Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ.............

ΕΚΤΑΚΤΟ ΛΕΜΕ !!! ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΙΣΣΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΕ 641 ΕΥΡΩ ΤΖΙΡΟ !!!

Καλά μιλάμε πως το κράτος δουλεύει ρολόι ε...!
Έχουν πάρει φωτιά οι κρατικοί μηχανισμοί, ώστε να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ... 

"Σκύλιασαν" οι ελεγκτές της εφορίας σε όλη την επικράτεια για τον σκοπό αυτό. 

Οι δε έλεγχοι, ...των ελεγκτών ντε, έβγαλαν λαβράκια... 

Δείτε παρακάτω γιατί έφτασε η Ελλάδα να πέσει στα 
χέρια δανειστών, όπως μας λένε οι κρατικοί...ας πούμε υπάλληλοι...


 ...Στο πλαίσιο των ελέγχων προέκυψαν παραβάσεις ως ακολούθως:

• Σε οδοντιατρείο στο Περιστέρι, διαπιστώθηκαν παραβάσεις του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.) και του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (Κ.Β.Σ.) και ειδικότερα δεν ήταν καταχωρημένοι δύο ασθενείς στο Πρόσθετο Βιβλίο Επίσκεψης Ασθενών.

• Σε ψητοπωλείο στη Μάνδρα, διαπιστώθηκε ότι η ιδιοκτήτρια του καταστήματος εξέδιδε αποδείξεις, πλην όμως η αξία αυτών αφορούσε μέρος και όχι το σύνολο των σερβιρισμένων αγαθών. Συγκεκριμένα, δεν είχαν εκδοθεί τα αντίστοιχα φορολογικά στοιχεία, συνολικής αξίας 641 Ευρώ, καθόσον σε δεκαέξι σερβιρισμένα τραπέζια του καταστήματος, είχαν εκδοθεί αποδείξεις συνολικής αξίας 265 Ευρώ, ενώ η πραγματική αξία των σερβιρισμένων αγαθών ήταν 906 Ευρώ. Για το λόγο αυτό συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Παράλληλα, ενημερώθηκε η αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την εφαρμογή της διοικητικής διαδικασίας. Επιπρόσθετα, προέκυψαν και διοικητικές παραβάσεις, όπως: α) Mη επίδειξη φορολογικού μηχανισμού, ο οποίος έχει δηλωθεί για την εν λόγω εγκατάσταση και β) μη επίδειξη βιβλιαρίων συντήρησης και επισκευών των φορολογικών μηχανισμών της επιχείρησης.

• Σε κατάστημα – αναψυκτήριο, στο Πειραιά, διαπιστώθηκαν: α) η μη έκδοση τριών αποδείξεων λιανικών συναλλαγών και β) η μη επίδειξη του βιβλιαρίου επισκευών και συντήρησης της ταμειακής μηχανής.

• Σε κατάστημα – αναψυκτήριο, στην Αθήνα, διαπιστώθηκαν: α) η μη έκδοση τεσσάρων αποδείξεων λιανικών συναλλαγών και β) η μη επίδειξη του βιβλιαρίου επισκευών και συντήρησης της ταμειακής μηχανής.

• Σε ψητοπωλείο στις Αχαρνές, διαπιστώθηκε η μη έκδοση τεσσάρων αποδείξεων λιανικών συναλλαγών.

Στις περιπτώσεις που σχηματίστηκαν δικογραφίες, αυτές υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. και ΙΚΑ ΕΤΑΜ για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.


(makeleio.gr)
 Ακούς εκεί την απατεώνισα ταβερνιάρισσα... την καταστροφέα των Ελλήνων να αποκρύψει 641 ολόκληρα ευρώ τζίρο !!!
 Πάντως... Για την γερμανική Χόχτιφ που ήταν ιδιοκτήτρια του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και έφυγε σαν κυρία χωρίς να πληρώσει τα 500 εκ. ευρώ Φ.Π.Α. ( καλά διάβασες... πεντακόσια εκατομμύρια) δεν βλέπω να "σκυλιάζει" ο κρατικός μηχανισμός ...

Μ' αυτά και μ' αυτά, έχουμε μπεί στον μικρότερο κατάλογο του πλανήτη... Τον κατάλογο των κρατών που θαυμάζουν οι Γερμανοί, που ως γνωστόν θαυμάζουν μόνο τον εαυτό τους. Τους Αμερικανούς, που τους κέρδισαν σε δυο πολέμους, και τώρα τους Έλληνες για την μ@λακία που τους δέρνει, και αντέχουν τόσες σφαλιάρες απανωτές χωρίς να διαμαρτύρονται...


Τον θαυμασμό αυτόν, τον εξέφρασε -γελώντας μάλιστα- ο Ράιχεμπαχ, με την φράση... " Οι γερμανοί εργάτες, με μια διαδήλωση, πήραν αύξηση 6%...Εδώ οι Έλληνες αντέχουν τόσες περικοπές και τόσα μέτρα χωρίς διαμαρτυρία"... Προχθές και ο Σόιμπλε εξέφρασε τον ίδιο θαυμασμό για τις αντοχές του Ελληνικού λαού προκειμένου... να σώσει την χώρα του...

Επειδή όμως εγώ, ούτε Ράιχεμπαχ είμαι, ούτε Σόιμπλε, μα ούτε και Γερμανός, θέλω να μας πιάσω όλους τους Έλληνες έναν έναν ξεχωριστά, να μας αρχίσω στις σφαλιάρες, στις κλωτσιές στα μπουνίδια, και όλα αυτά, ως προκαταρκτικά πριν τον βιασμό...
...Που καθόμαστε και μαλώνουμε οι μπούφοι για αριστεροδέξιες σαχλαμάρες ακόμη και σήμερα, αντί να πιάσουμε τα λαμόγια και να τα εξαφανήσουμε από τις ζωές μας να τελειώνουμε.
(Τώρα... γιατί μου περνάει η ιδέα οτι ο Σαμαράς...αυτός ντε... ο "δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα... ο " γαμώ το κεφάλι μου...μαλάκα" μωρέ... γιατί μου περνάει η ιδέα ότι νιώθει τα ίδια ακριβώς με μένα...?)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου