν στα κοινωνικά συμβόλαια που με θυσίες και εκατόμβες κατάκτησε τούτος ο δυστυχής Λαός, η πλειοψηφία-μάζα, παγιδεύτηκε στο μέρος, στο δένδρο, χάνοντας εντελώς από το οπτικό της πεδίο το όλον, το δάσος.

Αυτήν την «πραγματικότητα», φυσικά ενίσχυσε τα μέγιστα η γκανγκστερικού τύπου δολοφονία του δυστυχισμένου νεαρού μουσικού Παύλου Φύσσα, και οι τραγικές φιγούρες των συγγενών του, τους οποίους το υποκριτικό σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα, χρησιμοποίησε κατά κόρον. Αυτό το ίδιο το σύστημα, που είχε πεταμένο τον Παύλο, όπως και εκατομμύρια άλλους νέους Έλληνες, στα αζήτητα.

Πανικόβλητα ανθρωπάκια διαφόρων τύπων, τοποθετήθηκαν έντρομα απέναντι στο «είσαι μαζί μας ή με αυτούς», του εισαγγελέως-συστήματος. Και ελάχιστες ήταν οι φωνές που ορθώθηκαν – μαζί με αυτές και η δική μας, ξεκαθαρίζοντας:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΣΑΣ.

Από την άλλη πλευρά, μεγάλο τμήμα  της κοινωνίας, εγκλωβισμένο σε παρωχημένα μαρξοειδή ιδεολογήματα, δεν μπόρεσε να δει παρά μόνο το τυρί στη φάκα, «ως χτύπημα του φασισμού». Από ποιους; Από αυτούς που τον κατασκεύασαν.

Ακόμη πιο έντρομοι, πατριώτες-δημοκράτες, έβγαλαν και πάλι το «πατριώτης» από το λεξιλόγιό τους.

Χωρίς λοιπόν φόβο και πάθος, χωρίς ψυχαναγκασμούς και εκβιαστικά διλλήματα, να σας πούμε, τι βλέπουμε με την υπόθεση αυτή.

Η Χρυσή Αυγή του κ. Μιχαλολιάκου, δεν ήταν τίποτε παραπάνω, από το γερασμένο εγγόνι της μεταπρατικής τάξης της Πατρίδας μας. Απόγονος του παιδιού που ανδρώθηκε στη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής της χώρας και δικαιώθηκε από την ίδια την καθεστηκυία τάξη. Όταν δια στόματος του «Γέρου της Δημοκρατίας», Γεωργίου Παπανδρέου-Μινέϊκο και ελέω Τσόρτσιλ/Σκόμπυ, αποκαταστάθηκε – αντί να πάει φυλακή όπως στις άλλες χώρες της Ευρώπης -  ως «όργανον τάξεως», της εμφυλιοπολεμικής και μετεμφυλιοπολεμικής Ελλάδας.

Αυτό το γερασμένο παιδί, που για 30 χρόνια περίπου, κινούνταν στις σκιές του 0,15% έως 0,40% του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, κλήθηκε και πάλι από τους «δημοκράτες» απογόνους των «παπατζήδων», σε ενεργό υπηρεσία και δράση. Του δόθηκαν χρήματα, φωνή και δικτύωση από το κεντρικό σύστημα. Από την πλευρά της, η συστημική «αριστερά» - η οποία πια σήμερα, χαϊδολογιέται με τον καπιταλισμό αλλά με… ανθρώπινο πρόσωπο -  του χάρισε ως «προίκα», την ελληνική σημαία, τον εθνικό ύμνο, το «έγκλημα» του πατριωτισμού.

Οι μέθοδοί του όμως, αποδείχτηκαν ανεπαρκείς, στο να κάνουν τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό των αφεντικών. «Μπρουτάλ» για τις κυρίες των βορείων προαστίων. Βάρβαρες για την… εκλεπτυσμένη άρχουσα-μεταπρατική τάξη της χώρας. Και κυρίως ξεπερασμένες για το νεοταξίτικο μοντέλο φασισμού που ήδη υφίσταται στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως. Οι διαχειριστές του προς πώληση «μαγαζιού», διαπίστωσαν πως ο φασισμός παλαιάς κοπής, δεν είναι πια παραγωγικός. Ακόμη χειρότερα, ενοχλούσε τα πέραν των εθνικών συνόρων αφεντικά, που διεμήνυσαν στους εγχώριους «ατζέντηδες» τους: Μαζέψτε τους.

Εδώ και δεκαετίες, το κεντρικό διαχειριστικό μπλοκ του παγκόσμιου φασισμού της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που κατοικοεδρεύει στα τρία Cities, (City of LondonWashington DC και Vatican City), έχει άρδην αλλάξει τις μεθόδους επιβολής, των βασανιστηρίων και των δολοφονιών. όπως προφητικά οριοθέτησε ο άτυχος John Fitzgerald Kennedy:

«Το νέο πρόσωπο του φασισμού, έχει σαν εργαλεία του πια, τις μυστικές οργανώσεις, τους μυστικούς όρκους, και τις μυστικές διαδικασίες.

Αντιμετωπίζουμε   σήμερα – τόνιζε ο τραγικός Πρόεδρος των ΗΠΑ - μια μονολιθική συνομωσία, που στηρίζεται πρωταρχικά στη συγκάλυψη, επεκτείνοντας τη σφαίρα της επιρροής της, στη διείσδυση αντί της συμμετοχής, στην ανατροπή, αντί των δημοκρατικών διαδικασιών, στον εκφοβισμό, αντί της ελεύθερης επιλογής.

Είναι ένα σύστημα που έχει επιστρατεύσει, μια μεγάλη ομάδα που είναι συνδεδεμένη μεταξύ της, συγκροτώντας μια απόλυτα αποδοτική μηχανή, η οποία συνδυάζει, υπηρεσίες, στρατιωτικές, διπλωματικές, οικονομικές, επιστημονικές και φυσικά μυστικές οργανώσεις.

Οι ενέργειές τους είναι μυστικές, όχι δημόσιες, οι δράσεις τους δεν ανακοινώνονται, οι όποιοι αποστάτες τους, εξαφανίζονται από το πρόσωπο της γης. Καμία δαπάνη τους δεν ελέγχεται, ούτε αποκαλύπτεται».

Σε αυτό λοιπόν το «κονκλάβιο» της σιωπηρής συνομωσίας και των δολοφονιών με το βαμβάκι, δεν κατάφερε – για λόγους που κάποια στιγμή θα μάθουμε -  ούτε να μπει, αλλά ούτε κυρίως να συντονιστεί ο κ. Μιχαλολιάκος και το κόμμα του. Το σύστημα λοιπόν, του έδωσε όλο το σχοινί που χρειαζόταν, για να αυτοκτονήσει. Και στο τέλος, το… αυτοκτόνησε.

Έτσι, σκοτώνοντας με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, με την κίνησή του αυτή, η Νέα Τάξη, διεμήνυσε:

Άκου ανθρωπάκο.

Χτύπησα αμείλικτα, πιο τσαμπουκαλεμένους από σένα.

Σκέψου λοιπόν τι θα πάθεις εσύ, που ούτε μπρατσαράς είσαι, ούτε τατουάζ και σουγιάδες έχεις, ούτε ρόπαλο μπορείς να κρατήσεις.

Γι αυτό λοιπόν, βούτα στην ανεργία σου, την ανασφάλεια σου, την ανέχεια σου, την εξαθλίωση σου, την αναξιοπρέπεια σου και

ΔΟΥΛΕΥΕ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕ, ΣΙΩΠΑ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ.

ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ

«Οι ακροδεξιοί συλλαμβάνουν ακροδεξιούς»!!!

 
Οι μέρες συσσωρεύουν αθλιότητα και απελπισία, τη μία συμφορά πάνω στην άλλη. Το μέλλον ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ… 
Ο «Πιτσιρίκος» δίνει επιγραμματικά το στίγμα της εποχής: 
«…Ζούμε στην εποχή της απόλυτης κοροϊδίας …όπου οι ακροδεξιοί συλλαμβάνουν ακροδεξιούς. 
Φαντάσου τι μας έχουν για μετά».


Το «στίγμα» αυτής της εποχής και αυτά που πρόκειται να συμβούν τα έχουμε αναλύσει σε βαθμό «κακουργήματος»: Εξαντλητικά «βάναυσα», «ψυχωτικά»… 

Δεν έχουμε να πούμε, πλέον, τίποτα το καινούργιο. Δεν αντέχουμε, όμως, τον πειρασμό να αναδημοσιεύσουμε ένα απόσπασμα από κείμενο που γράψαμε πριν από τέσσερες μήνες: 

«Εδώ απλώς θέλουμε να επισημάνουμε τούτο: Όσο θα εντείνεται η βαρβαρότητα του δωσίλογου καθεστώτος και η χρεοκοπία των «αριστερών» ψαλτών του, τόσο και θακορυφώνονται τα προβοκατόρικα παιχνίδια με τη Χρυσή Αυγή. 
Παιχνίδια συνειδητά (δηλαδή στημένα) και από τα δύο μέρη: Οι θεατρικές παραστάσεις και από την πλευρά της παρακρατικής αυτής συμμορίας είναι εκτέλεση ΕΝΤΟΛΩΝ από τα κέντρα που την καθοδηγούν και κατευθύνουν… 
Παραστάσεις για να ξεπλύνουν την κυβέρνηση των ανδρεικέλων, τα χρεοκοπημένα κόμματα (ιδιαίτερα τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ) και τις προδοσίες των «αριστερών» δεκανικιών… 
Παραστάσεις για να δικαιολογήσουν τους στρατιωτικούς νόμους, τον «κοινοβουλευτικό» γύψο, τα νέα τρομο-νομοθετήματα (αντιρατσιστικό νομοσχέδιο), τις διώξεις, το θωρακισμό της αστυνομικής βαρβαρότητας, τα «συμβόλαια θανάτου» που παραμένουν ακόμα στα συρτάρια της κυβέρνησης εναντίον του ελληνικού λαού και της ολοκληρωτικής αποτέφρωσης της χώρας: Συμβόλαια-εντολές των νέων αποικιοκρατών που επελαύνουν με την κοινοβουλευτική «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» ΟΛΩΝ…
 
Το μόνο που τους έχει απομείνει είναι η χρησιμοποίηση της Χρυσής Αυγής: του καθεστωτικού αυτού προβοκάτορα…».