Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΗΔΙΑ

Πως να γίνεις άντρας πηδώντας το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ>Από τον Στουρνάρα στον Λαφαζάνη




 

Παλαιότερα οι πατεράδες για να κάνουν τα νεαρά έφηβα αγόρια τους άνδρες, τα πήγαιναν σταμπουρδέλα για να τα ξεπετάξει η Σούλα. Σήμερα περιμένουν το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ για να τους πηδήξουν ώστε να μάθουν την ζωή.
Το είπε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην Κρήτη που παρ΄ ολίγο να πετάξει στη θάλασσα το συνεργείο του σκληροτράχηλου Χάρη-μην σκίσεις κάνα καλσόν- Θεοχάρη.
Κάτι ανάλογο είχε πει κι ο Γιώργης ο Κουρής, ο Περγαμόντος, για τον γιο του τον Ανδρέα με αφορμή την προφυλάκισή τους για χρέη.  
Στην Ελλάδα της παρανομίας, σ΄αυτή εδώ την Κολομβία των Βαλκανίων, το ανδριλίκι μετριέται και πολύ σωστά με το πόσο μπορεί ένας άνδρας (αλλά και μια γυναίκα) να ξεφτιλίσει, να δωροδοκήσει, να τρομάξει, να εξουδετερώσει τα όργανα του κράτους. 
Πάρτε για παράδειγμα το Nammos ή τον περίφημο ναό που τραγουδάει το λαικό παιδί, ο Κιάμος στη Σαλονίκη, την φωτοχομάνα- την γεννέτειρα της Εύας Καιλή-, που κανένα ΣΔΟΕ δεν μπορεί να κλείσει, όσο κι αν χτυπιέται ο Καψής έτοιμος να δείρει την φίλη μου την Ελένη που την ταυτίζει με τον άχρηστο ΣΔΟΕ και τον ακόμη πιο άχρηστο Θεοχάρη.
Πάρτε για παράδειγμα τον ΟΠΑΠ που εδώ και χρόνια είναι ιδιωτικοποιημένος -τα κέρδη τα παίρνει η Intralot και το δημόσιο πληρώνει παχυλούς μισθούς, δάνεια και διαφημίσεις στα ΜΜΕ για να βγάζουν τον σκασμό.
Αυτή που λέτε είναι η κατάντια της χώρας και μιας κυβέρνησης, η οποία για το μόνο που είναι ικανή είναι να πετσοκόβει μισθούς και συντάξεις, να βάζει φόρους και χαράτσια και να βλέπει τους φοροφυγάδες να της κάνουν κωλοδάχτυλο αραχτοί στις θαλαμηγούς τους δίπλα στην σαμπανιέρα καθώς χαιδεύουν τον κώλο της Ρωσίδας.
Αυτή την επικίνδυνα ανίκανη κυβέρνηση ετοιμάζεται να την διαδεχθούν οι ορδές του Λαφαζάνη και του Δραγασάκη πουλώντας αριστερή ιδεολογία και τον πούτσο κλαίγαμε.
Μόνο ένα γελοίο ανυπόληπτο κράτος θα μπορούσε να πέσει από τα χέρια του ψωνισμένου Δον Κιχώτη Στουρνάρα, ο οποίος ανασαίνει ως εκεί που του επιτρέπει ο Σόιμπλε στα χέρια των Λαφαζάνηδων, των Ρίζων Ρίζων, των Καλφαγιάννηδων, των Φωτόπουλων, των Μπαλασόπουλων που περιμένουν σαν τις ακρίδες να αρπάξουν ότι έχει απομείνει από τα λεηλατημένες ζωές μας.
Μόνο ένα γελοίος ανυπόληπτος και αναξιοπρεπής λαός θα έδινε ποσοστά 15% στην Χρυσή Αυγή και θα έστελνε στη Βουλή τα 300 σούργελα-με ελάχιστες εξαιρέσεις- που έχει στείλει. Μάλιστα τα σούργελα είναι τόσο σούργελα που ακόμη και μεταξύ τους αγανακτούν-βλέπε Ραχήλ Μακρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου