Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΚΑΦΡΙΛΑ

Να είναι και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ! Ποιός πήγε παραλίγο να τον βάλει στη βουλή ρε κι αυτόν, όπως εκείνον τον αγράμματο Ανατολάκη? Εσεις όλοι οι κάφροι του ποδοσφαίρου! Σκάστε λοιπόν και μη μιλάτε τώρα… Filed under: πολιτική, Α. Σαμαράς, καταγγελίες, κλεφτρόνια — Leave a comment 10/08/2013 Μπράβο βρε σαμαρά τους καλλίτερους επιλέγεις. Μία με τον δριμάλα με τα … τα μεγάλα για να γράφει τους Έλληνες από τους οποίους ζητούσε να τον ψηφίσουν για να τους γράφει εισπράττοντας μια δεκάρα χιλιάδες ευρώ τον μήνα, τώρα με τον Μητρόπουλο… τι κρίμα που δεν τον έβαλαν στην βουλή… Να είναι και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ! Κομμα μαυραγοριτών χαφιέδων ξεφτιλισμένων και πουλημένων η νδλέρα. Κάντο “Νέα Λέρα” ρε σαμαρά, να σας ταιριάζει καλλίτερα!

Από το "elatora"

Ποιός πήγε παραλίγο να τον βάλει στη βουλή ρε κι αυτόν, όπως εκείνον τον αγράμματο Ανατολάκη? Εσεις όλοι οι κάφροι του ποδοσφαίρου! Σκάστε λοιπόν και μη μιλάτε τώρα…

Μπράβο βρε σαμαρά τους καλλίτερους επιλέγεις. Μία με τον δριμάλα με τα … τα μεγάλα για να γράφει τους Έλληνες από τους οποίους ζητούσε να τον ψηφίσουν για να τους γράφει εισπράττοντας μια δεκάρα χιλιάδες ευρώ τον μήνα, τώρα με τον Μητρόπουλο… τι κρίμα που δεν τον έβαλαν στην... βουλή… Να είναι και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ! Κομμα μαυραγοριτών χαφιέδων ξεφτιλισμένων και πουλημένων η νδλέρα. Κάντο “Νέα Λέρα” ρε σαμαρά, να σας ταιριάζει καλλίτερα.

O ;άνθρωπος φαίνεται από τη μούρη. Μόλις κοιτάξει κάποιος το “είδωλο” αυτό,  αμέσως καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται. Αν ανοίξει και το στόμα του και αρχίσει να μιλάει κιόλας…….. ε, τότε γ@μησέ τα όλα,  μα όλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου