Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

?????????????????????????

To όνομα του "ελεγκτή" είναι Γιάννης Οικονόμου... πρώην πρόεδρος της ΟΝΕΔ μετέπειτα στο γραφείο της Δημοκρατικής Συμμαχίας και αποτυχημένος πολιτευτής...Τον χώσανε ως ελεγκτή να βολευτεί! ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: Να δικαιώσουμε ένα αδικοχαμένο παλικάρι εξαιτίας των έμμισθων εκτελεστικών οργάνων των ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ της ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!

Από το "amazonioscorfu"

To όνομα του δολοφόνου ελεγκτή είναι Γιάννης Οικονόμου πρώην πρόεδρος της ΟΝΕΔ μετέπειτα στο γραφείο της Δημοκρατικής Συμμαχίας και αποτυχημένος πολιτευτής... Τον χώσανε ως ελεγκτή να βολευτεί. Γι αυτόν και γι αυτούς που τον έβαλαν η ζωή δεν έχει αξία η  έχει ένα ευρώ και είκοσι.
Εδώ φθάσαμε γιατί...
όλα αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα τους δοσίλογους εθνοπροδότες οι οποίοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί των γεγονότων της κρίσεως που ζούμε τα τελευταία χρόνια στη Χώρα μας.
Το Κράτος σκοτώνει και για τα εισιτήρια...Οι επιβάτες έδιναν στον ελεγκτή το εισιτήριο αλλά το ανθρωπόμορφο κτήνος δεν άκουγε κανέναν για να πάρει τα ποσοστά και το πριμ των ρεπό όταν πιάνουν λαθρεπιβάτες. Ο βολεμένος Νεοδημοκράτης εφαρμόζει τις εντολές της Τρόικας και του υπαλλήλου της Μιχάλη Χρυσοχοιδη για απαράδεκτες συμπεριφορές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου